היכן ואריז?

אני לא מסכים אם מה שאמרת!!

וואריז כן עשה משהו בנידון.. אני חושב שהוא זה ששלח את אילריו..הם הרי שותפים אם התאוריה ב"אח האחרונה" נכונה.. אני חושב שוואריז גרם לאילריו לתת לה את שלושת הביצים..הרי אם וואריז באמת יודע על הנבואות אז הוא כנראה ידע שרק דאני יכולה להחיות את הדרקונים.. בלעדי הדרקונים דאני סתם פושטת עלובה...

osravan

New member
ואריז ואיליריו

באמת שותפים. זו לא תיאוריה - מרטין בעצמו אישר שהם האנשים שאריה רואה במרתף הטירה.

תאוריית הקונספירציה

ואולי האיומים של ג'יים הם הדבר הכי טוב לתכניות של ואריז עכשיו, הוא בטח שמר ציפור קטנה עם הוכחה לאיומים, מן הסתם לא בכדי הוא הראה לטיריון את הדרך למגדל הימין, כך הוא גם נפתר מטווין, וגם מחזיק את ג'יים בכיס הקטן כשהוא יכול לחשוף אותו בכל רגע כמי שאיים "על סריס מסכן שחרד לחייו" ובעצם שחרר את אחיו הבוגד, הרוצח.

כריכרכה

New member
אני אף פעם לא הצלחתי להשתכנע מה

מופרך יותר, סיפור הבריחה של טיריון או תיאוריית הקונספירציה? זה דווקא חיזוק לתיאוריית הקונספירציה.

esfe

New member
אגב ואריז,

הנה עוד שאלה. למה הוא הציל את ג'נדרי? האם זה משרת את המטרות שלו, או שזה סתם המצפון שלו, בהנחה שיש אחד כזה? בכלל ואריז עושה כמה דברים מאוד תמוהים. למה הוא סיפר לטיוון והמועצה על הדרקונים של דאני? ולמה הוא סיפר לרוברט והמועצה שלו על ההריון של דאני? אני מתקשה לראות קו מנחה לכל הפעולות הללו.

כריכרכה

New member
זה דווקא נראה לי די מובן

ג'נדרי הוא הוכחה לגילוי-העריות שיסייע לו בבוא היום לבטל את טענת ילדי סרסיי לכתר ולא הייתה לו שום בעיה להרחיב את הדיבור על דאני כל עוד כנופיית מעלה-מלך התייחסה אליו כאל היחיד שאחראי לנושא.

myochay

New member
המתקה של ואריז

נכון להיום הוא ליצור מלחמה ענקית בווסטרוז כדי שדאני תגיע שבעת המלכויות יפלו על הברכים ללא מלחמה.(או קמעט ללא מלחמה

כריכרכה

New member
אינני חושב כך

אני חושב שואריז מבין שהרעיון להשיט צבא של עשרות אלפי חיילים בספינות לווסטרוז הוא בלתי-סביר והתקווה שלו היא לבסיס כח של דאני בווסטרוז, לכן הוא מתנגד למלחמה שתחליש את כל הכוחות ותביא בסופה לאחדות תחת המנצח.

למעלה