היכן הנזיר?

• פותח הנושא jbu
  • פורסם בתאריך

dopey_wizard

New member
הורדתי...../images/Emo13.gif

מעריך... יקרא שיהיה לי זמן לזה ושאני לא יהיה חולה... אני אוהב דברים לא חוקיים...

jbu

New member
הספרים האלה

הספרים האלה, חלקם לא מלאים וחלקם לא שמעתי עליהם לכן אני לא יודע אם חוקים או לא. האתר של הנזיר חוקי? על הספרים של אליסטר אין זכויות יוצרים?

L e s t a t

New member
לא נראה לי

אתה יכול גם לראות עותקים של הספרים שלו כמעט בכל אתר מאגיה שיש בו ספרייה מאגית..

jbu

New member
אני גם יכול לראות שרים

אני גם יכול לראות שרים ב-MP3 בכול אתר שיש בו ספריה מוזיקלית..

אורי רז

New member
זכויות יוצרים על הספרים של קראולי

קראולי נפטר לפני כחמישים שנה, כך שלא הייתי בונה על כך שזכויות היוצרים על הספרים שלו פגו. אני חושב שהוא הוריש את זכויות היוצרים ל Ordo Tempeli Orientis, וליתר דיוק לאחד הפלגים שנקרא Caliphate O.T.O מה שמסבך קצת את הנושא הוא השאלה מה בדיוק קראולי כתב ומה לא. ברור שהוא כתב את Book IV ואת The Book of Thoth, אבל יש טקסטים שפשוט ברור שהוא לא כתב, כמו Liber 78 או המהדורה הראשונה של Liber 777. לגבי קישורים לאתרים לא חוקיים, אז בטאג ליין יש אחד כזה - לאתרו של הנזיר, שיש בו לפחות שניים-שלושה ספרים המפרים זכויות יוצרים של בעלי זכויות יוצרים נפרדים.

jbu

New member
אם אני לא טועה,

אם אני לא טועה אחרי 100 שנה זכויות היוצרים, טוב הולכים לעולמם
אנ נראה לי שהספר של אמבר חוקי משום שנראה לי שהאתר שממנו הורידו את זה הוא חוקי (למרות שאני לא מצאתי שם ספרים). לכן אני די בטוח שכמה ספרים פה חוקים, אבל כמה אני לא יודע
אני אומר שנעשה מה שברקאי אמר פעם, לא לשאול שאלות שאנחנו לא רוצים לדעת את התשובה עליהם. נ.ב אורי, קיבלתה את הקשורים? נתתי את הרוב לנזיר אבל משום שהוא לא עשה איתם שום דבר כבר הרבה זמ אז החלטתי לשלוח לך אותם, למרות שהלב שלי לא שלם עם זה
נראה שלי שהיו לי עוד אבל הם נמחקו בפירמוט.

jbu

New member
חברה, שמתי את זה בחתימה שלי ../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

אורי רז

New member
הערות בנושא

נושא זכויות היוצרים הוא די סבוך בשל החוקים המקומיים והאמנות הבין-לאומיות השונות. בכל מקרה, אני חושב שהמקסימום הוא 70 שנה אחרי מות היוצר, כשבחלק מהמדינות זה רק 50 או אפילו 25 שנה. כן - קיבלתי את הקישורים. העלתי טקסטים חדשים לספריה האלקטרונית באתרי, ואני אמשיך לרענן אותם בסבב. המגבלה העיקרית היא של disk quota - מותר לי להחזיק באתר מקסימום 30MB.

jbu

New member
אז בכלל קשה לדעת

אני ממליץ לך לעשות מה שהנזיר עושה: תרשם לכמה חברות בשם אחר ותשים חלק מהפרים שם. יש לי עוד טקסים אבל בם באיטרנט וצריך להפוך אותם ל-PDF .

למעלה