היכונו היכונו

מסכימה איתך בכל מילה

גם אני לא מצליחה להבין מה הקטע של האנשים שבאים ומתחילים לנתח לעומק מה כל אחד אמר ומנסים לדחוף פרשנויות משלהם ולשכנע את האנשים שהם הכי חכמים בעולם. כן לאנשים נמאס, מצחיק, במציאות לקויי שמיעה מסתדרים אחד עם השני כמו במטה קסם, תוך שניות הם נהיים חברים הכי טובים בעולם באינטרנט שומעים כל הזמן על ריבים הכי מפגרים שיכולים להיות.. כמה אירוני... הרי האינטרט זה כמו "טלפון" בשבילנו...

המרחפת

New member
כאמור שוב,

ההודעה השניה בשרשור זה, היא מכילה קובץ (או כדבריך "מקסימום מצורפת תמונה) ושוכנת תחת הכותרת "ניסיון נוסף לקובץ". בהודעה הראשונה אכן לא נפתח, בהודעה השניה כן נפתח

amitk80

New member
חולים עליך מרחפת

חולים עליך! ! ! עדין לא הבנתי איך זה נגרר לריב שוב? שווה לכל חברי הפורום לראות את הסרט על טדי קולק כי אתם יודעים מה ההבדל בינינו לבינו? הוא התייחס לאנשים בכבוד גם לאלו שהוא לא אהב אותם. אנחנו פה לא מתייחסים אחד לשני בכבוד. אני לא אחנך פה אנשים, אבל העלו פה נקודה מעניינת. אנשים לא אוהבים להכנס הנה בגלל הגועליות שלנו (ואני אומר של כולנו ואני לא מוציא פה אף אחד מהכלל) כלפי שאר החברים פה.

LITAL200666

New member
יש פה גם בעיה...

שחלק מהאנשים לא מבינים צחוקים,סחבקיות...ואז זה נגרר לריבים

ליהיא2007

New member
למה?

שמתי לב כמה וכמה פעמים שהמדיה הכתובה (כדוגמת הפורום הזה) היא זירה להערות קטנוניות בקרב לקויי שמיעה, נשאלת השאלה - ל מ ה? למה דווקא אנשים לקויי שמיעה רגישים מאוד ועוברים על המשפטים עם זכוכית מגדלת, אות אות, מילה מילה, ויוצאים מגדרם (שלא לשמוח לאיד) אם מצאו איזו מילה חריגה ויוצאת דופן. ולא חסרות דוגמאות.. הרי על רקע זה הרחיק פעם סכסוך עד לשערי בית משפט.

צלף

New member
תשובה מניסיוני

באופן כללי יש לכולנו בעיה בתיקשורת עם אחרים - אז זה גורר התעסקות מרובה בקריאה ובטקסים - ומצד שני פחות ניסיון בחיי חברה - ולכן כתוצאה מכל אלו: אי אבחון משפטים שמשמעותם הומור ובדיחה ויותר פירוש כמשפטים של פגיעה ועלבון. אני רוצה להדגיש שהאינטרנט הוא לא הכי מדיום טוב לבדיחות - חסר כאן את פני האדם שנותן את המשמעות הנכונה למשפטים שהוא אומר, גם בטלפון אפשר להבין מה כוונת המשפט בהתאם לטון הקול (וזה גם מה שחסר לנו ככבדי שמיעה או כחרשים, גם במקרים שהטקסט הובן במלואו לפעמים אנחנו מפספסים את המנגינה). אז אני מבקש מכולכם לא לקחת ברצינות יתרה את הנכתב כאן - גם במקרים שאתם איבחנתם פגיעה - נסו לפרש את זה בכייון של הומור ולא בכיוונים אחרים, ולא לקחת ברצינות את הנכתב כאן כמו שלא הכי לוקחים ברצינות מה שנאמר בשיחה לפיטפוט.

amitk80

New member
הרגישות היתרה נובעת מבעית השמיעה / ראייה

האמת שאני עד לזה גם אצל חבר'ה ליקויי הראייה. בשל המגבלה שלנו אנחנו נוטים להיות אנשים רגישים שאכפת להם ממה שקורה סביבם כנראה בכדי לכפר על המגבלה. נכון שפה לפעמים זה נגרר לפסים קצת יותר אישיים וכל מילה יכולה להצית מריבה. עמית

LITAL200666

New member
אז זהו שעמית...

שהרגישות יתר אצל הבחורים לא מועילה הרבה... פשוט עוברים הלאה..מבלי לנתח יותר מידי.... וישנם כמה אנשים כאן בפורום יותר מידי רגישים ולא נפרט יותר מידי...

אמיר335

New member
אז ככה

אני רוצה לומר שאני לא מכיר את מורן. מעולם לא רבתי איתה. ולא תיארתי לעצמי שבכלל אגיע לריב איתה או בכלל עם מישהו מהפורום. אבל לפי מה שאני רואה פה הרי שברוב המריבות שהיו פה בפורום מורן היתה מעורבת, ובד"כ בצד היוזם של המריבה. זה נכון שיש מריבות בפורומים אבל כאשר שמו של אותו אדם עולה ושב ושוב במריבות האלה זה כבר אומר דרשני. נכון מודה ומתוודה שלא ממש הבנתי את המרחפת. מתחת לשרשור של התמונה דון סקוטי שאל על פרטים והמרחפת ענתה שיבואו בהמשך ואח"כ היא עוד הוסיפה "פורום הוא מדיה כתובה, ובלי לקרוא זה פשוט לא ילך. לבקש מאחרים שיסכמו מאמר קצר (פחות מעמוד A4)..." ומה אני הבנתי מזה? שהיא העלתה לאתר איזשהו מאמר ורק שהלינק התפספס לה. והערתי מה שהערתי כי ברוב חוכמתי חשבתי שזה יצחיק( אז לא הצחיק
) ותודה מורן שהסברת לי בדיוק שזה לא המאמר אלא התמונה. וכאן בדיוק הבעייה הרבה פעמים מורן עטה על השלל וחייבת להעיר את הערותיה ולא בסגנון הכי נעים. מעבר לזה היא לפעמים נכנסת לכאלה ויכוחים קטנוניים שאני לא ממש מבין מאיפה האנרגיות האלה להתעמת על כל פסיק ופסיק או כמו שנכתב פה "ועוברים על המשפטים עם זכוכית מגדלת, אות אות, מילה מילה, ויוצאים מגדרם (שלא לשמוח לאיד) אם מצאו איזו מילה חריגה ויוצאת דופן." ובחיי זה כל כך מעכיר את האוירה כל המריבות הקטנוניות פה. עד שלאנשים פשוט נמאס ואט אט הפורום הצטמק לו. אני עוד אתמול ניסתי לחפף את מורן פעמיים. וכשהיא המשיכה עם הפרובוקציות שלה היא חטפה! וחבל מאד שמישהו לא אמר לה את האמת בפרצוף עוד קודם.

deathcaster

New member
שלום לך אמיר

אני חושב שאתה צריך לשמוח על העובדה שאינך מכיר את מורן... את אותן פרובוקציות היא עושה גם בפורום ביולוגיה שאותו היא מנהלת, טוב שיש שם מנהלת אחרת, יותר שפויה. גם בפורום סטודנטים היא לא חוסכת ממנת זרועה... ואני לא אתפלא אם היא "RASING HELL " גם בפורומים אחרים... או רחמנא ליצלן... לא בפורומים אלא בעולם הפחות וירטואלי... אכן אין גבול לשעמום, ייתכן וזה נובע מבדידות.... צר לי עליה.

Kanish

New member
לא נורא אמיר

גם אני לא הבנתי שזאת היתה התמונה. האמת שהבנתי רק אחרי שקראתי את הפוסט הנוכחי שלך :) אני פשוט לא מאוד חכמה...

אמיר335

New member
לא נראה לי שאת טיפשה ../images/Emo13.gif

כולה אי הבנה. שהולכת ומסתבכת

moran f

New member
כל הכבוד

זו אכן הדגמה מצויינת של התייחסות לגופו של אדם ולא לגופו של עניין. היה ברור מההודעה של המרחפת שכל העיסוק בחתונה שדמיינת לה לא משעשע גם אותה, אבל כנראה מרוב הרגישות היתרה למה שקורה מסביב זה בעצם לא היה ברור. מה לעשות.

אמיר335

New member
זה גם נכון אבל...

קודם כל זה היה ביני לבין המרחפת. ולמרות שזה פורום שמה שנכתב בו גלוי לעיני כל. היא היתה צריכה להגיב ולא את. וכמו שהספפקתי "להכיר" אותה היא לא היתה עונה כמוך. בכל זאת עניין של סיגנון. ואם כל כך רצית להגן על כבודה של המרחפת יכול לעשות את זה בדרך אחרת. וכאן בדיוק הבעייה . העניין הוא הסגנון שלך איך שאת עונה לאחרים. תמיד נכנסת להערות קטנוניות ממש על חודו של יוד ועל מיקומו של פסיק. או בכלל נגררת למריבות והערות פרובוקטיביות. לאורך כל דפי הפורום. לא מובן למה רוב המריבות פה בפורום קשורות אלייך(את תמיד מעורבת בהן לא ברור למה). ולפי מה שאני רואה שההתנהגות הזו נמשכת גם בפורומים אחרים. ואת זה אני אומר לפי התרשמות ממה שכתב פה אחד המגיבים וכן לפי כמה תגובות שקיבלתי במסרים . ובכלל תראי מה רושמים עלייך פה משתתפי הפורום -רק שהם לא ממש נוקבים בשמך. ואני בטוח שאת אינטיליגנטית מספיק כדי להבין שבך מדובר. אז בתור אחת שמאד אוהבת להעיר לאחרים. אולי תסתכלי קצת על עצמך. ויפה שעה אחת קודם.

אמיר335

New member
אכן יכולת התבוננת עצמית מרשימה יש לך מורן

אני לא התחמקתי ממה שכתבת. הכי קל להעיר לכולם ואם זה בסגנון בוטוה ופרובוקטיבי מה טוב. זה לא היה ניתוח אישיות מה שכתבתי. בין השאר ציינתי שאנשים אחרים (חוץ ממני)רשמו על הסיגנון שלך. מה כל מה שנכתב פה עלייך לא נכון? מה כולם פה מוטמטמים? פתאומת את נאלמת דום שמדובר בך? מעניין מאד.

0ne Man

New member
לדעתי

מורן לא תשתנה. היא מי שהיא, וזה מה שהיא. ואני לא קובע אם זה טוב או רע. היא מנסה לתקן את העולם. זכותה. לא מוצא חן בעינך? תתעלם ממנה.פשוט אל תפתח את ההודעות שלה. ואז לא יהיה לך סיבה להתעצבן. ויבוא שלום על הפורום. אף אחד לא מושלם. ואגב- אם כל כך הרבה פעמים יכתבו הגולשים ש"לאנשים נמאס לכתוב בפורום"- זה יהפוך לנבואה שמגשימה את עצמה.

למעלה