היכונו היכונו

אמיר335

New member
זה לא העניין של להשתנות

הגברת מעירה פה לכולם ומטיפה מוסר לכולם. מעורבת פה ברוב הפרובוקציות והמריבות. ולראיה מה שאומרים עליה פה בפורום ובפורומים אחרים. אז הנה קל מאד להטיף לאחרים. אבל מה קורה שמדובר בה? פתאום הבחורה השנונה/המושחזת וחדת הלשון מתחמקת ונאלמת לדום??? ככה מורן? נדמו מיתרי קולך וכינורך שומם?
מה דעתך על הביטוי טול קורה מבין עיניך? ולגבי הנבואה שמגשימה את עצמה - אז זהו שהיא מתגשמת. כמה אנשים אתה רואה פה בפורום באופן קבוע?

moran f

New member
לאיזו תגובה אתה מצפה בדיוק?

אמרת את מה שהיה לך להגיד - זכותך (בדיוק כמו שזכותי להגיד את מה שיש לי להגיד). אין לי ענין בדיון כזה ולכן אני לא מתכוונת להמשיך לפתח אותו - אם אתה מעוניין בדיון אתה מוזמן להמשיך לנהל את הצד שלך באותו דיון ללא כל הפרעה ממני. באותה דרך יכול לנהוג כל אדם שאני מגיבה לו - הוא יכול לבחור לא לקרוא את ההודעה, לקרוא אבל לא להגיב או להגיב בדרך זו או אחרת. אין כאן קורה (אפילו לא קיסם).

אמיר335

New member
אם את שואלת לאיזו תגובה אני מצפה

אז אני אומר את זה פה בכמה שרשורים. את מעירה פה הערות בסגנון פרובוקטיבי ובוטה. ברוב המריבות פה בפורום את מעורבת ובד"כ בצד היוזם. גם מפורומים אחרים את לא קוצרת מחמאות. נאמרו פה בשרשור עלייך דברים לא הכי מחמיאים. אז מה כולם טועים? כולם מטומטמים? אז הנה השאלה. איך לאור כל מה שנאמר עלייך קודם איך את מעיזה לבוא ולהעיר את הערותייך ואח"כ שזה מדובר בך. את מתחמקת במשפט "אין לי ענין בדיון כזה ולכן אני לא מתכוונת להמשיך לפתח אותו" אז בכל זאת כמי שמטיף לאחרים. אין לו ביקורת עצמית? הוא חסין מביקורת? הרי מה אומר הביטוי טול קורה מבין עיניך? לא אתה הוא הראוי להטיף מוסר לאחרים.

amitk80

New member
וואו כזה דבר לא ראיתי פה מעולם

אני לא ראיתי כזה דבר שעושים פה לאדם זה או אחר ואני פה מהקיץ האחרון. זה נראה כמו לינץ' למישהו שמתבוננן מהצד ולא במריבה. זה בטוח לא יביא הנה אנשים חדשים. לפחות יצא פה משהו אמיתי מכל המריבה הזאת. מורן עכשיו לפחות תדעי ממי להתרחק. רציתם כנות, קיבלתם את זה בהתגלמותו. האמת שיש פה אקשן ממש טוב. נראה לי שכולם יצאו מפה מרוצים. שבוע טוב, עמית

amitk80

New member
זה משהו שאני מפנים ליטל

רגישות יתר לא טובה כי זה יוצר אי הבנות לפעמים. אבל, האם בחורות לא מחפשות בחורים רגישים, או שהם מחפשות את הגברים הקשוחים והקשים להשגה? מה דעתכם על זה?

LITAL200666

New member
מה הקשר לקשים להשגה??

יש בחורים קשוחים ועמוק בליבם הם רגישים אבל הם לא מראים את זה. כל אחת עם העדפות שלה..אבל מה שבטוח בחורות לא רוצות בחורים יותר מידי רגישים. סתם לידע כללי שתקח את זה...

אמיר335

New member
לא כל כך הבנתי מה הקשר

בכל מקרה אני לוקח לי פסק זמן מהפורום שיהיה לכולכם בהצלחה

amitk80

New member
אתם נותנים להם כוח

בכך שאתם ממשיכים לזיין את השכל על שטויות.. יש דברים חשובים להתעסק בהם.

amitk80 להזכירך, אתה עשית עלי לינץ'.

אז מה אתה כל כך מתפלא שלא ראית דבר כזה בפורום? איך אתה תמיד מצדד באנשים המעוותים.

amitk80

New member
וואי נופר את כזו בחורה מסכנה

זה פשוט מדהים כמה את מסכנה ופתטית. מה את רוצה? שירחמו עליך? וואלה קיבלת את הרחמים ממני אם זה עושה אותך מאושרת. את הדוגמא הרעה לאותם אנשים עם מוגבלות שמבקשים רחמים עצמיים ובמקום להתמודד עם בעיות מפנים את הביקורת לאחרים ומנסים לשחק אותה חזקים, אבל מבפנים הם חלשים. את בן אדם שמחפש לריב עם אנשים. יש לך שריטה ואת חושבת שאם מישהו לא מסכים איתך הוא נגדך. הפכת פה דיונים לעקיצות נגדי ונגד מורן אז מה את רוצה? יש מה שנקרא במסכת אבות "וקיבלת אדם בסבר פנים יפות". כנראה ששכחת את ההליכות איפהשהו בדרך. האמת שאני בחרתי בצד של האנשים הנורמלים, אולי מבחינתך זה אנשים מעוותים. וואלה זכותך לחשוב ככה. שיהיה לך לילה טוב. שתצאי מהמסכנות דברי איתי. חג שמח.

amitk80

New member
אבל שתדעי לך משהו

למרות שאת רבה פה עם כולם ומתנהגת כמו מסכנה לפחות ידוע לי מערכת היחסים ביני לבינך. כנות זה דבר שאני מאמין בו ורק על זה אני מעריך אותך על כך שאת בן אדם כנה. לפעמים צריך לדעת להעריך אויבים ולפרגן להם. לדעת את האויב זה דבר שאני מאמין בו. חג שמח.....

עלק אויב

אתה המסכן פה, האנשים היחידים שרבתי איתם בפורום הזה זה אתה, מורן ואוקספורד אה ואיזה שמנמן אחד מתאילנד. אז אם זה כולם בשבילך אז סבבה, אני באמת בנאדם כנה מאוד ולפעמים אנשים לא יודעים להתמודד עם הכנות שלי, כי הם חיים בסרט משלהם. אתה לא מפסיק להעליב ומנסה להשפיל אותי בכל הזדמנות, מה שהופך אותך לבנאדם פתטי ושומר טינה.

amitk80

New member
אעלק

אעלק מנסה להשפיל אותך... למה את חושבת שאת מעניינת אותי ומזיזה לי? כזה פתטי... זה מה שאתה עושה פה לכל אלו שאת רבה איתם. מתי פעם היית איתנו בדיון ענייני מבלי לתקוף אותנו אישית? אני כמעט שנה פה ועדין לא ראיתי את זה...כשזה יקרה תקבלי ממני את מלוא ההערכה.

אתה צריך לפתוח את העיניים קצת יותר טוב

אולי תראה מעבר ל"התקפות" שלי. עובדה שמתי שהייתי בויכוח עם מורן, נכנסת וצידדת בה, ושלא נשכח כמה קללות פלטת "באלגנטיות" ועובדה שמתי שאוקספורד הטריד את כול הפורום, באת וצידדת בו "כי הוא חבר שלי" ועובדה שמתי שמישהו מהפורום הזה בויכוח עם מורן, אוקספורד, והתאילנדי הבלודיני, אתה בא ומצדד בהם. אז תחשוב קצת פעמיים תדפדף אחורה ותראה אם בכלל ירקתי לכיוונך לפני שפתחת עלי פה. אם אני לא כל מעניינת אותך כל כך, למה אתה נעלב ברמות היסטריות ממני?

amitk80

New member
אני נעלבתי?

מתי אמרת בדיוק שאני נעלב ממך? הויכוחים האלו כל כך משעשעים למען האמת.. צדדתי בהם כי באותם ויכוחים הם נראו לי צודקים. וואלה יש לנו דיעות שונות ואם לא נעים לך לקבל את זה תתמודדי. פלטות וקללות? להזכיר לך שבקומונה קיללת את חבר שלי בנוסף על כך שקיללת אותי? אני לא מתכחש לעובדה שקיללתי אותך ואני לוקח על זה אחריות כמו גבר עם כל ההשלכות של זה. האם את לוקחת אחריות על הקללות שלך לפני שאת מותחת עלי ביקורת? ?

ברור שאני לוקחת אחריות על הקללות שלי

וכן, מאוד נעלבת, אחרת למה בחרת לרדת עלי בשירשורים שבכלל לא היו קשורים אלייך מילא אם הגבתי לך לגיטימי שתענה לי ותתקוף אותי בחזרה אבל אתה עשית את זה בשרשורים שבכלל לא פניתי אלייך ובכלל לא היו קשורים אלייך. בכל מקרה, אני סיימתי לריב איתך ממזמן, אתה בדעות שלך ואני בדעות שלי. הויכוח הזה התחיל רק בגלל שהתפלאת כל כך שמעולם לא ראית שעושים לינץ' על בנאדם בפורום, רק רציתי להזכיר לך מה שעשית לי
יום טוב!!! באמת!!!

למעלה