היי_חדשה

היי_חדשה../images/Emo20.gif

היי אני נטלי בת 14 מ ר"ג אני נורא אוהבת את בריטני והיא לדעתי נורא מקסימה
(אנ'לא מאמינה לשום דבר שאומרים עליה ברכילויות...הכל מקנאה...) היא יפה לאאלה ויש בה תמימות כזאת שכובשת... אני אוהבת די הרבה שירים שלה למרות שיש הרבה מעפנים=] אבל זה עניין של טעם...
אני גם בפורומים הארי פוטר, חברים ומדי פעם גם נכנסת לפורום קלי קלאקסון וג'יי לו..... התצרפוני
נ.ב מתי האלבום הבא שלה יוצא? כי שמעתי שבזמן ההריון היא עבדה וצילמה אותו....
וגם אם הולך להיות עוד סרט כמו קרוסדוקס או משו כזה באופק? והלידה שלה אמורה להגיע בזמן הקרוב בערך ביומולדת של שון? וכן, למרות שלא הייתי בפורום אני יודעת די הרבה עליה ורציתי לדעת יותר.......אז בבקשה תענו
תודה
מראש

britmel

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

על כל השאלות תקבלי תשובה כשתסתכלי בפורום...
אני רעות

Invisible Boy

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

והאלבום הבא של בריטני כנראה יצא שנה הבאה. "והלידה שלה אמורה להגיע בזמן הקרוב בערך ביומולדת של שון?" התכוונת מתי היא תלד ? אז כנראה את לא מעודכנת
היא ילדה לפני 5 ימים בן

../images/Emo20.gifמה?!

לא היה לי מושג........................................................ לא ידעתי....מזל טוב! אוף גם הפעם זה בן? רציתי שתהיה לה בת....ככה יהיה לה אחד מכל סוג....חחח.... לאנורא..... תודה

xtina 4 ever

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif ../images/Emo210.gif

היא ילדה בן לפני 5 ימים כבר. ולפי השמועות וכל זה, היא הקליטה בזמן ההריון... אז לקראת סוף 2007 כנראה יצא לה אלבום

tali44

New member
גם אני מצטרפת לפורום......../images/Emo13.gif

היי אני טלי בת 15 מחולון ואני ממש אוהבת את בריטני ואני מתה עליה ועל השירים שלה!!!!! (ולא ידעתי שהיא תוציא דיסק בשנה הבאה.. ואוו איזה כיף.....!)

xtina 4 ever

New member
אין לי מושג..../images/Emo210.gif

זאת הייתה חתימה של מישהו באיזה פורום שלה..

Shiri from the block

Active member
וולקאם../images/Emo9.gif אני גם בפורום ה"פ../images/Emo99.gif הספר והסרט ואני גם חולה על ג'ני../images/Emo47.gif

למעלה