היי!:)

היי!:)

לא הייתי פה מליון שנה כמעט כי לא היה לי זמן לנשום! קיצר רציתי להגיד שחזרתי וגם לשאול אם למישהו יש תמונה של סמל הצופים אבל יפה בשחור לבן...

YogevLevi

New member
באמת הרבה זמן לא ראו אותך.........

ןמקווה שהסמל מספיק טוב....

z e l i g

New member
אני לא רוצה לצאת מלשין, אבל...

אני דווקא ראיתי אותה נושמת די הרבה בזמן האחרון! =\ חחח צודקים, אני אשתוק זינגר רוצה לצאת איתי איזה פעם?

:|

חחחח עמרי בטח שאני אצא איתך! אנחנו חברים לא? ואני בתקופה הכי לחוצה בחיים מזל שאין לי מגן ובגרות באותו שבוע בא לי למות:|

cohen shir

New member
ניצחתי אותך! 2 בגרויות ומגן בשבוע או ההפך....

ככה זה בערך עד ה3.7.... כיף גדול בלי טופיפי! מצטערת שאני דיי נוטשת את הפורום לאחרונה....

חחח שיר!

יש לי מחר מגן במתמטיקה בבוקר אחרי הצהריים בגרות באנגלית וביום שישי מגן בהיסטוריה :| ואצלי הבגרות האחרונה ב26.6 תודה לאללל

cohen shir

New member
ספרות?

אם כן גמאני!
והשבוע יש לי שבוע יוצא דופן רק 2 אירועים שכאלה, אנגלית מחר ומגן בספרות בשישי אבל כל שאר השבועות עד לסוף השנה זה 2 בגרויות ומגן בשבוע או ההפך..... קיצור יהיה טובבבבבבבבב!!!!!
יאלללללללה אומרים ביי ביי לכל הבגרויות!!!!

הוווו לא.....

רק בסוף י"ב אומרים ביי ביי לכל הבגרויות.....ב-י' י"א זה ביי ביי רק לחודשיים
חיחיחיחי לא נורא, יהיה טוב....
(?!?)

cohen shir

New member
אצלי רוב הבגרויות נגמרות בי"א

כי אני עושה את הרוב מואץ. מה שנשאר לי לשנה הבאה זה רק- 004 במתמטיקה G-F באנגלית ביולוגיה תנ"ך אזרחות וחיבור השנה היו לי הרבה יותר מזה....

kormanit

New member
רק??

רק ה- 04 בתמטיקה זה כבר פרוקט בפנ עצמו...הה לי היום מגן בזה וזה על הפנים.... ואיך זה שיש לך שה הבאה רק ביולוגיה? זה המקצוע בחירה היחיד שלך?

cohen shir

New member
זה ממש קצת יחסית למה שיש לי השנה....

השנה סיימתי עוד 2 מקצועות בחירה במואץ שזה היה השנה 2 בחינות... וגם 003 ו005 במתמטיקה E באנגלית 3 בחינות בביולוגיה -של ה3 יחידות הראשונות. ספרות היסטוריה נראלי שזהו... לא סגורה על זה...

למעלה