היי

שיר על מאיה...

שמעו זה שיר על מאיה והחלק האחרון עליי(דנה) וזה שיר שחברה שלי כתבה- יעל! מאיה הזאת פשוט בובה פני מלאך תמים-ממש נשמה! אותה אני ה-כ-י אוהבת ואת סבתא שלה תמיד מסנג´רת רק דבר אחד מעצבן, אותי היא מצליחה ממש לחרפן- שתסתפר כבר המופקרת פעם היו לה קוצים לתפארת!!! איך ברשתה היא תפסה את גידי למה אני לא? איפה טעיתי??? היא ממש מתאימה לו אבל אני יותר!!!!!!!!!!- אני עוד אפגוש אותו-אני לא אוותר!!!!!!!!

נוני 17

New member
אני חושבת!

שזה באמת לא יכול להיות אבל מסדרים את השער שלא יהיה מבולגן. אני לא יודעת מה אלכס אוהב את שלומית הרי הוא בוגד בה כל הזמן אולי הוא לא אוהב נשים שנראות כמו צנוניות.

כשאת מגיבה לאיזשהו שיר... אז

תכתבי לאיזה שיר התכוונת הבנת?? כי זה מתחיל להתבלבל פה ולא מבינים למי את רושמת..ואם זה על שלי אני רוצה לדעת...יש מבין?

abca

New member
וקצת ישראליזם!

דורון השקרן (כל הארץ דגלים): כל הבית רק מילים, רק מילים, אהבות עלק וגם הבלים, דורון בגלל מאיה מגלה - Big Oh-Oh לסמדרל´ה. סמדר על מאיה (שלא תעזי לקלל את סמדר, את פוסטמה בעצמך): קום והתעלל במאיה, בשוטים ובמקל, היא תשמיע "איה, איה", היא לסמדי - תקלקל! יש לזרוק עליה שער, כאן סבלה הוא כבר חוגג, היא צריכה לדעת צער, שתלמד להתנהג. וקצת לעז (סמדר לורדה ע"פ Hands Clean): I´ve killed Iris and I think it´s better, And no one knows except the both of us, And if no one knows it doesn´t matter, And you - give ´em 10 NIS to the bus!

שיר נוסף

שני עולמות נפרדים אבודים מנוגדים אין בניהם שום דמיון.... אז בואי ונשתה לחיי האהבה ...

עוד שיר- נמאס לכם???חפיף..

גידי שלנו בחור תמים ויפיוף אחרי אלי מרקו נסחף בטירוף אבל עכשיו זה נגמר תודה לאל כי רונה אחותו יודעת לקלל. כולה בן שבע עשרה הבחור ולמאיה שלנו הוא מכור! אוהב אותה חבל על הזמן חבל שלא אותי כמובן! חברה שלו לשעבר קוראים לה כלנית הייתה פשוט מעצבנת וחטטנית! רצתה לדעת איפה הוא כל הזמן וכמובן שלזה הכוסון לא היה מוכן! אז לכן הוא ממנה מיד נפרד והיא נשארה המסכנה בדד!

השירים שלכם שהכי אהבתי היו......

..של הבאים: - אמיר -דנדוש רונה מאירי -רונה מאירי כל הכבוד! נשפכתי!!! כולם הייתם 10!!! ניבה

orguy

New member
אני שמח!

שפתחתי את הרעיון הזה וזה כיף שאתם כותבים ותודה לכולם!! עוד שיר על גידי זה גידי זה גידי זה גידי דיגי מילי, זה גידיטל, זה דיגיטל, זה משהו מיוד כל כך, הוא אהב את כלנית, הוא אהב את כלנית, כלנית זה שם יפה, אבל מאיה זה עוד יותר יפה כי מאיה זו מאיה הדבורה!!!!!

swirrrly

New member
אין סיכוי

נגיד משפט המצעדים המגוחכים היה די ארוך. חוץ מזה אפשר לבדוק את זה ע"י לחיצה על:הסתר תגובות". זה מראה ככה רק את הודעת-המקור-מקור-מקור-מקור-מקור בכל שרשור ואת מספר התגובות. שיהיה
למי שיש כח ממש לבדוק
שיר
י המוצצת.

למעלה