היי

amirbilu

New member
שיר על..........................אתי

אוי אתי,אתי למה כל הזמן את מרחפת? אוי אתי אתי למה כל הזמן את נדחפת? אוי אתי,אתי לכולם את יודעת לתת עצות אוי אתי,אתי את צריכה להתקלח פעם ביום לפחות אוי אתי,אתי לפי כולם את יודעת לשחק אותה אוי אתי,אתי יש לך סנטר סטייל ג´ון טרבולטה אוי אתי,אתי למה העיניים שלך פקוחות כל הזמן? אוי אתי,אתי יש לך קשר לשימי תבורי,הזמר? אוי אתי,אתי את אוהבת קשישים? אוי אתי,אתי איך זה להיות בקרשים? וזהווווווווווווו... איך?

amirbilu

New member
והפעם,גלית!

גלית איך גרמת לנו להראות תמימה? איך גמרת לנו לחשוב שאת פה המסכנה? גלית,מאיפה למדת לשקר? גלית,חשבת פעם על פסיכיאטר? גלית,איך הלכת על הכל? גלית,למה את מקשיבה לעמרם החרגול? גלית,את ממש מג´נונה גלית,איך לקחת מישהו למיטה,כמו עמרם הצב נינג´ה? גלית,את דומה לפרס שמעון? גלית,למה כלכך הרבה סיליקון? גלית,למה ליונתן את מנסה לחזור? אני מקווה שיונתן יביא לך מסובבת לאחור גלית,למה את לא יודעת לעשות את עצמך בוכה? גלית,למה את עושה ממיכל קפטה בושה ונגמרו לי החרוזים,אז זהוו איך? אמיר

שיר על עמרם הצב מאת דנה ויעל!

עמרם שלנו נראה כמו צב את גלית "לתקוע" הוא חשב. דחף לה רעיונות מטומטמים ובסוף היא נדפקה ואותה כולם שונאים עוד שנייה מעיפים אותו מהתפקיד והוא יימצא את עצמו בתור פקיד! משחק אותה יינן חשוב אבל בעצם הוא סתם אידיוט עזוב משקר הוא לכולם ובייחוד לדורון המטומטם חושב שהוא כוסון!!! את כולם מעצבן ללא סוף איזה קרצייה- ממש קוף!

תסרוקות או לא להיות - המחזמר

והפעם יש לי שאלה מעניינת אחרי ס-ק-ס התסרוקת לא מתחרפנת??? איך זה שכל שיערה תמיד במקום? ככה דבוקה לה במשך כל היום.... ורק לגלית יש שיער בעצבים, זאתי איתה....בכלל קטעים! נראה לי שהיא והספר קצת בכסח, והשיער את תפקידו כבר מזמן שכח... אז אתי ממנה לקחה את דוד יוני, חבל שמכבש רק דרס לה ת´פוני. ועל העיניים בכלל שלא נדבר, בקיצור מהיום שלא תסתפר ! וסתם לבסוף, אחרונה חביבה, שלומית שמנסה להיות מגניבה... עם ג´ל בשיער ושורות קוצונים, שתעמוד ברחוב ותאסוף כוסונים. כי מה היא באלכס מוצאת הצנונית? האם זה הכסף? והיא חמדנית??? בקיצור סוף סיפור וכך זה נגמר, שחקן מצטיין, כמובן....השיער!

תודה על הדאגה, אבל...

הכוונה בכלל הייתה לאיך לעזאזל השיער שלהם נשאר כל כך מסודר אחרי ס---ק----ס, מותר לך להגיד את זה, זאת לא בושה.

amirbilu

New member
איזה שטויות!

הם לא מביאים פליקלאקים באויר,בסך הכל שוכבים-למה שהשיער לא ישאר מסודר?

כמתעוררים משינה....

השיער מבולגן! ואתה רוצה להגיד שאחרי התפרעויות חוזרות ונשנות השיער אמור להישאר כאילו רק הוא יצא מהמספרה???

amirbilu

New member
את שואלת שאלה ושעונים לך את אומרת

שזה לא נכון,אז למה את שואלת???

למעלה