היי

manor8

New member
היי

אני מתכנן לעשות קורס פסיכומטרי למועד אוקטובר ואני מתלבט בין קידום לאיקיו אני ישמח לשמוע דעות והמלצות

mamaniv

New member
חד משמעית IQ

הייתי בקורס של קידום וזה לא משהו ושמעתי המלצות ממש חמות על IQ למרות שלא התנסתי אגב התירגולים באנטרנט ב IQ נראים הרבה יותר טובים ואת של קידום ממש לא אהבתי

demultiplexer

New member
מצטרף לחוסר המלצה

לא רוצה שנתחיל פה עליהום על קידום, בסה"כ הלומדת מילים שלהם ממש נוחה, וגם שמזינים את הסימולציות לאתר וזה נותן ניתוח של הבחינה זה טוב וההסברים בספרים די מעמיקים אבל... אני עכשיו בקידום אישי, הקורס הראשון שלי היה בתיכון תל אביב, יכולתי לקבל קורס חצי חינם מתיכון תל אביב אבל החלטתי לנסות את קידום, הקורס בכלל לא שוס, האישי הוא לא ממש אישי (או ממש לא אישי?), לפחות לא כמו שציפיתי ויש עוד כמה תלמידים שוחשבים כמוני. עד סוף הקורס הייתי בטוח שההבדל יתבטא בתקופת המרתון מה שהתברר כממש לא נכון. אם אתה מכוון לציון ממש גבוה, אולי כדאי להתחיל ללמוד עכשיו כדי להתקבל לקורס ייעודי כמו מועדון 700 למיניהם.

אז תסביר לי, בתור אחת שממש התלבטה

אם ללכת אליהם- איך הם מצליחים לשכנע אנשים להגיע אליהם ולשלם כזה מחיר מופרז? אם הם לא כ"כ שונים מהקורסים האחרים איך אנשים קונים את זה?

demultiplexer

New member
מחיר מופרז ?

זה נראה לי המחיר הסטנדרטי לא ? בקרבת איפה שאני גר יש או קידום או תיכון תל אביב אז עשיתי אחד מכל אחד. להגיד לך שהייתי עושה קידום אם היו לי אפשרויות אחרות ? לא חושב.. אולי מועדון 700 (יש לי 666 מהקורס הקודם). אולי במקום להשקיע בקורס הם משקיעים יותר בפרסום וקידום מכירות ויש להם שם ידוע וגדול והרבה סניפים אז אנשים מגיעים. שמעי זה לא קורס רע ואני הולך להוציא ציון בכלל לא רע אבל לא מה שציפיתי, קידום אישי זה סתם פארסה, זה קורס רגיל.

demultiplexer

New member
שוב

לא התעמקתי בהבדלים, לא מחירים ולא כלום כי לי לא הייתה ברירה אבל אם שואלים אותי זה די מאכזב, במיוחד המרתון, במיוחד כשזה אמור להיות אישי.

demultiplexer

New member
אולי תגיד לנו למה אתה מתלבט

ותהיה יותר ספציפי בשאלות אז נוכל לענות לך יותר לעניין מכיוון שלרובנו אין נסיון עם כמה מכונים אלא כל אח יכול לחוות דעה על איפה שהוא עשה. למה אתה מתלבט דווקא בין שני אלו ?

demultiplexer

New member
התכוונתי שהבחור שיזם את השאלה

יגיד לנו.. מה את חושבת על הקורס ? קורס ראשון ? שני ? איזה ציון את צריכה ? כמה נראה לך שתקבלי ?

למעלה