היי :)

היי :)

ביומיים, שלוש האחרונים, משמיעים ת'שיר המחודש של עופרה חזה- הכאב הזה של נינט ועברי לידר.. ואומרים עליו "מיוחד לגלגלצ" יש אפשרות להשיג אותו איכשהוו? :]

dragonit12

New member
שבוע טוב:)

יש את אתר הינג'.. אם אתה רוצה לדעת איזה שיר מתנגן עכשיו אתה יכול להשתמש בו.. http://www.4144.co.il/ של גלגלצ זה 918 בהצלחה:)

dragonit12

New member
כי הם שינו את זה...

אז באותו רגע שאתה רוצה לדעת איזה שיר זה אז פשוט תכנס לאתר הזה ותבדוק:) קל יותר:)

dragonit12

New member
אתה כאן מהפלאפון..?!

כאילו אתה שולח הודעה מפלאפון כדי לדעת..?! או שאתה נכנס דרך האינטרנט..?! לא הבנתי..

dabel m

New member
ניראהה לך?

אני לא כזה מליין לישלוח לפה מהפלפון אבל ההינגי הזה מראה רק 5 תחנות ואת השיר שמושמע באותו רגע ,ובדרך כלל אין שם את גלגלץ וכדי לדעת מה השיר צריך לישלוח הודעה

dragonit12

New member
לא נכון..

מדי פעם אני לא מוצאת את גלגלצ.. אבל תמיד{טוב נו..}ברוב הפעמים שאני בוקדת גלגלצ נמצאים:)

dabel m

New member
טוב.. אז ככה..

יש את האפשרות להיכנס לרשימה המלאה בלייף.. זה נותן רק 5 תחנות אבל אפשר לעשות רענן רשימה עד שיהיה מתישהוא גלגלץ

limors2

Well-known member
צריך ברגע שהשיר מתחיל ללכת לאתר

לבדוק את השם שלו, כי הם מראים מכל רשימת התחנות הגדולה שלהם רק את ה5 האחרונות שהתחיל בהם שיר חדש. אם בגלגלצ התחיל שיר ב13:35 וב5 תחנות אחרות התחיל שיר ב13:36, אחרי דקה גלגלצ תעלם מהרשימה לטובת התחנות החדשות יותר.

אאוצית20

New member
יא איזשהו אתר שמראה שירים אחרונים

בהרבה ערוצים..וגם בגלגל"צ יש לי אותו בבית, אבל כרגע אנלא בבית אז אני לא יודעת אותו..אני צכה לחפש...

dabel m

New member
תישלחי לי בהיזדמנות,אם אפשר.. ותודה

ו.. אני מקווה שזה לא הינגי...

אאוצית20

New member
הממ ביררתי לגבי זה עכשיו..

זה כן הינגי...חח סורי פשוט הכרתי אותו לפני שהוא השתדרג לפלאש..

למעלה