היי..

צלילוש13

New member
היי..

אני צריכה עזרה.. קניתי לא משמן גיטרה, ואיזה אקורדים אני צריכה לדעת? ואיזה שירים אוכל לנגן בהתחלה?

מה זאת אומרת?

את צריכה לדעת את כל האקורדים... תתחילי מהפשוטים והבסיסיים -AM C DM וכו' ותתקדמי הלאה למסובכים יותר. עצה ממני (בתור מתחילה גם כן) תתחילי ללמוד ישר מאיצבוע מלא ולא חלקי של האקורדים ,אמנם קשה באימונים אבל קל בקרב... המון בהצלחה!

CaFFee84

New member
לאו דווקא... לדעתי צריך לשקול ש.

בתור מתחילה (ממש מתחילה), רצוי ללמוד כמה אקורדים בסיסיים כמו AM DM D E EM A, ובצורה המקוצרת ללמוד אקורדים קשים יותר הדורשים גשר כמו F G BM וכדומה.. הסיבה לכך - הייאוש והתיסכול: רוב המתחילים רוצים ישר לנגן משהו, שיר, או מלודיה. זה מאוד קשה, והאכזבה היא מאוד גדולה כשמתחילים להסתבך ישר עם גשר (בארה), זה נראה כאילו זה בלתי אפשרי... אחרי שעוברים את השלב של האקורדים הבסיסיים שלא דורשים גשר זה הזמן להתרכז בגשר ולהמשיך ללמוד גם סולמות וכו'...

../images/Emo121.gifנצל"ש-כבוד לאסא

התפרסמה היום ב"פרומו" (מוסף של מעריב) כתבה על מיספלג, שאלות שהופנו לכל חברי הלהקה אסא-מה עם איזה מערכת קולנוע ביתית לפלזמה 70 אינץ'? ותמסור לגל שיגמל מהשוקו

ויש גם כתבה עליהם ב-

עכבר העיר-כלבו של חיפה והקריות

בכיף, אני אעלה ל-yousendit

אפרופו חיפאי שכמוך (וכמוני
), אתה הולך לתחרות הזו "נגן צעיר", משהו עם הרכבים וחומר מקורי..גילאי 15-18? 'פסטיבל יוצרים יוצאים 3' אני חושב
.

terje

New member
תודה אחי!! ../images/Emo3.gif

ואני מסתפק בטלויזיה 70 אינצ', לא רוצה מערכת קולנוע בייתית, קולנוע אני אבנה בחצר. יותר

eran377

New member
ענק!

אתם אנשים קרועים במיוחד.. תמסור ד"ש לגיל ולשוקו. כבוד גדול אנשים

yotamn9

New member
הסבר לי בבקשה

מה הטעם בטלוויזיה 70 אינצ' אם אין לך מערכת סראונד מטורפת?!

terje

New member
אני אוהב לראות

צארלי צאפלין, וסרטי פורנו בלי ווליום, ככה שזה מסתדר בול .

למעלה