היי

ליווי טיולים

למי שאוהב לטייל עבודה כיפית ממש. מלווים טיולים של בתי ספר, תיירים, תגלית, תנועות נוער וכאלה. אין טיפת אחריות, אין טיפת עבודה (סתם מטיילים ומקבלים על זה כסף). שכונה רצח. מי שאוהב לטייל יהנה ממש. המשכורת זה 200 שקל ליום למלווה רגיל 215 למע"ר ו240 לחובש. יש טיולים של יום אחד ויש גם טיולים של שבוע שישנים באכסניות ומלונות, אוכל ולינה על חשבונם. אם תעשי חישוב של שעות זה לא משתלם, אבל היחס בין המאמץ למשכורת שווה ביותר.

momo0071

New member
אתה מבלבל במוח , דבר ראשון יש הרבה

אתה מבלבל במוח , דבר ראשון יש הרבה מאוד אחריות במיוחד לחובשים ולמער"ים ( אחריות רפואית שלא תגרמו לנזק בלתי הפיך) בטיולים נפצעים הרבה ילדים ולא חסר עבודה עבודה כיפית וסבבה אבל השכר לא מקבלים 190 ש"ח למע"ר וחובש 200 ש"ח תעשו חשבון לבד ותבינו שזה לא משתלם טיול בדרך כלל מתחיל ב7 בבוקר ונגמר ב19:00 בערב 12 שעות עבודה לטיל חד יומי יוצא לכם 15 ש"ח לשעה ובטיולים של מספר ימים יוצא לכם 7-8 ש"ח לשעה בקיצור תחשבו טוב לפני שאתם הולכים העבודה סבבה אבל השכר לא

מ ש ו ח ד

New member
ממש לא.

קודם כל אחריות של מע"ר וחובש זה לא אחריות של מאבטח. למאבטח אין אחריות בכלל. דבר שני, השכר תלוי במקום שבו עובדים, כל חברה מציעה משהו אחר. ודבר שלישי. זה תלוי ביום. בטיול של כמה ימים, אתה צודק, אבל טיול יומי, יכול להתחיל ב 8 ולהיגמר באחת בצהריים. ואז תעשה חישוב ותראה שזה 40 ש"ח לשעה, וזה מאזן את ה8 שקל של הטיול כמה ימים. תלוי על איזה יום ואיזה חברה אתה נופל.

newKiticat

New member
אני רק עכשיו התחלתי

לעבוד (ואני מחפשת מלפני שעוד שהשתחררתי ביוני). אני קלדנית שופט ואני במזל יסגור 4 אלף החודש (אבל גם עבדתי 18 ימים בלבד, ואני מקבלת תוספת של 20%) מה שכן, כן עבדתי בחו"ל (אבל אני אמריקאית אז אין סיכון)- ולא לכולם זה מתאים. אם בכל זאת בא לך לשמוע על ארה"ב, אז אני אמליץ על מישהו במסרים (שהחברה הייתה סבבה, התנאים ממש טובים- וזה רק אני שלא הסתדרתי...) אם את גרה במרכז- לדעתי יהיה לך הרבה יותר קל למצוא עבודה. ידיד שלי שהשתחרר חודשיים אחריי, כבר הספיק לעבוד ב3 מקומות, והוא עובד מהשבוע השניי אחרי השיחרור שלו. אבל הוא גר במרכז ואני בדרום..... בפריפריה.

newKiticat

New member
הייתי בעיקרון באינדיאנה

אבל לפני זה הייתי במשך שבוע בקליפורניה ובפיטסבורג אחר כך במשך כמה ימים. בשני המקרים למדתי שלא כל מה שאומרים לך זה אמת. (אני לא מדברת על סילוף קטן של עובדות, אלא על שקרים בוטים ומסריחים). לזה שמעליי, אם יש לך דרכון אירופאי- תבדוק עבודה באירופה. למה להסתבך עם הרשויות באמריקה? אני מאלה שלא מסוגלת לקחת סיכון כזה. אבל לי היה מזל בקטע הזה....

עוגייה

New member
אין לי בעייה לעבוד בחו"ל

אף על פי שזה לא הכי מתאים לי.. הבעיה היא שיש לי רק דרכון אירופאי, לא בכל חברה זה עובד. אם בא לך תשלח לי במסר פרטים.. ואני גרה בצפון, באמא של הפריפריות בערך..

למעלה