היי

עוגייה

New member
היי

טוב, עוד לא השתחררתי אבל אני בחפש"ש ואני מחפשת עבודה בנרות.. אז סתם תהיתי איפה כולכם עובדים, כמה כסף אתם עושים ואם יש מקום גם בשבילי

haych

New member
גברברי הפורום

ציעו לך להתפרנס מהכנת קפה. (1 קפה, 2 סוכר). אם את בוחרת באופציה הזאת-אל תשכחי להוסיף יריקה!! וברצינות... אני עובדת כבודקת בטחונית במעבר גבול (זה לא רע כמו שזה נשמע) ומרוויחה 5000-6000 בחודש. בפברואר כנראה שהשכר שלנו יעלה ב-6 ש"ח לשעה!! רק חבל שזה יהיה החודש האחרון שלי בעבודה... :( מקום בשבילך תמיד יש :) זה מקום עבודה גדול שתמיד צריך עובדים!

r o n 2 1

New member
זה חרא של מקום עבודה חיה

הוא נמצא בחור , וכל המטרה אחרי שמשתחררים זה לעבוד ולישון בסוף במיטה שלך ולא לישון באיזה דיר חזירים . בקיצור אפשר לעבוד כמלצר ולהרוויח יותר לשעה . שלא לדבר על עבודות בחו"ל .

haych

New member
איזה שטויות אתה מדבר!

מה אתה מבין בכלל?? זה אחלה של מקום עבודה ואני ממש נהנית מהעבודה העצמה ומכל החבר'ה שהכרתי! זה ממש לא נמצא בחור, 5 דק' מעיר אחת ו-20 דק' מעפולה (שהיא קצת יותר מפותחת). מקבלים הסעות, ארוחות, אני ישנה בבית שלי ולא צריכה לעבור דירה. ועם השכר החדש שיתחיל בפברואר-החיים בכלל יהיו טובים! וכל השעות שאני עושה זה מבחירה, יש אנשים שלא טוחנים בכלל, או שעובדים הרבה משמרות בוקר ואז יש להם את כל היום פנוי. אני פשוט לא אוהבת בקרים. אתה לא יודעת כלום על העבודה הזאת, אז אל תמציא...

r o n 2 1

New member
נכון אני לא מבין כלום

אבל יש כמה דברים שאני יודע. עפולה זה חור . יש גם חבר'ה טובים שהם מפנים את הזבל . "5 דקות מעיר אחת" שאתה לא מוכנה להזדהות בה ששמה הוא בית שאן . מקבלים הסעות , ארוחות - כי זה רחוק מכל חור שקיים . אתה ישנה בבית כי במקרה את גרה בעפולה . ואני באמת לא יודעת כלום על העבודה , אם כבר אני לא יודע .

עוגייה

New member
מה אתה טמבל?

למי אכפת אם עפולה זה חור אם היא גרה שם? למה היא צריכה שזה יהיה קרוב למרכז (או כל איזור אחר שהוא להגדרתך "לא חור")?

haych

New member
אז ככה:

חוץ מהמרכז הערכה והראיונות שעוברים, עושים תחקיר בטחוני, אבל אין לך מושג מה בדיוק הם עושים שם כי זה לא נוגע אליך. הם בודקים מה שהם בודקים, ומי שיש בעיה בסיווג שלו לא מתקבל.

Jan22

New member
יא מושחתת

חודש שעבר ראיתי קטע כזה בסרט (קומדיה) ,איזה אחד מכין צלחת עם מרק לאיזה סועד שהוא מתעב ,מוריד לתוך המרק איזה "מוחטה ירוקה" (בעגה עברית יפה) ומביא את זה לסועד.האחרון טועם את זה ואומר טעים מאוד. מצחיק לגמרי! ואם כבר 1 קפה,2 סוכר!

meiritamir

New member
היי, ברוכה המשתחררת...

אני אוהב קפוצ'ינו חזק, אבל כמו האיטלקים - שליש-שליש-שליש, לא משהו גרוע. סתם אני עובד כמנהל שיווק בחברה שמייצרת ציוד מילוט (מסיכות, סוג של סנפלינג וכו'). העבודה טובה, הבוס שלי מלך והוא גם צעיר, אז זה די נחמד.... כמה כסף? מספיק, מעל 5 לחודש... לצערי אין מקום בשבילך... אבל לא חסרות חברות שמחפשות אנשים תחפשי ב-DSNR מדובר בסוג של שימור לקוחות, שכר גבוה לשעה, הכשרה של שבוע וחצי-שבועיים, יושבים בנתניה ובצומת רעננה...חפשי באינטרנט את האתר שלהם

עוגייה

New member
צחוקים.. אני לא יודעת להכין קפה

לצורך העניין אני לא יודעת לעשות כל דבר שעונה על צרכים של אנשים שאני לא צריכה מהם שומדבר ונשמע נחמד, לא בדיוק האיזור שלי..

למעלה