היי

frikin shin

New member
היי

איך אני מנגנת את האקורד - F#m7add4 שמופיע בשיר הזה. איך שהם כתבו לנגן אותו נשמע לא טוף אשמח אם תעזרו לי
דניאל

zune

New member
מה - לא שמתם לב שצריך

שצריך לכוון את לאקורד E ???

zune

New member
לאחר התחשבות בכיוון המיוחד:

0 0 2 2 X 2 במקום X אמור להיות דו דיאז #C - אבל זה קצת קשה בכיוון רגיל למי שלא מיומן (אני מצליח )

Welsh

New member
על מה אתה מדבר?../images/Emo13.gif

היא שאלה איך עושים אקורד ונתתי איצבוע.

zune

New member
לא - הי נתנה לינק למקום ספציפי

תקרא לפני שאתה עונה

Welsh

New member
"איך אני מנגנת את האקורד"

תחשוב לפני שאתה כותב.

zune

New member
כפי שאמרתי למעלה

בגיטרה שמכוונת רגיל: 0 0 2 2 X 2

frikin shin

New member
חחח תודה לכולם על התגובה ../images/Emo3.gif

האמת שאין לי מושג איך לכוון את הגיטרה לE אז אני אשאר עם מה שיש
. אבל תודה שנתתם לי את שתי האפשרויות

zune

New member
ההצעה שלי היא הכי נאמנה למקור - בלי

בלי לכוון ל -E

אין קשר לכיוון של הגיטרה...

F#m7add4 זה אותו אקורד בגיטרה שמכוונת ב - B פתוח ב - G סגור או ב - H דיאז, ההבדל הוא רק האיצבוע, כך שבגלל שאנחנו לא מדברים פה על כיוון מיוחד, אז התשובה לא משתנה. אם הגיטרה שלה כן הייתה מכוונת ל - E, אז האצבוע היה משתנה, בקיצור לא הבנתי על מה אתה עושה רעש.

zune

New member
עוד אחד שלא יודע/רוצה לקרוא לינקים

מצורפים... אם תסתכל בבקשה המקורית - יש שם הפנייה לטאב של שיר. אם תקרא קצת לעומק - תשים לב שכתוב שם שיש לכוון את הגיטרה ל - E וגם מוסבר איך. הכותבת התלוננה שלא נשמע לה טוב האיצבוע שמצויין שם לגבי האקורד הנ"ל. וברור שלא - כי האיצבוע נועד לכיוון מיוחד של הגיטרה - וזאת הסברתי יותר מפעם אחת. אי לכך ובהתאם לזאת - נתתי לה איצבוע חלופי בו תוכל להשתמש גם בלי לכוון את הגיטרה ל-E. האיצבועים החלופיים שהחברה נתנו רחוקים מאוד מהמקור - ולכן לא נשמעים כמו המקור. מה מסובך בזה???

עדיין לא הבנתי מה אתה רוצה...

מן הסתם שהאצבועים שנתנו שם לא יישמעו לה טוב, אבל האצבועים שנתנו כאן בפורום כן ישמעו טוב.

zune

New member
ממך - כלום ...

האיצבועים שנתנו פה - אולי ישמעו טוב - אבל לא ישמעו כמו המקור ... עכשיו אני כבר לא מבין מה אתה רוצה !!!

Octavarium

New member
מה שמעניין אותי

זה למה כתבתם את האקורד בלי דרגה 5? רשום שם ADD4 והשמטתם ת'5... אם עושים F#m7 בכוונון רגיל 242222 אם רוצים ADD4 אפשר: 222222 ככה שה5 נשמר במיתר B

למעלה