היי
מ מצוטטת New member 8/11/06 #4 חדש? אז ככה... ערכת כיסויי לסיליקון בצבע יין עמוק פילינג דנדש ב-50% הנחה {ובלי חצי אנחה חטפתי} זוג בקבוקוני ניחוח ארומתי למבער בריח וונילה/פצ'ולי אוחחחחח מספיק לגיחה אחת , לא?
חדש? אז ככה... ערכת כיסויי לסיליקון בצבע יין עמוק פילינג דנדש ב-50% הנחה {ובלי חצי אנחה חטפתי} זוג בקבוקוני ניחוח ארומתי למבער בריח וונילה/פצ'ולי אוחחחחח מספיק לגיחה אחת , לא?
ה הנודניקית עם הקוקו New member 8/11/06 #5 בעייתי... עניין זיהוי הצבע לאוהבי היין הלבן...לגבי העומק גם... אפשר פירטוט?
מ מצוטטת New member 8/11/06 #10 שימרי זאת באדיקות, אה!!!!!! למה תכיף תבוא פֹּה מיכלי שופ'ם אז תפקידך יהיה כומו כרגיל לתרגם אותי
ה הנודניקית עם הקוקו New member 8/11/06 #12 חושבת... הפם יותר עדיף... תזבירי עצמך בעצמך... לפני יבוא הזרעון וידגים בעצמו
מ מצוטטת New member 8/11/06 #13 את כאילו ... מינסת פֹּה לרמזת לי שיש עלק ניצוץ של shadowשל ספק לזריעה פורענית הכל מ"היי" תמִים לב
ה הנודניקית עם הקוקו New member 8/11/06 #15 אז זהו... בגלל נטולת ספקיות אני... בתחום זה כמובן... אני מרמזת לך עם מלח גס.
ה הנודניקית עם הקוקו New member 8/11/06 #20 נראה לי... לאט לאט... נשאר נטולות מילות מה לא יחשבו לנשק בלתי חוקי. בסדר...
מ מצוטטת New member 8/11/06 #23 ../images/Emo5.gif נטולת {כמעט} הכל מוכנה אפילו בהכנעה אבל מילות...........Zיבי בחיים לא אפילו בקבר לא בטוח
../images/Emo5.gif נטולת {כמעט} הכל מוכנה אפילו בהכנעה אבל מילות...........Zיבי בחיים לא אפילו בקבר לא בטוח
ה הנודניקית עם הקוקו New member 8/11/06 #27 גמני דוגלת באייקון הזה... של ה|זיב| אבל תראי איך משתלט עלך ה ~בלופ~... וזה עוד לפני שמת לי חצי רגליה בדופלקס שלנו.
גמני דוגלת באייקון הזה... של ה|זיב| אבל תראי איך משתלט עלך ה ~בלופ~... וזה עוד לפני שמת לי חצי רגליה בדופלקס שלנו.
מ מצוטטת New member 8/11/06 #30 לא לא לא תתרגעי לך שם ומייד....... זה רק למראית האישון של הכריש מה יחשוב לי דגיגונ'ת אנוכי....
ה הנודניקית עם הקוקו New member 8/11/06 #32 אהההההההה... זה האנדרקאבר החדש של הלוק... היבנתי! כריש ד"א...מטראז'ו בין 3 ל-8 מטר...ככה רק להעמקת המישכל המיפוחד שלך... הרגעתי לך,נכון?
אהההההההה... זה האנדרקאבר החדש של הלוק... היבנתי! כריש ד"א...מטראז'ו בין 3 ל-8 מטר...ככה רק להעמקת המישכל המיפוחד שלך... הרגעתי לך,נכון?
י יערית New member 8/11/06 #7 אהההה?../images/Emo12.gif מתי הספקת להתחדש בכל זה???????????????????? אני זקוקה גם לזמן התחדשות,יש לך זמן מיותר עבורי בהשאלה?
אהההה?../images/Emo12.gif מתי הספקת להתחדש בכל זה???????????????????? אני זקוקה גם לזמן התחדשות,יש לך זמן מיותר עבורי בהשאלה?
מ מצוטטת New member 8/11/06 #9 בדיוק במקרה תפסת לי ברגע של ת'רחבות ה והיום יש עלי רכש חדש בצלמונית של זיכוייי תני לי רק לצבור לו עוד קצת ניקודים ואשקול חלוקה איתך........ כל זאת כמובן תמורת החלפות במה ת'כבדי לי את?
בדיוק במקרה תפסת לי ברגע של ת'רחבות ה והיום יש עלי רכש חדש בצלמונית של זיכוייי תני לי רק לצבור לו עוד קצת ניקודים ואשקול חלוקה איתך........ כל זאת כמובן תמורת החלפות במה ת'כבדי לי את?
י יערית New member 8/11/06 #14 אחותי תמתי יפתי../images/Emo25.gif קודם תתני לי ואז אתן לך אוטוטוטו חג האורות ודמי הכיס וגם הספינג'ים
אחותי תמתי יפתי../images/Emo25.gif קודם תתני לי ואז אתן לך אוטוטוטו חג האורות ודמי הכיס וגם הספינג'ים