קחי))))))))))) איך לארוז לך בשVיל הנוטף העסיסי מה הפטחת כאן גם כילייה תורמת לך ממני
מ מצוטטת New member 8/11/06 #19 קחי))))))))))) איך לארוז לך בשVיל הנוטף העסיסי מה הפטחת כאן גם כילייה תורמת לך ממני
ה הנודניקית עם הקוקו New member 8/11/06 #21 ../images/Emo124.gifיעריתתתתתת מתי היא אורזת...היא לוקחת לעצמה נקודות זיכוי מעל המותר על פי חוק. שלא תדיגי שלא ליחששתי לך.
../images/Emo124.gifיעריתתתתתת מתי היא אורזת...היא לוקחת לעצמה נקודות זיכוי מעל המותר על פי חוק. שלא תדיגי שלא ליחששתי לך.
מ מצוטטת New member 8/11/06 #26 ../images/Emo123.gif מאופו לך מה ע"פ החוק ש'לה נחשב במעבר....... חוצמ'זה אני חמודית מגיע לי לקחת רק ככה זוכים, לא? מצו' תלמידה שקדנית!
../images/Emo123.gif מאופו לך מה ע"פ החוק ש'לה נחשב במעבר....... חוצמ'זה אני חמודית מגיע לי לקחת רק ככה זוכים, לא? מצו' תלמידה שקדנית!
ה הנודניקית עם הקוקו New member 8/11/06 #28 רק להשכלה מורחבת... שתדעי... הסתבר לי לאחרונה... ממש במקרה של צירוף... שהתנחמדות לא תמיד מביאה תגמולים מהביטוח לאומי. תקראי ושימי בתיקייה למקרה הצורך. נסי קיצת להתיילד...אולי על זה חל חוק ההתיישנות
רק להשכלה מורחבת... שתדעי... הסתבר לי לאחרונה... ממש במקרה של צירוף... שהתנחמדות לא תמיד מביאה תגמולים מהביטוח לאומי. תקראי ושימי בתיקייה למקרה הצורך. נסי קיצת להתיילד...אולי על זה חל חוק ההתיישנות
מ מצוטטת New member 8/11/06 #29 וווווווואלה כמה טוף ש'את קיימת להזקיר לי נישכחות מצו' ברגע נדיר של סניליות
ה הנודניקית עם הקוקו New member 8/11/06 #31 נו... "אנשים שלא עמדו בקצב החיים הזה, השתגעו, התאבדו, או הלכו לעזאזל. בחשכה בבית החם, זה קורה... כי אני נבראתי לך." (שלמה...עוד פם שלמה)
נו... "אנשים שלא עמדו בקצב החיים הזה, השתגעו, התאבדו, או הלכו לעזאזל. בחשכה בבית החם, זה קורה... כי אני נבראתי לך." (שלמה...עוד פם שלמה)
ה הנודניקית עם הקוקו New member 8/11/06 #11 בעקבות... השתתפותך המזדהה במצבי החסום ליל אמש... החלטתי בזאת... להעניק לי שעה מהסייאסטה שלי. איך?
י יערית New member 8/11/06 #16 וואו איזו מחווה מותק../images/Emo25.gif שומרת לי אותה למחר ,אפשר נכון?
ה הנודניקית עם הקוקו New member 8/11/06 #17 רק שתביני... את רוחבו ואורכו של לבלבי... כל יום במשך שבוע...ממחר. זה האינטרס שלי לעשות לך טוב
י יערית New member 8/11/06 #22 הפעם לוקחת את רוחבו ואורכו של לבבך בכדי לפנק את עצמי קצת בזמן... מי משתיכן מקפלת לי כביסה חיילים חיילים?
הפעם לוקחת את רוחבו ואורכו של לבבך בכדי לפנק את עצמי קצת בזמן... מי משתיכן מקפלת לי כביסה חיילים חיילים?
ה הנודניקית עם הקוקו New member 8/11/06 #25 נעמה78 אלופה במסדרים אלו... אבל אני לא'כולה לצרוח זה בראש חוצות... שמא אואשם באאוטינג.
י יערית New member 8/11/06 #33 אחחחחחחחחח גמרתי!!! לקפל 2 מכונות,לדבר ב לשאוב לטאטא ולשטוף כלים-נעמה ואני לא ממש רחוקות בעיניין