היי.

היי.

אני ממש רוצה להיות דוגמנית. ואומרים שהסיכוי לזה קטן מאוד וכמעט בלתי אפשרי. כולם אומרים לי שיש לי את מה שנחוץ.. אבל אני לא הכי מבינה בזה. תוכלו להסביר לי? תודה מראש.

כדי לתת לך תשובה אינטליגנטית העלי

לכאן מספר תמונות טובות שלך. אני בטוח שתקבלי פה את כל הסיוע שבעולם.

Stageman

New member
בהחלט ../images/Emo45.gif

אני מבין ומוכן לעזור בתחום, אבל חייבים כמה תמונות בשביל שאני אגיד לך באמת לאן עלייך לפנות.

כשאת מצטלמת השתדלי לא לעמוד

דום אלא עשי משהו עם הידיים שלך: שימי יד על המותן, הכניסי את הבוהן בתוך החגורה (גומיה), וכד'. איכות התמונות שהעלית ירודה מכדי שאפשר יהיה לשפוט בצורה רצינית. בכל מקרה, העלי גם תמונת חצי גוף וגוף מלא.

אוקיי...

דבר ראשון מה הנתונים שלך? גובה משקל וגיל.. דבר שני... תעלי תמונה של הפנים. גוף זה משהו שתמיד אפשר לשנות, פנים אי אפשר.. וזה הדבר הראשון שצריכה מישהי שרוצה להיות דוגמנית.

תשובתי

בנוגע לסיכוי הנמוך להיות דוגמנית, אכן את צודקת בעניין זה, הייתי ממליץ לך לקרוא את הכתבה הבאה על מנת להכניס דברים לפרופורציה נכונה. על מנת לקבל מידע בנוגע לעולם הדוגמנות וכיצד להתחיל ולהיכנס לתחום אני ממליץ לך לעיין באזור השאלות נפוצות של הפורום. בנוסף מילון המונחים של הפורום זמין בשבילך על מנת להכיר מושגים נפוצים מעולם הדוגמנות. על מנת שנוכל להגיב בנוגע למראה שלך ולסיכוייך בתחום לטעמנו, אבקש ממך להעלות מספר תמונות לפורום, תמונות פנים וגוף באיכות טובה ולא מטושטשות ערוכות או חתוכות, בנוסף אנא צייני מספר פרטים אודותייך: גובה גיל משקל צבע עיינים ושיער וניסיון אם היה בעבר או יש כיום בתחום. מקווה שתהני בפורום דוגמנות, בנו מנהל הפורום.

just dandi

New member
המאמר שצירפת די מוגזם בעיניי

"הסיכוי שלך להיות דוגמנית מצליחה 1 ל10,000"-זה נכון רק בהנחה שכל העשרת אלפים ניסו להתקבל לדוגמנות,לא?

למעלה