היי!!

היי!!

אני חדשה פה!!.. ותאמת שרק התחלתי לראות מגרש ביתי אני בעונה הראשונה פרק 10 אבל כבר התאהבתי בסידרה!!! ועכשיו שאני מסתכלת על ההודעות שלכם אני כבר יודעת הכול!!! אני חולהההה על לוקאס והילי... ושונאת את ברוק!!! (אני לא מבינה איך אתם אוהבים אותה...) ונייטן ולוקאס הם זוג מושלם...(הם צריכים להיות גם במציאות חברים!!!) אתם יודעים שהילי שיחקה גם במעודדות צמודות 2 היא הייתה מזה מפגרת שם!!! אני רואה עוד פולל סדרות (שבהם אני דווקא מבינה...) כמו: *האו סי *נמלטים * אבודים *פני השטח *4400 אז אני פה!!!! בייייייי

O n M y O w n1

New member
ברוכה הבאה :]

סוף סוף מישהו מסכים איתי שברוק כזאת כלבה. אין על פייטון

נכון!!

ברוק הזאת כלבה!!! (ועוד הוא התחתן איתה במציאות...) לפי דעתי זה: הולי ונייתן לוקאס ופייטן וברוק עם איזה מטמטם!!! ~+~ה!ל* !נ*תן הז!ג המ!שלם~+~

ענבררר

New member
מה הקשר לזה שצ'אד וסופיה התחתנו

במציאות?. זאת סדרה וזה החיים. וברוק מדהימה. אולי היא הייתה ביצ'ית בהתחלה אבל היא משתנה. והרבה יכולים להסכים איתי שבהתחלה כולם שנאו אותה. אבל עכשיו כולם (או רובם) חולים עליה.

batibam10

New member
מעודדות צמודות 2

היא אחת המצחיקות שם!!! באמא שלי.. אני רק נקרעת ממנה.. היא יענו רוודפת תמיד אחרי המקובלת.. והיא כזאת מעפנה שם.. מפגרת כזאתי.. אתם חייבים לראות חולה עלייההההההההההההההההה וברוק!!?!?!?!?!?! אין עלייה!! איך אפשר לשנוא דבר כזה!? יש מצב שאת שונאת אותה מקנאה..? =]] חח סתם..צווחקת נייתן ולוקאס זוג מושלם!? זה לא שני בנים?

חח.. אופס!!!

בקשר לנייתן ולוקאס זה טעות אופס!!! התכוונתי להיילי ונייתן!!>>נכון הם הכי חמודים בכולם!!! איכס לא סובלת אותה במעודדות צמודות כזאת מפגרת ושפוטה!!(כאילו את עושה צחוקים..) ואיכס ברוק!! שונאת אותה!!!

timor014

New member
בנוגע לברוק

את אמרת שאת רואה עכשיו את העונה הראשונה בעונה הראשונה היא באמת רשעית אבל את תיראי שהיא תשתנה ותהפוך לבנאדם טוב יותר בעונות הבאות

רבההה

New member
אוי את לא יודעת מה שאת אומרת

את רק בתחילת העונה הראשונה אנחנו כבר מחכים לרביעית וכשתראי את ברוק מהעונה השניה תביני עד כמה היא מדהימה ועד כמה היא לא כלבה. ותאמיני לי שהיא ולוקאס הרבה יותר מתאימים מפייטון ולוקאס.. =]

batibam10

New member
כל כך צוודקות!!

פעם מה זה לא אהבתי אותה.. הייתה בי'צית ומגעילה ומרוב ששניאתי אותה אמרתי כזה.."איך לוקאס יכול להיות איתה במציאות?" חח אבל סתם הייתי מוושפעת ולא ידעתי להבדיל בין המציאות לסדרה תראי ת'עונה השלישית.. היא כל כך מצחיקה.. וכן.. אולי היא קצת ביצ'ית.. אבל היא ביצ'ית למי שהיא צריכה להיות בסך הכל היא חברה טובה.. וחמודה.. ואין עלייה!! פייטון!? את לא מגיעה לקרסוליים של ברוק.. =]]

יכול להיות!!

יכול להיות אני רק בעונה הראשונה אז אני לא יודעת ממש!! לבנתיים ממה שאני רואה היא ממש זונה!!! ואני לא סובלת אותה!! אבל אני מאמינה לכם ונחכה לעונה הבאה בשביל לראות!!

למעלה