היי!

היי!

עשיתי "לפני ואחרי"! לקחתי דולי שפורסמה פה...הייתה לה שמלה סגולה-לילך ושיער חום...והתחלתי לשנות אותה! כבר שיניתי את השיער לג´ינג´י ואת השמלה כמעט סיימתי לשנות לתכלת...אני עוד רוצה לשנות את הפרחים גם לתכלת ואת האיפור לתכלת בהיר...הנקודות בצד זה איזה השוואת גוונים שעשיתי...מאוד השקעתי, ועוד לא סיימתי! אני לא מוכשרת כמוכן בצייר...
יעל

Diva Star

New member
זה ממש יפה...../images/Emo42.gif

איזה מצחיק זה... גם אני עובדת עם השוואות...

תודה!

הרגע סיימתי! הבעיה היחידה שהייתה לי הייתה עם הצעיף..הוא שקוף, וכשהוא על היד יש לו קצת גוון של העור...אז היה לי קשה להבין איך עושים את זה בהתחלה
.
יעל

ענברה

New member
עלק לא מוכשרת בצייר!!!! יעל- זה יצא

מדהים! ראש דשא
|גראס| נ.ב חשוב- מעכשיו אני ראש דשא פסדר? טוב אני לא שואלת אותכם ממש אני רק מודיעה...

*hadas*

New member
יעל- יצא באמת ממש יפה! ../images/Emo42.gif

וענבר לא אני לא מסכימה לראש דשא...!

ראש דשא

New member
או הנה משהי שמבינה משהו....

אה וד"א ראש דשא זה לא סתם.. יש לזה סיפור.... (ראש דשא= גראס הד= ראש גראס ולראש גראס יש גם סיפור ארוף ארוך שאני לא יכנס אליו עכשיו...(גראס הסם כן?)) ראש דשא *המסוממת*
|גראס|

עוד משהו...

אם למישהי יש דולי ממש יפה, אבל מאלו שמציירים, כמו זאת ששיניתי, אני אשמח אם הוא ישים אותה. אני צריכה משהו חדש לעבוד עליו...
יעל

Pooh Girl

New member
יש לי רעיון../images/Emo62.gif

אולי תספרי לנו איך עשית את השקוף? כי אני לא מצליחה... ניסיתי וניסיתי ולא הצלחתי... Pooh´s Girl

אוקי..../images/Emo19.gif

טוב, קצת קשה להסביר, אבל... נכון בציר יש את המקום שבו את בוחרת את הגוון שאת רוצה? ולמטה יש המון אפור...אז לוקחים את הגוון שרוצים, אבל קצת יותר בכיוון של האפור. אני מקווה שעזרתי לך, אין לי דרך יותר טובה להסביר..
יעל

Diva Star

New member
זה ממש יפה!

תנסי לעשות בלונדינית עם שיער ירוק! אם את לא מוצאת את הצבעים בצייר את יכולה לקחת ראש בלונדיני מדולמייקר או להשתמש בתמונה הזאת>>>> בהצלחה!

למעלה