היי

BABE111

New member
היי

יש לי שאלה ואני מקווה שהגעתי לפורום הנכון
בזמן שנהניתי מטיפול רייקי שעשיתי לעצמי עצמתי עיניים ופתאום ראיתי לראשונה אור בצבע סגול בהיר,לאור לא היתה צורה מוגדרת אך הוא הלך וגדל!!! יש למישהו מושג מה משמעות הצבע הסגול שראיתי? יש לציין שהתחושה היתה שלווה ורגיעה כיף אמיתי
תודה
 
אני לא מבין באורות

ואוחי מישהו אחר, מומחה בעניין יכול לעזור לך יותר ממני... בכל אופן יתכן מאוד שהמשמעות היחידה של האור הסגול שראית, לכל הפחות בשבילך, היא בדיוק תחושת השלווה, הרגיעה והכיף האמיתי שחווית.
 

drall

New member
העבירו לך מספיק אנרגיה לעין

השלישית מה שגרם לה להבהב כשהעין השלישית מהבהבת בין היתר היא מצמיתה את הפעולה האנרגטית של המיינד ולפיכך תחושת השלווה.
 

BABE111

New member
היי

לא ממש הבנתי מה זה העבירו לי אנרגיה לעיין השלישית... האם העיין השלישית נפתחה אצלי או שהיא נפתחת בהדרגה\? תודה!!!!!
 

dharmax

New member
תתעלמי...

להקשיב לקשקושים האלה יעשה לך רק רע. אין משמעות לצבע הסגול שראית. אם הרגשת טוב עם מה שעשית - סבבה. מעבר לזה - אל תתפתי לכל מיני הסברים מיסטיים... ברכות
 

drall

New member
עצבנו אותך , חמוד ../images/Emo2.gif

לא נורא תיכף תבוא אמא
ותכין לך דייסה
 

dharmax

New member
דרול

כאשר אתה מביע את מה שלעניות דעתי הם שטויות הזויות ובמקרה הטוב חובבניות, עם בארס או אינקה או אנשים אחרים שכבר בראש שלך, אם נקרא לזה ככה, אז לא אכפת לי. זה לא כל כך מזיק לדעתי, ובכל מקרה - זה אוסף אנשים שלדעתי כבר אבוד. כאשר אתה מנסה להשמיץ אותי ואנשים שאני חושב שיש להם מושג שלך אולי כבר לעולם לא יהיה - זה מטריד אותי עוד פחות, וזה דווקא משעשע מנקודת מבט מסוימת. אם בכלל, יותר מטרידה אותי הקארמה שאתה מייצר לעצמך, אבל אתה הלא חושב שאתה מעל לקארמה. אני מבין שזה מאוד מעצבן אותך, ולכן אתה מרגיש את הצורך לכתוב דברים אינטליגנטיים עם בננות ודייסה וכו'... אבל כאשר אדם תמים עשוי לקחת אותך ברצינות, עם כל השטויות שלך - אז אני רואה את חובתי להתריע. אני פשוט רואה לאן הקשבה לדברים מהסוג שאתה אומר יכולה לקחת בן אדם - אני רואה אותך, את בארס, את אינקה... ולכן זו רק חובתי המוסרית להתריע. לבריאות
 

אינקה

New member
דרול

נראה לי שהגיע הזמן להסביר את המקום של האנרגיה השיתופנית וההשפעה שלה, יש כאן כאלו שמתמכרים לה ואולי הבנה של מה קורה איתם יכולה לעזור.
 

drall

New member
סלח לי

אין לי עניין לבצע שטיפת מוח. נכון , דרמקס מתנהג בצורה מכוערת , מבישה ושפלה. נכון, אם היה לי איזה עניין בדרמקס ובשכמותו, אילו הייתי יורד לחיקרו, ייתכן שגם אני הייתי מגיע למסקנה שהסוציופטיות שלו נובעת משיתופנות. אבל ישנם שיתופנים שמתנהגים אחרת והשיתופנות מכתיבה הרבה סוגים של התנהגויות. לכן לשאת מסה על השיתופנות ועל תלואיה ועל פגמיה, ולכרוך את העניין בהתבטאויות של דרמקס , נראה לי לא יאה. גם התייחסות כזו , יכולה להמעיט מהרצינות בה לדעתי יש להתייחס לשיתופנות. תודה
 
מראה,

משקפת מראָה, משקפת מראה, משקפת מראה משקפת מראה... וכך עד אינסוף. כל השתקפות היא קטנה יותר, כהה יותר, ירוקה יותר ומעוותת יותר. ואיפה המתבונן?
 

drall

New member
הייתי מציע לך

להתעמק קצת יותר בדברים שאנחנו מדברים עליהם. כל אותם נושאים בהם אין לך מושג , באמת. כל אותן דקויות במבנה הנפש , כל אותם מנגנונים מורכבים , המסמלים את ההתנהגות האנושית ואת אופי החברה הייתי מציע לך להתעמק יותר בנושאים האלו ופחות להתרוצץ עם לשון משורבבת רק כדי לספק לדרמקס הצלות שממילא לא יעזרו לו.
 

אינקה

New member
אולי בשביל לזרוק על אחד כמוך

אבל בעצם היית מת. אפילו את זה אינך שווה.
 

אינקה

New member
אתה יודע מה, קלטתי אותך

אחרי שקיבלת ביקורת מהחברים שלך על התנהלות הפרסום המלוכלכת שעשית החלטת לשנות טקטיקה. עדיין אתה מממשיך ללכלך כאן כדי לקדם את הקומונה שלך על חשבון אחרים אבל הפעם אתה רק זורק משפט פה ומשפט שם, כדי להתסיס. זו התנהגות פחדנית מגעילה והיא מלמדת עליך רבות. אבל אל דאגה, נתפסת ומהיום זו תהיה התגובה שתקבל.
 

אינקה

New member
חבל

שאינך רואה עם מה את משתפת פעולה. בדרך כלל הראייה שלך צלולה יותר.
 
אינקה (וכולם, בעצם),

ראייתי לא נעכרה. אחת האבחנות השגויות של חלק מהאנשים פה, לדעתי, היא בעניין "שיתוף הפעולה". נוצרות פה "חבורות" (במלעיל כמובן), שלא היו מביישות שום מלחמת כנופיות נתנייתית, אבל יותר משהחבורות האלה מוגדרות מתוך עצמן, הן מוגדרות באמצעות אחרים, שמזהים קבוצת אנשים כיחידה אחת. אני לא "משתפת פעולה" עם אף אחד, וגם לא נלחמת כנגד אף אחד. יש לי מה להרוויח מקשר עם כל אחד פה; יש לי ביקורת כזו או אחרת, רבה או מעטה, על כל אחד פה. את חלקם יצא לי להכיר מחוץ לפורום ולכן יש לי ראיה מקיפה יותר של דמויותיהם, את האחרים לא (אם כי יש כאלה שהייתי שמחה או סקרנית לפגוש). חלק הפכו לחברים, חלק לא, וחלק עדיין לא. זה כל הסיפור. שיתוף פעולה הוא לא מושג רלוונטי כאן מבחינתי. אני רוצה להזכיר - אולי זה נשכח קצת - שמדובר בבני אדם. יש נטיה כאן, כמו במקומות רבים אחרים, ליצור מעין השטחה של האנשים, מין קומיקס מגניב כזה: דרול המשוגע, דניאל איש המכירות נעול-המוח, אינקה הדו-קוטבי, דהרמקס הנוקשה, שלא לומר אכזרי , ובדיחהקוסמית, שמתי-כבר-יהיה-רציני-סוף-סוף. נניח. חסכתי לכם את בארס
(וואלה, בא לי לצייר את זה). מתוך הגדרות כאלה ואחרות אתם מפרשים זה את זה, מתאימים את מה שאתם קוראים לדמות, ואפילו, ישמרנו השם, מתחילים לשחק בהתאם לה בעצמכם. אני מזכירה לכם שמה שמתבטא פה בפורום איננו כלל האדם. אמנם הוא מייצג, ברמה כזו או אחרת, דברים מהותיים, אך הוא רחוק מלהציג תמונה מלאה. כך הוא בכל תקשורת בין בני אדם, אבל במיוחד באמצעים מהסוג הזה. אתם שמים כאן כל כך הרבה אמוציות, בונים לכם חבורות וקנוניות. אתם יודעים מה אני רואה כשאני קוראת בפורום הזה? אני רואה קבוצת אנשים שיוצרים ביניהם קשרים, מוצאים להם חברים ואויבים, טובים ורעים, כמו בכל מקום. מראה משקפת מראה, כמו תמיד. אני משערת שחלקכם מתנהגים כאן באופן שונה מאשר בחיי היומיום שלכם. כל מה שאני מציעה הוא, שתחשבו האם כך הוא, ולמה. בברכת שלום וראיה צלולה לכולנו.
 

אינקה

New member
נו באמת

אין כאן שום השטחה של דברים, יש כאן דברים שבאים לידי ביטוי בצורה מוקצן בשל האופי של המדיום הזה. דברים שבאמת במפגש אמיתי ניתן למסמס אותם במיליון אסטרטגיות שלמדנו להשתמש בהן להישרדות חברתית וכאן הם מרימים ראש ללא חשש. אבל מעבר להתייחסות הזו לתגובה שלך אני מוצא אותה ממש לא רלוונטית. לא אמרתי שאת משתפת פעולה עם חבורה מסויימת, אמרתי שאת משתפת פעולה עם עניין מסויים, גישה מסויימת. במקרה הזה זו גישה מכוערת ובלתי ראוייה בעליל ואחסוך עוד סופרלטיבים מהאיש שמפעיל אותה ולו כי זו בעצם המטרה שלו כאן: שנעסוק בעניינים כאלו במקום בנושא הפורום וזאת כדי להנציח את הסיבה לקיומה של הקומונה שקמה כאלטרנטיבה לפורום בזמן משבר. אלטרנטיבה שבלית משברים וריבים בפורום הצורך בה פוחת והולך... או בו. אז בבקשה מאדימית. להביט מלמעלה על הדברים זה נחמד מאוד, אבל כשאת יורדת לעם ומשחררת תגובה מסויימת במקום ועיתוי מסויים את עמוק עמוק בתוך הקלחת והבחירות שלך בהחלט משפיעות בחיזוק או החלשה של מגמות שונות. הבחירה היא תמיד שלך והיא לגיטימית כמו כל בחירה אחרת. אבל רק אנא אל תגני על הראיה הצלולה אם אינך רואה גם זאת. לפחות את זה אפשר לבקש.
 
למעלה