אינקה (וכולם, בעצם),
ראייתי לא נעכרה. אחת האבחנות השגויות של חלק מהאנשים פה, לדעתי, היא בעניין "שיתוף הפעולה". נוצרות פה "חבורות" (במלעיל כמובן), שלא היו מביישות שום מלחמת כנופיות נתנייתית, אבל יותר משהחבורות האלה מוגדרות מתוך עצמן, הן מוגדרות באמצעות אחרים, שמזהים קבוצת אנשים כיחידה אחת. אני לא "משתפת פעולה" עם אף אחד, וגם לא נלחמת כנגד אף אחד. יש לי מה להרוויח מקשר עם כל אחד פה; יש לי ביקורת כזו או אחרת, רבה או מעטה, על כל אחד פה. את חלקם יצא לי להכיר מחוץ לפורום ולכן יש לי ראיה מקיפה יותר של דמויותיהם, את האחרים לא (אם כי יש כאלה שהייתי שמחה או סקרנית לפגוש). חלק הפכו לחברים, חלק לא, וחלק עדיין לא. זה כל הסיפור. שיתוף פעולה הוא לא מושג רלוונטי כאן מבחינתי. אני רוצה להזכיר - אולי זה נשכח קצת - שמדובר בבני אדם. יש נטיה כאן, כמו במקומות רבים אחרים, ליצור מעין השטחה של האנשים, מין קומיקס מגניב כזה: דרול המשוגע, דניאל איש המכירות נעול-המוח, אינקה הדו-קוטבי, דהרמקס הנוקשה, שלא לומר אכזרי , ובדיחהקוסמית, שמתי-כבר-יהיה-רציני-סוף-סוף. נניח. חסכתי לכם את בארס
(וואלה, בא לי לצייר את זה). מתוך הגדרות כאלה ואחרות אתם מפרשים זה את זה, מתאימים את מה שאתם קוראים לדמות, ואפילו, ישמרנו השם, מתחילים לשחק בהתאם לה בעצמכם. אני מזכירה לכם שמה שמתבטא פה בפורום איננו כלל האדם. אמנם הוא מייצג, ברמה כזו או אחרת, דברים מהותיים, אך הוא רחוק מלהציג תמונה מלאה. כך הוא בכל תקשורת בין בני אדם, אבל במיוחד באמצעים מהסוג הזה. אתם שמים כאן כל כך הרבה אמוציות, בונים לכם חבורות וקנוניות. אתם יודעים מה אני רואה כשאני קוראת בפורום הזה? אני רואה קבוצת אנשים שיוצרים ביניהם קשרים, מוצאים להם חברים ואויבים, טובים ורעים, כמו בכל מקום. מראה משקפת מראה, כמו תמיד. אני משערת שחלקכם מתנהגים כאן באופן שונה מאשר בחיי היומיום שלכם. כל מה שאני מציעה הוא, שתחשבו האם כך הוא, ולמה. בברכת שלום וראיה צלולה לכולנו.