היי!

warrior hippie

New member
לימפ ביזקיט זה בסדר בהתחלה

כשאתה ככה בגיל 12-15, ולאט עם הזמן אתה מתחיל לחפש חומר יותר רציני.

Metal_F

New member
אני לא רואה איך הגיל קשור

אני מבינה 12...כי זה ילדים קטנים...אבל ברגע שעוברים התפתחות מנטלית בסיסית, מתחילים לחפש משהו רציני - ואת התתפתחות הזאת אפשר לחוות גם בגיל 11 וגם בגיל 17. אין קשר לגיל.

roais

New member
לא צבוע בכלל..

תראי, בשביל שתיהיה לי סיבה לא לאהוב את המוזיקה שלי לימפ ביזיקט אני צריך הרי לשמוע חומר שלהם ואח"כ להחליט אם הם מוצאי חן בעיני או לא, נכון? אז אני אפילו קניתי שני דיסקים שלהם ובהתחלה אהבתי אותם, אבל כמו שכבר אמרו פה- בהתחלה זה נחמד אבל כשמתפתחים לעבר מוזיקה איכותית יותר מגלים שהם בעצם גרועים לגמרי.. לכן לתשובה שלך, זה לא סותר..באתי, שמעתי, נגעלתי.. וזה לא ממש דיסקוגרפיה- רק שלוש דיסקים..לא כ"כ קשה לזכור
כואב לי לראות היום בני 15-16, שבגיל כזה כבר אמורים להבין את ה"כישרון" שיש בלינקין פארק ולימפ ביזקיט שעדין אוהבים אותם ומכנים אותי מוזר בגלל שאני אוהב רוק אבל לא אותם. לכו תסבירו לילדים שלא התפתחו מבחינה מנטלית ומוסיקלית שהמוזיקה שהם שומעים זה לא רוק..

Metal_F

New member
אה..כמו שחשבתי

זתומרת שכן אהבת אותם תקופה מסויימת. עכשיו אתה כבר לא אוהב. אז אם כן אהבת אותם אתה לא בעמדה לשפוט אחרים, שעוברים כביכול את אותו התהליך שאתה טוען שעברת.

roais

New member
יאפ..

אולי אתה חושב ככה אבל לדעתי הגיל בד"כ כן קובע לכן אני כן יכול לבוא לילדים בני 17-18 (נוער...משהו שונה לגמרי..בעצם..הם עדין שומעים לימפ אז הם ילדים) ולשפוט אותם כי בגיל כזה הם כבר אמורים לאהוב דברים יותר טובים... ד"א, את לימפ לא אהבתי הרבה זמן וגם לא ממש התלהבתי מהם ועשיתי מהם ה-להקה אלא אהבתי כמה שירים לא יותר מזה.. ואני התכוונתי לאלה שממש מטורפים עליהם ואוהבים כל שטות שהם עושים, לא עוד לאלה שמזמזמים את בוליר (למרות שגם זה אסור!)- אלה אני כן יכול לבקר כי אני אף פעם לא הייתי כאלה.. וזה לא שאין לי זכות לבקר אותם פשוט זה מעין "עזרה" (בשיא הרצינות) לאותם אנשים שילמדו על מוזיקה יותר טובה מלבד צרחות קללות וחרוזים מפגרים

למעלה