היי!

BiGuy

New member
היי!

מה נשמע?! אני חדש פה, מקווה שתקבלו אותי כמו שצריך... אני מת על Limp Bizkit, ואוהב את Cradle of Filth... אגב, למעריצי לימפ ביזקיט: יש להם (ללימפ ביזקיט) רק שלושה דיסקים, נכון? NOT! חבר שלי קנה לי ליומולדת דיסק שלהם שנקרא Limp Bizkit-New old songs... לא נראה לי שהוא ידע שזה לא-קל-להשגה... זה דיסק ממש מגניב עם רמיקסים וכל מיני דברים מדליקים כאלו... למישהו יש אותו? האם הדיסק הזה באמת לא-קל-להשגה? BIGUY

OPERATi0N_iVY

New member
עלק "לא קל להשגה"...

מה לא ראית את הפרסומת לזה בMTV? וממה שאמרו לי זה סתם אוסף כך שאם יש לך את כל הדיסקים אתה לא צריך אותו כ"כ...

badphish

New member
אוקי...

דיסקים כאלה של שירים שהקליטו ולא שחררו כי הם לא היו טובים מספיק כדי לשים באלבום (למרות שאני לא מבין איך זה עובד אצל לימפ כל השירים שלהם נשמעים אותו דבר) יש את זה לאאינספור להקות וזה פשוט משהו שמוציאים בלי להשקיע בו יותר מידי וזה פשוט כדי להוציא ממך ומשאר המעריצים שלהם עוד קצת כסף

בןלי

New member
טעות בידך

זה אלבום של חידושים לשירים שהם כבר הוציאו באלבומים הקודמים שלהם. פשוט לקחו שירים, נתנו אותם לאומנים אחרים בכדי שימקססו אותם. ממה שאני שמעתי יצא חרא.

badphish

New member
אה וואלה

אז זה כמו שלמטאליקה יש איזה מאתיים כאלה רק שהם מטאליקה והם לימפ ביזקיט להקה עלובה של שלוש אלבומים אוי זה עצוב

scary_face

New member
כנראה שאתה לא מת על לימפ ביזקיט

כי את הדיסק הזה אפשר ללכת לקנות בTOWER RECORDS אני קניתי אותו ובזמן שכתבת את ההודעה גם שמעתי אותו והוא סתם מסריח חוצמזה זה לא דיסק רשמי אז יש להם רק 3 דיסקים עד שייצא החדש

Sham 69

New member
אכזבתם אותו ..

הוא בטח חשב שחבר שלו הביא לו משהו נדיר והוא בטח כבר תכנן למכור את הדיסק הזה למוזאונים או משהו כזה

roais

New member
זה דיסק רימקסים!!

למרות שאני נגעל מלימפ ביזיקט אני חייב להגיד שזהו דיסק רימקסים עם גירסאות שונות לשירים ישנים! זה ממש לא אוסף ! וכן, יש להם 3 דיסקים (אולפן): 3 dollars bill yu´ll significat other- יש לי שגיאת כתיב, תתעלמו.. the chocolate starfish and the hotdog falvort water- גם פה יש לי שגיאת כתיב.. מה יש לאהוב בהם? ובכלל- זה דיסק נדיר? נדפקת?! היום ראיתי 2 על מדף אחד בטאוור רקורדס, שלא נדבר שיש את זה בכל מכולת שכונה ליד פמפרס ובמבה אסם

חחח...הרגת אותי...העיקר שאתה נגעל

מהם..
גדול!

roais

New member
אלא מה?

לימפ sucks! לא מבין איך אנשים אוהבים אותם.. שמח לגלות שאת לא אחד מהם.. אז מה את כן אוהבת לשמוע?

roais

New member
אחד=אחת

אה כן.. ושכחתי להדגיש את העובדה שלימפ ביזיקט גרועים

Metal_F

New member
אני חושבת שהיא התכוונה...

שזה קצת צבוע שאתה כביכול שונא אותם, אבל מכיר את הדיסקוגרפיה שלהם בפרטים. קצת סותר, אתה לא חושב?

holywood

New member
צריך להכיר את האויב....../images/Emo58.gif

יש הרבה להקות שאני שונא ויודע דיי הרבה אליהם.

holywood

New member
כי לפי דעתי...

מידע בסיסי כלשהו חייב להיות לך. חוץ מזה אני לא כל כך שנוא אותם.

Metal_F

New member
המידע שיש לו לגבי הלהקה ממש לא בסיס

י אני שונאת אתכם, תפוז. כ"כ שונאת.

shay or eli

New member
מה הבעיה?

הוא בכלל לא מכיר את הדיסקוגרפיה שלהם כל כך עמוק, כל אחד יכול להיסתכל ב All Music ולראות את מה שהוא כתב.

למעלה