אאל"ט - הוא מחפש.
P Pr0NgS New member 20/4/06 #13 ודווקא אפשר לדעת... אם ניקח את השנים שטרלוני אמרה שהיא מלמדת, ואת השנה שהיא אמרה את זה, יוצא שזה היה בחורף 1979, שזו שנה וחצי פחות קצת לפני שהארי נולד.
ודווקא אפשר לדעת... אם ניקח את השנים שטרלוני אמרה שהיא מלמדת, ואת השנה שהיא אמרה את זה, יוצא שזה היה בחורף 1979, שזו שנה וחצי פחות קצת לפני שהארי נולד.
א אסלי נפוץ New member 20/4/06 #7 וקטור היא נקבה!!! אני זוכר שאיפשהו קראתי שהרמיוני צריכה להגיש לה עבודה...
R rds15 New member 20/4/06 #20 בספרים לא ברור המין של פרופ' וקטור אבל באתר הרשמי של רולינג היא פרסמה רשימה של כל המורים, ואכן פרופ' וקטור היא נקבה.
בספרים לא ברור המין של פרופ' וקטור אבל באתר הרשמי של רולינג היא פרסמה רשימה של כל המורים, ואכן פרופ' וקטור היא נקבה.
א אסלי נפוץ New member 20/4/06 #22 כן כתוב בספרים אני זוכר שכזה להארי ולרון לא היה שיעורים והם פגשו את הרמיוני איפשהו והיא אמרה שהיא צריכה להגיש לה עבודה.
כן כתוב בספרים אני זוכר שכזה להארי ולרון לא היה שיעורים והם פגשו את הרמיוני איפשהו והיא אמרה שהיא צריכה להגיש לה עבודה.
T ToryMaster New member 20/4/06 #31 נכון אז זה חזור לזה שבאנגלית אין שום אינדיקציה על האם וקטור היא זכר או נקבה בספרים.
א אוליב הורנבי New member 21/4/06 #37 הבעיה היא, שאני כותבת פאנפיק בעברית ואני לא יכולה לכתוב משהו כמו פרופסור וקטור אכל\ה להנאתו\ה .
ה הורקרוקשנס New member 20/4/06 #15 הומ..../images/Emo153.gif 4. נראלי שנה לפני שהוא נולד, משו כזה (לפני 16 שנים)
T The Phonix New member 21/4/06 #35 ../images/Emo106.gif../images/Emo155.gifלגבי 2... הארי היה בדיוק בן שנה ושלושה חודשים