היי...

sivlz

New member
היי...

1.מתי ייצא הספר השביעי של ה"פ אצלנו באנגלית ובעברית והאם ידוע לכם איך קוראים לו ? 2.האם בטוח סופית שלא יהיה ספר שמיני של ה"פ ? כי היה כתוב (נדמה לי)שכן יהיה... 3.אני לא מצליח/ה בכלל להיכנס למאמר/קישור בפורום הזה שבו כתוב על האפשרות שאולי יהיו שמונה ספרים של ה"פ ופירוט על זה...מה לעשות לגבי זה ? ברצוני לקרוא אותו(אם אפשר) ואם אי אפשר-איפה ניתן לקרוא על האפשרות של שמונה ספרים לה"פ במקום שבעה ופירוט עליה ? תודה...

היי

1. לא יצא תאריך עד לעת זאת, אבל ישנה השערה שב07\7\7. הממ כן - 'הארי פוטר וX'. 2. 99.99% שלא. 3. לא יודעת. מנהלות?

גם לי יש שאלות../images/Emo70.gif

[אני צריכה בשביל פאנפיק, אז אם יש לכם מושג
] 1. פרופסור וקטור - זכר או נקבה
2. בן כמה הארי היה בדיוק, כשוולדמורט רצח את ההורים שלו
3. האם ג'יימס שחק קווידיץ' בהוגוורטס
אם כן, איזה תפקיד
4. כמה זמן לפני שהארי נולד טרלוני השמיעה את הנבואה שלה עליו ועל וולדמורט
תודה מראש

קקטוסץ

New member
כן.

אם כי קראתי פעם איפשהו שהנבואה הושמעה זמן קצר לפני שוולדמורט ניסה להרוג את הארי.

קקטוסץ

New member
הכוונה זמן קצר לפני לידתו של הארי.

אני כבר לא עוקבת אחרי מה שאני כותבת :)

לא!לא!לא!

שנה ו3 חודשים, ורבע לא וחצי. וקטור? אי אפשר לדעת, כי באנגלית אין הבדל ובעברית כתוב פעם אחת שהוא לא נתן להרמיוני שיעורים ופעם אחת שהיא דחפה את הארי בדרך החוצה.

Pr0NgS

New member
רודף.

מתוך ראיון סקולסטיק השני: Question: What position did James play on the Gryffindor Quidditch team? Was it seeker like Harry, or something different? J.K. Rowling responds: James was Chaser.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo45.gif אני לא זוכרת באיזה ספר,

אבל הארי רואה/מראים לו גביע/מדליה שעל זה כתוב איזה פרס או משהו לשאבא שלו על כך שהיה מחפש. [או שאולי אני התבלבלתי במשהו, אבל אם זכרוני לא מטעה אותי- הוא מחפש :)]

למעלה