היי,

בוקר טוב.

את הדוליז שאת הוספת עשית בדולמייקר ולא בעצמך, נכון
אנחנו פה מציירות לבד, כול נקודה ונקודה (פיקסל) זו הסיבה ששלנו שונות משלך. למעלה יש לך קישורים ובהם הרבה אתרים לדוליז שבהם יש גם בייסים, תעשי על אחד הבייסים דולי (אני ממליצה להתחיל מבייס קטן) וכדי ללמוד איך עושים את הדולי תבקרי בטיוטריאלים שאם אני לא טועה נמצאים בגלריות. אחרי שתעשי את הדולי תשימי אותה בשד"חם
(שרשור דוליז חדשות מסודר) שזה שרשור שכולנו מוסיפות לשם את הדוליז שלנו. ואל תשכחי לרשום את האתר ממנו לכחת את הבייס (זכויות יוצרים) ואם שכחת או לא הצלחת לעשות חלק כולשהו בדולי, תלכי לשרשור שעווה
(שרשור עזרה [מה הו'?] הדדי) ושם הבנות יעזרו לך. בהצלחה וברוכה הבאה לפורום
ותשמרי על החוקים. ואגב, אני סשה.

היי,

את הדוליז הכנתי באתר אבל את הקבצים שצרפתי מהוורד ציירתי לבד. לא הבנתי מה הכוונה שציירתם את הדוליז לבד? את הגוף? את העיניים? הכל? איך באיזו תוכנה? אני מצטערת על הבורות אני לא מבינה יותר מדי במחשבים..

אני אסביר לך../images/Emo211.gif

לקחנו גוף חסר שיער. העתקנו אותו לצייר, פינט שופ, או תוכנה גרפית אחרת. ציירנו בתוכנה את השיער, הבגדים, הנעליים ועוד דברים. הבנת?

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif

הסבר קצר על איך אנחנו מציירות את הדוליז- יש כמה דרכים להתחיל דולי. בדר"כ בוחרים בייס- גוף עירום. דרך אחת היא לצייר את הבייס בעצמנו או להשתמש בבייסים של בנות אחרות ומאתרים שונים ולתת קרדיט- איזכור- ליוצר/ת הבייס. אח"כ מכינים/לוקחים פלטה של צבע בעלת כמה גוונים ומתחילות לצייר את קווי המתאר ולהצליל. [פלטות אפשר למצוא בגלריות תחת הכותרת "פלטות"]. כדי ללמוד להצליל אפשר לנסות להסתכל על אנשים/הבגדים שלך ולראות איפה יש קפלים, איפה יש אור, צל וכו', ואפשר גם בעזרת טיוטוריאלים [מדריך/הסבר לציור חלקים מסוימים בדוליז. בדר"כ יש גם הדגמה
]. טיוטוריאלים את יכולה למצוא במאמרים או לבקש טיוט' [קיצור לטיוטוריאלים [
מילה ארוכה] בשעו"ה המסומנת ב-
. אחרי שאת מסיימת את הדולי את מוזמנת לפרסם אותה בשדח"ם המסומן ב-
. בהצלחה

אף פעם לא השתמשתי

בתוכנות האלה... אני אנסה, ממ.. אני אפילו לא בטוחה שיש לי אותם..

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo45.gifחלק ואולי אפילו רוב הבנות

בפורום מציירות את הדוליז בצייר, תוכנה שבאה יחד עם האופיס/חלונות וכו' [office,windows..]. אם אין תוכנה כזו אפשר להוריד מהרשת בצורה חוקית או לקנות בחנויות מחשבים.

למעלה