היי

easy andy

New member
היי

אני בן, מקווה שזה בסדר. אמא שלי גדלה ללא אמא מגיל צעיר. מאז ומתמיד אני הרגשתי שאמא שלי עצובה ומרוחקת וחלק גדול מזה עיצב גם את החיים שלי, אף פעם לא הצלחתי להיות קרוב אליה, כן הייתה קירבה פיסית אבל תמיד שמרתי על ריחוק מפני הבלעות בכאב שלה. המון שנים היא הלכה לטיפול, היא אדם שברירי אבל עם קשיחות שאני מעריץ. נדמה לי שבצורה מסויימת היא גם נתנה לי להרגיש איך זה לגדול ללא אמ, כי זה מה שהיא הכירה. היום אני אדם בוגר, אבל הקשר איתה לא בוגר, אני מאוד רוצה להתקרב אליה כל עוד זה אפשרי, אבל כל ניסיון מחזיר דברים אחורה... זהו התחשק לי לכתוב פה מניח שאני תמיד אזדהה אבל לא ממש אאצליח להבין

../images/Emo13.gif

הי אנדי. היה לי עצוב לקרוא את דבריך. אכן אובדן אם הוא אירוע טראומטי, לא משנה באיזה גיל, ועל אחת כמה וכמה בגיל צעיר - כפי שקרה לאימך. יחד עם זאת, החיים ממשיכים, ורוב האנשים מצליחים לאסוף את עצמם מחדש, בדרך כזו או אחרת. מצד שני, לפעמים יש גורמי חיים אחרים שמתערבים - אישיים וסביבתיים. אינני יודעת מה הרקע של אימך, ייתכן שיש גורמים נוספים שחברו לעצם היותה כה כואבת כל כך הרבה שנים עד שהדבר מעיב על תיפקודה כאם. אתה כותב שחשוב לך להתקרב לאימך, אבל שזה קשה לך. אני מקווה שלא תיקח את דבריי כבקורת או כהתנשאות, אבל אולי כדאי לך לבדוק איפה הקשיים שלך, ואולי דרך זה תוכל להתקרב אליה בדרך שלא הייתה אפשרית לכם קודם. הרי כפי שאתה מציין - גם אתה תמיד שמרת על ריחוק ממנה, כלומר - הייתה כאן גם בחירה שלך [אולי בחירה השרדותית, אינני יודעת, זו לא אמירה שיפוטית]. היתרון שלך, מאיפה שאנחנו עומדות, הוא שלך יש עדיין אם, ולכן עדיין יש לך סיכוי ותקווה להתקרב אליה, גם אם זה לא יהיה אידיאלי כפי שהיית רוצה.

Darkmatter

New member
היי.. :)

באתי לכתוב לך, אבל אני רואה שסקאלי כתבה את כל מה שרציתי לומר. אז אני מקווה שתחשוב על זה...

hartuvim

New member
ברןך הבא../images/Emo140.gif

וואו, זה היה מאוד מרגש לדעתי, מה שכתבת. יפה שאתה מודע לכל העבר של אמא שלך ולהשפעות של זה עליך. אני חושבת שכנראה הצורך באם אוהבת ומספקת הוא כ"כ בסיסי ואוניברסלי עד שכל מי שנכווה באובדן או בחוסר סיפוק הצורך הזה מרגיש את זה מאוד חזק. שמחתי לקרוא "אותך" ומקווה שאולי זה יקרה שוב... שירה.

מיקימק

New member
כתבת כל כך מרגש

ממש יפה איך אתה ער לכאב שלה ומבין מה זה עושה לכם.... יכול להיות שפשוט אם תדבר איתה בכנות, או אפילו תעלה דברים על הכתב תהיה התקדמות כלשהי? שווה לנסות..... בהצלחה

למעלה