Amy The Devils Fairy
New member
היי.
שוב._. שלום. אני מגדלת פיתון בורמזי בת 9\10 חודשים. היא נמצאת כרגע בטרריום של 70ס"מ וזה.. עכשיו, יש את החלק החם, והחלק הקר. המים מצויים בחלק החם, דה. אבל בגלל שעכשיו חורף, אבא שלי אמר לי לשים את החימום כולו בצד הקר ועכשיו אני גם כמעט שלא משתמשת במנורה כי הבנתי שהיא עלולה לגרום לנחש להתעוור וכאלה. השאלות שלי - -איך אני שומרת על הטמפרטורות הנכונות בין הצד החם לקר? -המנורה באמת יכולה לגרום לה לעיוורון? מתי מומלץ להשתמש בה? -עכשיו, במקרה והנחשה שלי ננשכת ע"י הטרף שלה, מה שבעצם קרה לי שבוע שעבר
, איך אני מטפלת בזה? במקרה שלי דיללתי פולידין וחיטאתי את המקום בזה וזה דיי החלים. אני רק רוצה לדעת איך אני מטפלת במידה והנשיכה היא קצת יותר רצינית-במקרה שלי היו רק שתי טיפות דם שהלחיצו אותי נורא. ושאלה אחרונה - אם אני מוציאה את הנחשה לטיולים, שבעצם קורה הרבה לאחרונה. מדובר בלרבוץ על הדשא כשהשמש פשוט תקועה בך. נאמר לי שהיא גם עלולה לחלות עדיין מותר לי להוציא אותה? ואם היא חולה, איך אני מטפלת בה? במקום לחסוך ריצות לווטרינר
הנה תמונה שלה, איזה מאמי
תודה.
שוב._. שלום. אני מגדלת פיתון בורמזי בת 9\10 חודשים. היא נמצאת כרגע בטרריום של 70ס"מ וזה.. עכשיו, יש את החלק החם, והחלק הקר. המים מצויים בחלק החם, דה. אבל בגלל שעכשיו חורף, אבא שלי אמר לי לשים את החימום כולו בצד הקר ועכשיו אני גם כמעט שלא משתמשת במנורה כי הבנתי שהיא עלולה לגרום לנחש להתעוור וכאלה. השאלות שלי - -איך אני שומרת על הטמפרטורות הנכונות בין הצד החם לקר? -המנורה באמת יכולה לגרום לה לעיוורון? מתי מומלץ להשתמש בה? -עכשיו, במקרה והנחשה שלי ננשכת ע"י הטרף שלה, מה שבעצם קרה לי שבוע שעבר