12111 מיכל
New member
היי.....
אמא של אמרה לי לפני כמה זמן שהיא פגשה את מיקי לוי(המנחה שלי במיכא"ל!!!!!!!!!! במקום שהיא עובדת היא פגשה אותו והוא אמר שאני ילדה שתצליח בחיים ואני מאוד שאפתנית איזה כיף לשמוע את זה ממנו אני כל כך מתגעגעת אליו מאוד אני בטוחה שכול החיים שלי אני יזכור אותו אני הייתי צריכה לשתף אותכם ועוד משהו המורה שלי(
)אמרה לי משהו בקשר למגמה שאני רוצה ללכת עליה שנחשבת למגמה מאוד טובה אז היא אמרה לי שבשביל מה לי ללכת לשם ויהיה לי קשה שם ושאני ילך למשהו שאני יוכל להצליח בו אז אמרתי לה "מה את לא חושבת שאני יכולה"ואז היא ענתה משהו לעצמה(כרגיל)ואז אמרתי לה שמזל שהייתי במיכא"ל כי אז באמת לא הייתי הולכת למגמה שאני רוצה ולא הייתי מאמינה שאני יכולה ללכת לשם והייתי מקשיבה לה ואמרתי לה שאני יעשה הכול כדי להצליח שם ואני יצליח ואני יהיה מדענית מפורסמת שכולם יזכרו את השם שלי (והיא שוב מלמלה משהו לעצמה) והסגנית של המנהלת שמע את מה שאמרתי והיא חייכה עליי (היא הייתה קשורה בכול העניינם של מיכא"ל )חבל שהיא לא שמעה את מה שהמורה אמרה לפני מאוד חבל דרך אגב זה לא פעם ראשונה שהיא אמרת לי את זה אבל עד עכשיו שתקתי ולא אמרתי לה כלום היא תמיד אומרת גם שאני יכשל שם ולא יצליח אבל הפעם הזאת היא נמאסה עליי ופתחתי את הפה שמעתי מהחברה שלי שיש קורס למי שעבר את מיכא"ל יש באמת קורס כזה ואם כן מתי אני יכולה להירשם
אמא של אמרה לי לפני כמה זמן שהיא פגשה את מיקי לוי(המנחה שלי במיכא"ל!!!!!!!!!! במקום שהיא עובדת היא פגשה אותו והוא אמר שאני ילדה שתצליח בחיים ואני מאוד שאפתנית איזה כיף לשמוע את זה ממנו אני כל כך מתגעגעת אליו מאוד אני בטוחה שכול החיים שלי אני יזכור אותו אני הייתי צריכה לשתף אותכם ועוד משהו המורה שלי(