היי.....

12111 מיכל

New member
היי.....

אמא של אמרה לי לפני כמה זמן שהיא פגשה את מיקי לוי(המנחה שלי במיכא"ל!!!!!!!!!! במקום שהיא עובדת היא פגשה אותו והוא אמר שאני ילדה שתצליח בחיים ואני מאוד שאפתנית איזה כיף לשמוע את זה ממנו אני כל כך מתגעגעת אליו מאוד אני בטוחה שכול החיים שלי אני יזכור אותו אני הייתי צריכה לשתף אותכם ועוד משהו המורה שלי(
)אמרה לי משהו בקשר למגמה שאני רוצה ללכת עליה שנחשבת למגמה מאוד טובה אז היא אמרה לי שבשביל מה לי ללכת לשם ויהיה לי קשה שם ושאני ילך למשהו שאני יוכל להצליח בו אז אמרתי לה "מה את לא חושבת שאני יכולה"ואז היא ענתה משהו לעצמה(כרגיל)ואז אמרתי לה שמזל שהייתי במיכא"ל כי אז באמת לא הייתי הולכת למגמה שאני רוצה ולא הייתי מאמינה שאני יכולה ללכת לשם והייתי מקשיבה לה ואמרתי לה שאני יעשה הכול כדי להצליח שם ואני יצליח ואני יהיה מדענית מפורסמת שכולם יזכרו את השם שלי (והיא שוב מלמלה משהו לעצמה) והסגנית של המנהלת שמע את מה שאמרתי והיא חייכה עליי (היא הייתה קשורה בכול העניינם של מיכא"ל )חבל שהיא לא שמעה את מה שהמורה אמרה לפני מאוד חבל דרך אגב זה לא פעם ראשונה שהיא אמרת לי את זה אבל עד עכשיו שתקתי ולא אמרתי לה כלום היא תמיד אומרת גם שאני יכשל שם ולא יצליח אבל הפעם הזאת היא נמאסה עליי ופתחתי את הפה שמעתי מהחברה שלי שיש קורס למי שעבר את מיכא"ל יש באמת קורס כזה ואם כן מתי אני יכולה להירשם

chuchi46

New member
איזו מורה מעצבנת...

מאיפה יש לה הזכות לומר שאת לא תצליחי? מורים אמורים לעודד את התלמיד שיצליח יותר (מי שבתוכנית למשל לשלוש יחידות מתמטיקה/אנגלית דוחפים אותו ל-4 יחידות)... אל תתיחסי למורה. את יודעת הכי טוב במה את טובה. אל תקשיבי לאנשים שאומרים לך שלא תצליחי.

noagdfan

New member
מורה @*$&!!

לפעמים כל כך רואים שבצפר מנסה להוריד אותנו..

pilpelmemule

New member
../images/Emo24.gif מיכל..

את יודעת שאת לא צריכה להתייחס אליה.. גם כן מורה
המנחה שלך אמר עלייך דברים כאלה בצדק
כל הכבוד!! לכי על זה ותמשיכי ככה!!!
המפף. זכינו. אני טסה להופיע בוושינגטון. כן. מול קהילות יהודיות. ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!! [לא יכולתי להתאפק
]

noagdfan

New member
יוווווווווווווווווווווווווווווווווו

מגניב!!!!!!!!!!! תהנו!!! [נו ברור שתהנו..] מתי זה? בחופש הגדול?

Spotless Mind

New member
ממש ממש...

להתעלם מהדברים השליליים האלה, אם מקדישים להם יותר מידי זמן ומחשבה, זה פשוט יכול להשפיע לרעה. אז היא אמרה? מה קרה? אם היא אמרה את זה, אז היא בטח גם לא מורה כזאת טובה,לא מוטיבטורית, וגם אחת שמוותרת בקלות. שמעי משהו, שנה שעברה הייתי בכיתה ט', והיה לנו מבחן בסוף השנה, מבחן סיכוי אחרון של להיכנס לקבוצת 4-5 יחידות. מכול מיני סיבות שאני לא יפרט(עצלן!) לא הצלחתי במבחן, ורק כמעט קיבלתי את המינימום. אז כול השנה למדתי ב- 3 יחידות, וזה נוראא קללל, ואני מרגיש שאני לא ממצה את עצמי, אז ביקשתי מהמורה לעבור ל4-5 יחידות. מתחילת השנה רק על זה חשבתי, רק בגלל זה למדתי וחזרתי כול הזמן על החומר, בשביל שאנ יכן יוכל לעלות. אז הוא אומר לי " אחרי המבחן השני, נדבר". עברו 3 חודשים, ו2 מבחנים, באתי אליו( עם ממצוע של מעל 95) הוא אמר לי : " שמע, אתה טוב, אבל לא מבריק, אתה לא תצליח, וזה חבל". שבוע אחרי זה באתי שוב פעם ושוב פעם , וכול הזמן אותן תשובות, פניתי לרכזת, גם היא אמרה לי את אותו הדבר, רק בצורה ישירה "אין עליות!". פניתי לרכזת פדגוגית, בקיצור הגעתי לאיזשהי הסכמה, יש לי 3 שבועות ללמוד את החומר שלהם, ואז אני יעשה מבחן, ואם אני יצליח אני יעלה. טוב, למדתי למדתי למדתי, גם את החומר של 3 יחידות תוך כדי והשקעתי הרבה. ואז שבוע לפני המבחן, המורה שלי מתחיל לדבר על "הילדים" שרוצים לעבור ל4-5 יחידות. הוא אמר בכלליות : " בשביל מה לכם? מתוך 10 שעולים, רק חצי תלמיד מצליח איכשהו לקבל ציון סביר, יש פערררר ענק, חבל, אחרי זה תצטרכו לרדת הקבצה ואז להשלים שוב את כול החומר", בקיצור ממששש הוריד לנו את הבטחון. ואני לא נתתי לזה להשפיע עליי, בכול זאת ניגשתי למבחן, עם עוד 2 חברים. היום היה לי את המבחן, ניראה לי שקיבלתי 100! בקיצור, מי שעבר את קורס מיכא"ל או מי שעובר כרגע, יודע שלא צריך לתת לזה להשפיע עליו, אף פעם לא לפקפק ולא לזלזל ביכולת שלנו, תמיד להאמין! דרך אגב, תשובה אני יקבל ביום שישי, אני ינסה לעדכן אותכם.

12111 מיכל

New member
תודה לכולכם../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif.....

כול הכבוד לך אני בטוחה שתעלה

pilpelmemule

New member
חחח אמממ אני לא יודעת!../images/Emo13.gif

זה שמדריך אותנו התקשר ואמר שזכינו! וזהו! חחח.. יום חמישי נדע פרטים.. מתי.. לכמה זמן.. וכו'. בינתיים זה רק להיות מאושרים שזכינו

Spotless Mind

New member
92...

המורה שלי התקשר, אמר לי שקיבלתי 92, ועליתי, והוא אמר שהוא גאה בי.

אהה קראתי

ווואווו כול הכבוד! יפה שלא נתת לזה להשפיע עלייך- ככהה צריך לעשות- לא לשמוע למורים האלה שלא יודעים כלום מהחיים שלהם- בנוגע לביטחון- חחחח

12111 מיכל

New member
ואווווווווווווווו.....

אני כל כך שמחה בשבילך כול הכבוד תיתני להם חתיכת הופעה

adi23e

New member
מיכלו'ש המדהימה!

איזה כיף היה לקרוא את כל האמונה הזאת שיש בך בעצמך!!! יפה שלא שתקת לה ושאמת את מה שאת מאמינה בו, ומה זה משנה שסגנית המנהלת לא שמעה את מה שהמורה אמרה, היא שמעה אותך, ואת האמונה שיש בך וזה חשוב לכשלעצמו. תמשיכי כך, עם כל האמונה הזאת, ואני יודעת שעוד תגיעי רחוק רחוק, ויום אחד כשתתפרסמי אני אוכל להשוויץ שהכרתי אותך

למעלה