היי

sapiroooosh

New member
גאדדדדד

רציני שאתה בן 27? לא כי פשוט חשבתי שלא ראיתי נכון כי אתה מתנהג כמו ילד בן 7 בערך!!! מה זה המשחקי כבוד האלה? למה ניראה לך שמאיה שמה עליך משהו??? אממ אולי היא כן שמה עליך- זין!! אתה מעניין לה את התחת במקרה הטוב!! אוי אז היא הכניסה אותך לשיר נולד... אז??? היא גם הכניסה עוד מיליון אחרים!! לפניך... וגם אחריך... ודווקא אתה מכולם מעניין אותה- אני בטוחה!! איזה מזל לשנינו שאנחנו לא מכירים! בשבילי זה מזל- כי לא צריכה להתעסק עם ילדים קטנים.. ובשבילך זה מזל- כי אתה עדיין חיי... (אם הייתי מכירה אותך לא בטוחה שהיית חיי...) בקיצור מיכאל או איך שלא קוראים לך... לך תחפש לך חיים.. ורד לדיקוש מהחיים! הצד המרוקאי שלי מתחיל לצאת עליך... אז כדאי לך להרגע!!

אויי מיכה

תגיד לי ת'סרט שאתה חי בו..אני חייבת ללכת לקנותת אותו..תחזיר אותוו מהרר לחנות ותגיד לי מאיפה קנית..מאיהה לא שמה עלייךךךךך חח אני מסכימה עםם ספיר או איך שלא קוראיםם לה חח לאב יו מי שכתבהה שמאיה שמה עליךך ז=י=ן... קיצרר יאללה הודיי מסכימה איתךך אתה מבייש לנו ת'פורום אתה לא קולט יאללה תעוףף מפהה...

מדברים באוויר

מאיפה אתם מדברים "שמאיה שמה עליךך ז=י=ן..." מהיכן אתם מביאים את זה אין לכם שום הוכחה להפך ביום ראשון הוכח אחרת לחלוטין מבלי לחזור על הסיפור שוב אבל מאיה אמרה לי בעצמה שכל מעריץ חשוב לה אז אל תבלבלו את המח מאיה מתחייסת אלי בא-ה-ב-ה אני חוזר שנית בא-ה-ב-ה לצערי קשה לקבל זאת כי כואבת לכם האמת מה שביני למאיה אין שום רחמים ובודאי שלא "שמאיה עליךך ז=י=ן... " אלא הכל נעשה בא-ה-ב-ה גדולה למעריץ שלה שיודע לא להשמיץ ברבים והמבין יבין.

sapiroooosh

New member
יופי נוי!!

או לא יודעת איך קוראים לה אה?? ככה את... חח סתם צוחקת יודעת שאני לא פה מספק כדי שתדעי מי אני... אבל כן קוראים לי ספיר...

מיכאל כנס שניה !!

מה אתה עושה פה עדיין? פסדר אז פגשת אותה והתחלת ריב בפורום..אז ? אוקיי אז היא הכניסה אותך..למה אתה חושב שדיקלה עושה איתך מלחמה? פגשת אותה? סבבה .. עכשיו טוס מפה כי אתה לא מעניין אף אחד..סליחה שזה ככה אבל זה מה שזה.. גם אותי זה מתחיל לעצבן..כל פעם שאתה פה אתה מרתיח כל אחד מאיתנו..אז עדיף שלא תהיה פה ! בייי

נוי'יוש אני מסכימה איתך

מיכה טוס לנו מהפורום אתה מבייש לנו אותו אם יבוא מישו חדש הוא ישר יעזור ונראה לי שרותמו'ש לאפ פה בגלל מיכהה חח סתאםםםםםם
למה נראה לךך שהיא תעזוב בגללך חחח היא נטשהה אותנו;'(כי יש לה מלא ללמוד.. רותמיי מאמי אני מתגעגעת דברי איתי

למעלה