היי

שמע שמע שמע ...

תראה תראה תראה ... לוק לוק לוק(הושפתי מהאנגלית היום)... אני קוראת את ההודעות שלך ולא פעם אחת ולא פעמיים אתה מכניס את דיקלה ..(לליאתי עלה הסעיף מעל הראש אל תשכח אני מרוקאית שלמה לעומת אשכנזי חח..)..ובקיצורררר אני פשוט קוראת את ההודעות שלך ולא מאמינה עד כמה קיים טמטום בעולמינו הקט והתמים... אז זהו כנראה שטעיתי ודי טעיתי... בחייאת תעזוב את דיקלה בשקטטט... קיבלה יחס יותר ממאיה או לא קיבלה.. אתה הרגשת עלוב אז? כי כנראה זה מה שהיה אמור להיות .. ואגב באמת כדאי לך לחשוב שמאיה מרחמת עליךךך אבל תתחיל להפנים את זה ללבבבבבב(הלבבבבבבבבב)ואת דיקלה אתה באמת לא מעניין תפסיק לחשוב דברים שלא היו קיימים בעולםם-בוורד... ולא יהיו קיימים.. עזוב אותה למנוחה .. כי נמאס לי שאתה מערב אותה בכל הודעה מסכנה שלך!!... רגע אני רוצה להגיד כמה דברים שלא תרגיש לי מקופח לרגע... מאיה מאוהבת בךך היא שקלה להפרד מדודי ולהתחתן איתך...(בגלל שקנית לה מגף וחליפה יאיי איזה כיףף).. אבל בסוף דודי רצה להלחם על אהובת ליבווו.. ומאיה לקחה אותו לבסוףף(שמע זה סיפור אהבה מנצח)... עכשיו אתה בנוסףף מתחיל עם דודי כדי שיהיו יחסים טובים עם בוסקילה ואז תצרו הרמונה הדדית ותחיו באושר ועושר(שמע משעמם לי זה הסיפור שיצא תיקח ללב בבקשה)... דיקלה אני אוהבת אותך!!! היה מוקדש לך בהמון אהבה!!!חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (אני אחרי בגרות ראית מה קורה)..

אההמ...חנפנות...אההממממ

יופי של תיאוריה

רק שלא זאת המציאות חיברת סיפור יפה כנראה שאת חייה באגדות שנית לאף אחד לא מגיע להרגיש עלוב ושלמחתי זה תוקן ובגדול ושוב מאיה לא מרחמת עליי להפך היא אמרה שהיא רוצה שאני יחזור לפורום כי כל מעריץ שיש לה זה חשוב ובמויחד מעריץ כמוני שהיא מכירה היטב כך שאין כל קשר לרחמים להפך הכל בא מא-ה-ב-ה אני יודע שלא קל לכם לקבל זאת אבל זאת המציאות ועובדה שמאיה לא אמרה מילה ואילו מחבבת אותי כאשר היא הגיעה עם המונית להיכל בנהנריה היא זיהתה אותי ישירות ועשה לי שלום ואמרה תחכה אני תכף יכניס אותך ועובדה שהיא עשתה כן ונתת לי את יחס שיש כאלה שהיו לידי גם ביקשו להיכנס איתי לפגוש את מאיה זה רק מוכיח שאין שום רחמים כי בניגוד אליכם הגיל לא משחקר תפקיד אצל מאיה היא שמחה על מעריץ שיש לה גם בגילי.

אני יודעת שלא שרשרתי נכון כייי...

ההודעה הזאת עיצבנה אותי ולא הראשונה! א' מיכה אני שמחה שפגשת את מאיה! ב' מה אתה חושב את עצמך?! מאיה שררופה על המעריצים שלה!!!! אתה לא קולט?! היא אוהבת את כולנו לא רק אותך חומד ת-פ-נ-י-ם-! ג' למה ניכנסת לפה שוב?! כדאי לצור שוב בלאגן?! כדאי לעצבן שוב את כולם?! אז מיכה בוא ואני יגיד לך משהו מכול הפורום אם מאיה אוהבת אותך בשמחה! אנחנו שונאים אותך! אנחנו עכשיו מבקשים יפה ובשקט תתטוס מכאן בטיל!!! מקווה שהבנת את הסר חוצפן אחד "יאללה להי'ת"

שמח ששמחים

שזה שאתם שונאים אותי ידוע לי ידוע לי גם מה הסיבה שאין טעם שפרט כאן בכל אופן ככל שתשנאו אותי אני יעלה מעלה ביחס אלי מה שהוכח כבר ביום ראשון

לא מתחצן אמר אמת

שמה לעשות לא תמיד נאה לעין לחלק מהאנשים שמאיה מקבלת אותי בא-ה-ב-ה ולה הגיל לא מפריע אלה עובדות ולא שחצנות

מיכאל, כדאי שתבין ותפנים כמה דברים!

דבר ראשון, יש לך שגיאות כתיב מזעזעות שמפריעות לי לעין. רושמים דהיינו ולא דיינו
עכשיו דבר שני והכי חשוב.. אתה לא מקבל יחס מיוחד ממאיה, אל תטעה, מאיה פשוט מרחמת עלייך... אוקי? אני מאוד מקווה שתפנים את זה ותקלוט את זה כבר!!!!! כאילו רבאק אתה קטן ממנה בשנה!!!!! אתה לא באמת מעניין אותה, אז תשמור את הרוח והצלצולים שלך לעצמך, ואל תבוא לפה עם ה-עלאק פוזות שלך על זה שאותך אוהבים ושאתה מקבל יחס מיוחד. טוב בעצם אתה קצת צודק, אתה באמת מקבל יחס מיוחד, יחס של ילד מוגבל! שמרחמים עליו! אז תעשה טובה ותחסוך מעצמך את הירידות עלייך...

לא הובנתי אני התכוונתי

ליחס שוווה ולא עודף להפך עד כה הייתה מישהי שקבלה יחס הודף ממני עכשיו זה השתווה ושנית מאיה לא מרחמת עליי ההפך הגמור הוא מקבלת אותי באהבה אולי קשה לך לקבל זאת אבל זאת המציאות מאהבה ולא מרחמים ולא מדובר בפוזות אלא עובדות חדשות בשטח היתרון שהיה עלי למישהי נמחק אתמול ברגע שמאיה היא זו שהכניסה אותי ודרך אגב דסרתי גם עם דודי והוא היה בסדר גמור איתי גם הוא מרחם עלי שאתמול הוא פגש אותי לראשונה? שוב בשורה התחתונה לא יחס מיוחד אלא יחס שווה בשווה זה הכל.

sivan1207

New member
תגידדדדדדדדדדדד איפה אתה חיי??

למה דיקלה עושה איתך תחרות?!?!?!?!?!?!?!!?!?!? אתה מעצבן אותי!! "מזה הייתרון שהיה למישהייי " איזה בנאדם אתה!! איף!! כאילו אם אתה הייתה לך הזדמנות להיפגש עם מאיה היית אומר לא אני לא נפגש איתה כי יהיה לי על שאר המעריצים ייתרון בונאה אתה דפוק!

עלק יתרון!! למה אנחנו בתחרות!?!?!?!

תאמין לי שלא אתה, ולא דיקלה מקבלים יחס מיוחד. מאיה מתייחסת לכולם באותה צורה ובאותה דרך. אז לא לך ולא לדיקלה יש יתרון על אף אחד פה.

לא תחרות אבל בהחלט

מה שקרה ביום העצמאות בקרית ביאליק הבהיר למי יש יחס מועדף יותר ושלמחתי אתמול זה נשבר בכך שגם נכנסתי למאחורי הקלעים מה שלא קרה אצלי רק אצל מישהי האחרת.

sivan1207

New member
בונאה יש לך בעיהה נפשית כן??כן!!!!!

סעעעעעעעעע לחפש את החברים שלך.... כאילו מה הקטע שלךךך להראות אני גם יכול מה אתה תינוק?!!?!?! אוף אנשים כמוך ממש מעצבנים אותי!!!! ממש לא מעניין אותנו אם נכנסת למאחורי הקלעים או לא תשתף את החברים שלךך לא אותנו.. ותבגררר כבר יא נעל!

יופי..פגשת אותה..ו..?

כאילו אנחנו לא פגשנו אותה.. סבבה גם אותי היא הכניסה ב"שיר נולד" פגשת אותה? אחלה שמחה שנהנית עכשיו בי

גם אני שמח שנהנהת

לא העניין בזה שהיא הכניסה אותך אלא אני התכוונתי ביחס למישהי אחרת לא את משום שהמקרים שאני בקשור אליהם אינם היו כאשר את היית איתי בכל אופן אני שמח שנהנת ומאיה הוכיחה פעם נוספת שאפליה לא בבית ספרה.

מיכאל..יש לי משהו להגיד לך חשוב אז

תיכנס..אני קוראת את התגובות שלך ואני מתלבטת אם להגיב או לא..אתה יודע איך אתה מתנהג? כמו ילד קטן!! כמו תינוק.. ואני מסכימה עם מה שרותם אמרה..מאיה לא מתייחסת לאף אחד בצורה מיוחדת היא אוהבת את המעריצים שלה והיא מתייחסת אליהם בלי עין הרע ועל זה אני יכולה להעיד כי כבר פגשתי אותה ובכל הפגישות שלנו לא היתה פעם אחת שהיא לא התייחסה אלי כמו שצריך..! ולעניינינו.. אתה יודע מה? תחיה באשליות שמאיה מעדיפה אותך.. רק תעוף מהפורום כי אתה מ ב י י ש אותנו אתה מבין? אתה מבייש את השם של הפורום הרשמי של מאיה בוסקילה.!!! אנחנו לא רוצים אנשים כמוך בפורום שלנו וזו האמת..!! וסליחה שאני מדברת בשם כולם מי שלא מסכים איתי שיגיד..
ובקיצור מיכאל..אני סופרת את השניות שתעוף מפה אחרי כל מה שעוללת לפורום הזה!! שלא תחשוב שאני שוכחת!! שלא תחשוב שאנחנו שוכחים! אני יכולה לתת דוגמא את הפעם שבה עבדת על כל הפורום שדיברת עם אייל וקבעת איתו פגישה עם מאיה..חח עלק..עד שדיקלוש באה וסידרה תעניינים..אתה חתיכת מאניאק שלא ראוי אפילו לרחמנות של מאיה!! בלי למצמץ עשית את זה..אתה יודע איך פגעת בי?! איך פגעת באנשים פה?! אנחנו היינו צריכים לחיות באשליה שניפגוש את מאיה? זה היה ממש מגעיל . רק תעוף מפה ילד קטן . #הודיושLoVeמאיוש#

למעלה