היי

היי

אני מצער שאני מתפרץ כך אבל ברצוני לבשר לכם שאתמול נפל דבר במופע שיר נולד בנהריה כאשר נכנסתי למאחורי הקלעים ומי שהכנסה אותי זו הייתה מאיה בוסקילה לא פחות ולא יותר וזה אומר דיינו לא רק דקלה זוכה ליחס כזה ממאיה גם אני כעת באותו מעמד עם דקלה לא רק היא זוכה לתענוג הזה גם אני אין בכוונתי להקניט את דקלה אבל עם התמונה שאני מעלה לכם כהוכחה לדברים שאני מספר אבל ברצוני להבהיר לכם שלמרות הנטיה שלכם נגדי היחס אלי עולה מעלה וככל שהיחס שלכם נגדי אז אני מקבל יחס יוצא מן הכלל מהסוכנות שהיא זו שסידרה לי עם מאיה העניין אמש שוב צר לי על הכל בזה שאתה תמחקו את ההודעה הזו לא תשנה את העובדה הפשוטה שמי שהכניסה אותי זאת מאיה ולא אייל אלא מאיה עצמה בלבד עובדה שמדברת בעד עצמה.

ashton20041

New member
מאיה מאוד אוהבת את המעריצים שלה.

והיא אוהבת לפנק אותם כפרה עליה! יש לה יחס מאוד חם למעריצים. אני שמח שהיא נתנה לך להכנס. ישש תמונות??

מלודוש

New member
תקשיב מיכה,

זה ממש אבל ממש לא מעניין אותנו צומי..!! חפרת לנו מספיקק... יאלהה קישטט 1 2

חס וחלילה צומי..

סך הכל הבאתי לכם הוכחה שהקרח נשבר ואין יותר בלעדיות שגם אני זכיתי ואזכה לפרגליות מצד מאיה לא רק מישהי אחת נהנת מהעניין שיש עוד מישהו שהגיע למעמד של מישהי אחרת לא קל לקבל את המעמד זה המצב אין מאושר ממני ממה שקרה אתמול חלומי התגשם מאיה היא זו שקראה להיכנס וזיהתי אותי מתוך המונית שאיתה היא הגיעה להיכל בנהריה שוב לא צומי אלא מספר על עובדות חדשות בשטח

הבנתי

בגלל עשיתי בידור מהתגובה בכל אופן הכי חשוב זאת השורה התתתונה שמה שאתמול חוויתי הוא היסוטריה שעושה סוף לבלעדיות.

sivan1207

New member
בונאההההההההההההההההההההההההההההההה

בא לי להביא לך כאפה.. התלהבת נקודה! יאללה טוס! סעמק~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ערססססססססס!!!!!!!!!!!

sivan1207

New member
רררררררררר יאללה אתה מרגיז אותי

אתה טיפש ברמות...וזה הדבר שאני הכי שונאת אצל אנשים!!!! מה בלעדיות סעמק איפה בלעדיות!!!!עד עכשיו לא פגשת את מאיה?!!?!? בא לי לתת לך מכות מרוב שאתה טיפש ושלא נדבר על קנאי! יש לי רק דבר אחד להגיד לך שעליתי לי על כל העצבים! וזאת ההודעה האחרונה שני מזבזבת עלייך את אנרגיה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סעמק שתתפוצץ! באמת הצלחת להרגיז אותי....

מיכה כנס!!

הגיע הזמן שתיקלוט שאתה גדול בישביל להיות בפורום הזה!! ויש לך כזו חוצפה ליכנס לפורום! תידע שמרתי את התמונה רק ביגלל שמאיה מופיעה אבל יש לי תוכנה ואני יוכולה להוציא אותך ולהשאיר רק את מאיה חח היא יותר מענינת ממך!!... קישט חוצפן!!! דיקלה

האמת מתיחלה לצאת לאור.

"הגיע הזמן שתיקלוט שאתה גדול בישביל להיות בפורום הזה!! " זאת הסיבה שהחלטתם להעיף בן אדם מהפורום האמת יוצאת לאור זאת סיבה נלעגת ומביישת אם מאיה מקבלת אותי בא-ה-ב-ה אז מדוע הגיל מפריע לכם זה רק הוכיח מי גרם לבלגן הגדול ומה עמד מאחורי השקרים וסילופי העובדות מפי יניב המנהל לשעבר כל זאת במטרה אחת ברורה גרום לפיצוץ ע"י סילופי עובדות ואז למצוא את הסיבה "הטובה" כיבול להעיף בעוד הסיבה האמתית היא הגיל צר לי שזה המצב אבל האמת יוצאת לאור.

אתה שם לב שאתה חוזר על כל משפט

בערך 10 פעמים בהודעה מסכנה אחת? מצידי תהיה גם בן 100 ותרוץ אחרייה להופעות, מזיז לי ת'תחת

למעלה