היי=]

Gerrera69

New member
חחח התמונה=]

איייייףף.. רגע! http://img287.imageshack.us/img287/3443/s20100659we.jpg
 

Gerrera69

New member
וואי ממ.. RN2 תודה..

ממ..אני בר מראשון בת 15 וחצי [ - אנ'לא קטנה!!!!!1] ממממ..אני סטלה עכשיו אז סלחו י םא טעויות עכשעט וזה!! מממ..אני עושה קפוארה -4 שנים ואני נוסעת בסקט.. אוהבת חוצמזה ים מסיבות וזה וחברים.. שומעת טראקים חפירות ובלאגן..ופאנק, אימו, הרדקור, אימו, Fאנק מטאל.. וזהו נראלי! חחח=]
 
כפרה עליך נשמה גם אני אוהב חפירות

אז את נוסעת על סקטבורד אה מותק נשמע לי בן זונה על הסקטבורד עם טראנס באוזניים אבל תאכלס נשמה את לא חושבת שסקטבורד זה שנות ה80 יענו מה את כולך גנובה גם רוק כבד גם טראנס על הסקטבורד וכל הקפוארה ככה בייחד איזה ילדה בסרטים את ינעל דינק תאמיני לי אין על סקאזי כפרה עליו הייתי שוחט כבש פותח שולחן בשבילו רק שיבוא אלי הביתה אני כולי יהיה מבסוט בקצרה ולעניין חומד טחורים שלי נראה לי את בול לפורום הזה למה כולם פה קרועים מהתחת אבל מה שכן את חייבת להוציא את הקטע הזה של הסקטבורד כי זה כמו לעשות טראנס עם פרוטי לופס את יודעת שייך לעבר יאללה מאמי אני חותך לישון תשאירי מסנג'ר אם נראה לך שיש מצב לאיזה זרימה עלה באבאלה את יודעת.
 

MULAN30

New member
ח'ברה.. אל תישכחו

את הגבול הדק בין קטינות לבנות 18 פלוס... בר ברוכה הבאה.. :)
 

The Wonderboy

New member
סלחי לי בר אבל זה שאת רושמת ..

" [ - אנ'לא קטנה!!!!!1] " מה זה אומר ...?? שאת עושה או עשית דברים שגדולים עושים, ושאסור לקטנים לעשות ..?? בובהלה 15 וחצי זה קטנה מאוד מאוד מאוד .. אבל את עוד תגדלי, את מזכירה לי את גליה שהגיע לפורום שלנו הייתה בת 15 .. בכל אופן אני מקווה מאוד שתהני איתנו כאן לסבבה הכללי שלך .
 

DorDassa

New member
סוף סופ מישהי בגיל שלי.. חחח..

ברוכה הבאה! מקווים שתהני מהפורום... סכ"ה אין סיבה שלא.. החבר'ה פה דלוקים... (אל תקרבי אליהם! הם מסוכנים! הם אוכלי בשר אדום טרי!) קפוארה חמש שנים? וואו.. יפה מאוד! ברוכה הבאה!!!
 

Gerrera69

New member
מממממממ...

מה הבעיה עם סקט? אני עושה את זה בשביל הכיף לא בשביל הפוזה של להיות סקייטרית אני פשוט אוהבת את זה.. מממ..בע. לאדע וזה ו... DorDassa היי=] חחח חשמל שיש עוד מישהי בגילי=]
 

DorDassa

New member
למה גנון? =\

למה.. אתה התנהגת כמו ילד בגנון כשהיית בן 15? (אולי.. לא יודע.. תגיד לי אתה =]) אנחנו כבר אחרי גיל המצווה כבר קרחניסטים רשמיים בדיוק כמוכם רק שאותנו עוד מנסים לשדל עם סקאזי ביג בס ליין.
 
למעלה