M MidNight Flame New member 13/1/06 #26 גם אותנו מנסים ../images/Emo6.gif זה די מצחיק שאנשים מנסים לשדל אותי... "מה?! ת'לא מעריץ שרוף של סקאזי?! די!!! אתה לא מבין כלום!!!"
גם אותנו מנסים ../images/Emo6.gif זה די מצחיק שאנשים מנסים לשדל אותי... "מה?! ת'לא מעריץ שרוף של סקאזי?! די!!! אתה לא מבין כלום!!!"
B B o o o o M New member 14/1/06 #32 הלו כשאני הגעתי הבאתי לכולם פה הרצאה על סמים מה אתה משווה בכלל אגב עברה מאז שנה וחצי בערך ועדיין לא השתמשתי ולא ניסיתי וזה לא באופק בכלל הפסקתי לעשן סיגריות שיהיה לכולם יום נעים
הלו כשאני הגעתי הבאתי לכולם פה הרצאה על סמים מה אתה משווה בכלל אגב עברה מאז שנה וחצי בערך ועדיין לא השתמשתי ולא ניסיתי וזה לא באופק בכלל הפסקתי לעשן סיגריות שיהיה לכולם יום נעים
ב בגין פליפ New member 13/1/06 #24 גם אני הייתי נוסע!!! אני מוכר ציוד חדש בקופסאות!! במחיר זול אם את רוצה תפני אליי במסרים קרשיים לאקרים צירים הכל!! בזול!!
גם אני הייתי נוסע!!! אני מוכר ציוד חדש בקופסאות!! במחיר זול אם את רוצה תפני אליי במסרים קרשיים לאקרים צירים הכל!! בזול!!
Y y o b b o New member 12/1/06 #16 WELCOME! ברוכה הבאה תהני מהנסיעה ואל תשכחי לחגור חגורות... ושימעון תרגיע י'שימעון(חח איזה טובה יוצא)...
WELCOME! ברוכה הבאה תהני מהנסיעה ואל תשכחי לחגור חגורות... ושימעון תרגיע י'שימעון(חח איזה טובה יוצא)...
T TribelFix New member 15/1/06 #36 שלום שלום סקאט זה אדיר היתי נוסע גם הפס'תי ליפני שנה ככה היתי בידיוק בגיל שלך שהפסקתי ויש פה באמת אחלה אנשים תמיד פה שצריך אותם ! ותיתקרחני !!!!!!!!!!!!!!
שלום שלום סקאט זה אדיר היתי נוסע גם הפס'תי ליפני שנה ככה היתי בידיוק בגיל שלך שהפסקתי ויש פה באמת אחלה אנשים תמיד פה שצריך אותם ! ותיתקרחני !!!!!!!!!!!!!!