היי הגעתי ועכשיו אני פה
פ פיה שלו New member 10/1/06 #2 אם את פה יקירתי אז זה טוב את חדשה נכון? אם כן ברוכה הבאה ואם לא אז מה נשמע?
פ פיה שלו New member 10/1/06 #4 כע.. הגיע הזמן שיהיה לנו פורום משלנו! אממ.. ספרי על עצמך קצת..מי את מה את יש קשר אין?
M Mis Anna New member 10/1/06 #5 אמממ אני אנה באר שבעית בת 18 יש לי חברה כבר כמעט שנה וחצי וחוץ ממנו אני נמשכת לחברות שלי מה איתך?
M Mis Anna New member 10/1/06 #10 כן הוא יודע ולא מפריע לו... להפך הוא יודע שאני דיי דלוקה על חברה שלי ורוצה לראות אקשן חחח גברים גו פיגר.
כן הוא יודע ולא מפריע לו... להפך הוא יודע שאני דיי דלוקה על חברה שלי ורוצה לראות אקשן חחח גברים גו פיגר.
פ פיה שלו New member 10/1/06 #7 יא איזה יופי כי חברה שלי מב"ש ואנחנו מחפשות זוגות גאים משם כדי להפגש וכאלה מה דעתך? )
M Mis Anna New member 10/1/06 #9 שימי לב שתיקנתי חח רשמתי חברה בטעות אבל יש לי חבר.. מי זאת חברה שלך? אולי אני מכירה אותה
פ פיה שלו New member 10/1/06 #11 זה לא משנה.. עדיין נוכל להכירך.. אם תרצי.. שמה עתליה היא לומדת באולפנה ביב'
NIR DE LA NOCHE Member 10/1/06 #15 |../images/Emo87.gif ברוכה הבאה אנה קבלי ועוגייה ONTHEHOUSE אני ניר. בן 19. חרמן נצחי