היי!

Real Dream

New member
הסיפור על שריר

תיזהר, אתה לא היחיד שיודע להמציא סיפורים...

שריר

New member
נקרא לך גיתית למען השיר

גיתית כמו כוס ללא תחתית, עליה ישנים כמו על מזרנית, בה משתמשים כמו אמגזית היא בכלל יבוסית, ותרגליים היו פותחת כל שעה שישית היא דיי איטית ודומה למחבלת עיראקית אז תשתקי לפני שאותך אוריד כי חברי הוא מרעיד ואותך הוא יפחיד ואלון בעל הפפיון יכניס לך אקורדיון לתוך החור הפצפון.

אלון ב

New member
שריר מה קורה לך ?

תגיד שריר אתה מרגיש טוב ? מה קורה לך בזמן האחרון ? אפשר לצחוק בפורום אבל צריכים לפעמים גם לדעת איפה הגבול. למה לדבר בצורה כל כך לא יפה לאנשים כאן ?? עד עכשיו היית נחמד לא ? מה קרה פתאום ?? ניסיתי לשכנע את נועה הרבה זמן לבוא לפורום הזה, היא בחורה ממש נחמדה וחכמה ויכולה לתרום המון לפורום הזה, סיפרתי לה שיש כאן אנשים נחמדים, מה עכשיו היא צריכה להבין ? שריר תחזור בבקשה להיות נחמד כמו שהיית פעם לפני שהתחלת עם השטויות האלה. אלון

Kaien

New member
מה יש לך אלון?

שלום אני ניקול ואני חדשה בפורום. אלון... שריר הוא אחלה ילד והוא ממש לא הגזים!!! ואין לה פה משלה??? אתה מגן עלייה כאילו מה? סוף העולם~!!!! שריר הוא פשוט גאון בשירה והוא ממש מחבר שירים מעולים!!! בקיצר----- גידי.... אל תפסיק! מעכשיו פה - ניקול \ קיאן - אלון - אני מצטערת אם אמרתי משהו שלא הייתי צריכה להגיד, אני לא רוצה להתחיל ברגל שמאל-

shabaz

New member
ככה אה?

לא אומרים שום דבר עליי? סתאאאאם ברוכים הבאים ניקול(וש)

שריר

New member
אווה כבר חצי פורום מגן עליי נראה לי

שאני יעשה פה מרדדד טוב אחרי כל כך הרבה שיבוחים אני אתתן לכם עוד שיר על אין לי על מה אז אתם שואלים למה אני ער בשעה כזו סיבה אחת תמר! שריר כבר החוויר מלהסתכל על הקיר החליט לחשוב על שיר ולכתוב אותו בגיר אז על מי נכתוב את השיר על מישהו מריר אולי איזה פריסטייל מהיר או על יום בהיר תראו כמה חרוזים מצאתי עם שריר שלא בא מהעיר! שבז ילד מבוזבז מפליץ כמו פגז מהחור יוצא לו ריח חבלז את אימו הוא בזז את כיבשתו הוא גזז ואת סבתו בישל על הגז נמאס לי עם החרוז שלא זז אז נחליף מילה כדי שלא תהיה בעיה ועל שבז נכתוב עוד דחקה איך בפרות הביא נגרה ואיך לאחותו תקע במבה ואיך את ביצתו הקפיא כשניסה להתעסק איתי

shabaz

New member
כן....גם אני ער...אני לומד על מאגיה

שריר הילד שדומה לחזיר שראה את הזין של שבז מהגודל החוויר, ושריר התחיל להעיר שהוא רוצה למצוץ לו אז שבז העביר לשריר חרא קריר ושריר זרק על עצמו והוא משומה השחיר.... בואו נעבור חרוז כי גם שריר עבר וזה לא אומר כלום אם שריר מכוער, אז מה אם הוא דופק את עצמו בפינה? הוא בא ממשפחה מקולקלת עם אמא שמנה, דובה, פרה, ערביה, זונה, טיפשה, כלבה, סיסי לה לה, יאללה הסתיימה הבדיחה (שמתם לב כמה חרוזים יש עם סיומת ה´?). והביצים של אלון קשות סטגדיש!!!!!

shabaz

New member
זה שהזכרתי את הביצים של אלון

זה לא היה חרוז..פשוט זה היה סיומת טובה... כזה לא קשור בכלל חחחחח וגם יורדים על אלון... תירגע אלון...לא טוב להילחץ לפני הבר מצווה בשבת... כולם לאחל לאלון מזל טוב

שריר

New member
אני חייב להגיד שאתה טורבו גרועעעעעע

זה בכללל לא זורם תקרא כמה פעמים את שלי ןתנסה עוד פעם

matoy_L

New member
חביב ביותר

חביב ביותר, אולי באמת יש לך כשרון אבל תנסה לשננות לקצת יותר מצחיק

shabaz

New member
bite me

אתם יודעים מזה להישאר עד 3 בלילה לקרוא חומר על מאגיה ואז עוד לנסות למצוא שיר כזה? 1. הייתי מת מעייפות 2. bite me 3. הייתי מת מעייפות אז...אני ינסה אח"כ כי רק עכשיו קמתי ושאני יהיה יותר צלול אני ימצא כבר שיר.

shabaz

New member
יאללה...אני צלול...

שריר הילד החזיר מגודל הזין של שבז החוויר ושבז היה מהיר והעביר לשריר חרא קריר והחרא עף באוויר ופגע בשריר שמשומה השחיר. שריר קשר את עצמו לקיר והלך לעיר ואת אמו הזונה העיר והם עשו sweet monkey love חחחחחחחח אני קורע את עצמי עם החרוז הלא מתחבר הזה.... שוב פעם...זה סיומת טובה...כזה לא קשור...חחחח

שריר

New member
אהההם לא עדין לא משהו אבל בסוף

אולי תצליח אז החלטתי לתת לך עוד דומגא שבז יא הומו קטן על אחותך כבר חלמת ממזמן ילדות כבר אנסת בגן אז לך שן כי מולי לא תוכל לעמוד בזמן אני אשבור אותך ילד מושתן במשטרה עובד כחבלן של מוקשי כלבים מתעסק במאגיה של לוזרים אתה נמעד מולי והפך למסננת עם המון חורים כי עלייך אני שולף את הרובים ולאחותך נכנס לתחתונים כי אני הוא שריר המדהים.

shabaz

New member
במילה אחת....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ...תמיד קורעים אותי הסיפורים שלו...כמובן ששלי יותר מוצלחים.. שריר מוכר לך? היי נווד...מה המצב נווד? חיחיחי אלון יא נעלב זה כולה בדיחה..אני בטוח שהוא לא מתכוון להעליב אף אחד.. ולמה אף פעם לא שמעתי את הסיפור על הביצים? ככה אה? טוב...עכשיו אני יודע..חחחחחח

שריר

New member
לפחות שבז תומך ברור שזה בצחוק שתצחק

עליי בחזרה אבל אם היא נעלבה אני מפסיק ואני מצטער ומבקש סליחה

שריר

New member
טוב עוד שיר עכשיו אני אנסה להיות

נחמד. נועה בך לא רציתי לפגוע זה כנראה מהסמים בגואה(לא היה חרוז יותר טוב) אני מוריד בפנייך תכובע, מבקש סליחה בכל נשימה, המטרה לא הייתה פגיעה אלא סתם דחקייה ואת מוזמנת להחזיר באותה מנה. זנו שאני לא ארגיש רע בתוכי!!!!!

חלמן

New member
אלון

בונא צוחקים!!!! מה אתה לוקח הכל ללב אה?? יהיה פה משעמם רצח אם כל הזמן נזיין ת´שכל על חלומות צלולים.. אז מגוונים... לא קרה כלום...

למעלה