היי!

zoe1111

New member
היי!

אני חדשה פה... קראתי קצת על חלומות צלולים באתר ובפורום.. והחלטתי לנסות ווילד! אז שכבתי לי במיטה.. ניסיתי לספור או להתרכז בנשימות עד שהרגשתי עקצוצים ברגליים וזרמים בכל הגוף.. אחרי כמה זמן גם הרגשתי סחרחורות ואור חזק מדי פעם. אחרי יותר משעה וחצי כבר התחלתי להיות עצבנית וכאב לי הראש אבל לא הצלחתי להרגע אז התייאשתי והפסקתי.. :אוףףףףףףףףףףףףףף

אלון ב

New member
כי לא פעלת לפי ההוראות .....

קודם כל ברוכה הבאה ! אם תעשי לפי ההוראות יהיה לך הרבה יותר קל, לא מנסים את השיטה הזאת ישר כשהולכים לישון כי בתחילת השינה אין הרבה חלומות וגם אלה שיש מאד קצרים וגם לא תיזכרי אותם בבוקר. אז כדי להצליח עם השיטה את צריכה לישון 6-5 שעות ואז להתעורר בעזרת שעון ( עדיף שזה יהיה בשעה שיש עוד חושך בחוץ לדוגמה 5:00 בבוקר שיהיה לך קל להרדם שוב ) לפי הוראות השיטה את צריכה להישאר ערה למשך שעה שלמה ואז היא תעבוד בצורה הכי אפקטיבית אבל אם את עצלנית אז תשתדלי להישאר ערה לפחות לשתי דקות ( מומלץ לשטוף פנים כדי להתרענן ! ) ורק אז חיזרי למיטה ונסי אותה ! ועוד כמה טיפים - ככל שתחשבי יותר מחשבות בראש ( ככל שתינדדי עם המחשבות שלך ) ככה יהיה לך יותר קשה להרדם וגם תאבדי את המודעות שלך ותירדמי כרגיל, אז חשוב מאד שלא תחשבי מחשבות בראש שלא רק תתרכזי בתיקתוק של השעון, בנשימות שלך או בכל דבר אחר שבא לך, אבל כל הזמן ! בלי הפסקה ובלי לחשוב שום מחשבות אחרות בזמן התהליך ! דבר שני - ככל שפחות תזוזי ככה תרדמי יותר מהר, אז כשאת ניכנסת למיטה ומתחילה את זה תשתדלי להיות בתנוחה נוחה במיטה כדי שכמה שפחות תצתרכי לזוז תוך כדי. שתצליחי ! אלון

חלמן

New member
זה נכון..

אלון ברגר תפסיק לקרוא מייד! אם תמשיך זאת לא אשמתי! לתת לך טיפ? תגובה : כן!! אל תשימי על אלון....... הוא אומר דברים נכונים אבל הוא אוהב להתלהב... פשוט לא להתיחס.....

zoe1111

New member
אהא טוב בסדר:)

אבל בכל מקרה... ישנתי בערך 5 שעות, קמתי לשעתיים לפחות.. ואחרי זה ניסיתי לעשות ווילד. ובאמת ניסיתי לא לנדוד עם המחשבות! ודיי הצלחתי.. רק בסוף קצת התייאשתי.. ובטח לא הייתי קרובה להרדמות! אחרי שעה וחצי אני לא אמורה להרדם איכשהו?

אלון ב

New member
עוד קצת עזרה ספיישל במיוחד שבילך

טוב אני אנסה לעזור לך למרות ההתקפות המרושעות של חולמני הפוייה מניסויים שנערכו במכון לחקר חלומות צלולים ( באתר שלהם את יכולה ממש לראות את זה בצורה יפה בגרפים ) גילו ששינה של 6 שעות, לקום לשעה, ואז לחזור לישון ולנסות את השיטה שרוצים, זו הטכניקה הכי אפקטיבית ויעילה ליצירת חלומות צלולים ( קוראים לשיטה הזאת NAPPING - "נימנום" , והיא התגלתה כמעולה ליצירת חלומות צלולים ! , כלומר לישון כמה שעות, להתעורר לכמה זמן ושוב לחזור לישון ! ). אני מציע לך בפעם הבאה לתכנן את הזמן ככה שמתי שתחזרי לישון יהיה עוד חושך בחוץ וככה יהיה לך הרבה יותר קל להרדם כי עוד אין אור בחוץ והגוף שלך רוצה עוד לחזור לישון, ובנוסף עוד אין בחוץ רעש של כלבים וציפורים ושכנים מעצבנים שהתעוררו ... אז אני מציע לך שבפעם הבאה לכי לישון נגיד ב 11:00 בלילה, קומי ב 4:30 תישארי ערה חצי שעה ואז תחזרי לנסות ב 5:00 בבוקר. בטוח שככה תרדמי הרבה יותר מהר ויהיה לך יותר קל ! וגם אם יהיה לך חלום צלול תתעוררי מיד עם סיומו ותיזכרי אותו מצויין ! אז תעדכני אותנו בבקשה ! ביי ביי אלון

חלמן

New member
ב

בצצצצצחחחחוווווקקקקקקקק חחחחחח יש לך ביטויים מצחיקים.. "פוייה" מה אתה פולני? בצחוק.. די אלון מצטער .. לא יצחק עליך יותר.. -שריר - עכשיו תורך ספר לאורחת החדשה שלנו מה קרה לביצים של אלון..- חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם בצחוק..

אלון ב

New member
טוב אני אספר לך

אז ככה הם צוחקים עלי כי ... יש לי ביצים קשות ... כן כן ! בדיוק ! זה התחיל ככה - לפני שבועיים קניתי בסופרמרקט ביצים וכדי שאף אחד לא יאכל לי אותם כתבתי עליהן "הביצים שלי" , התחלתי לבשל אותן אבל הן התבשלו יותר מדיי ( שעתיים !! ) ויצאו לי ממש קשות ! מאז כולם צוחקים עלי
פוייה אתם ! אתם ממש פוייה ! אלון

zoe1111

New member
חחחח טוב.. קורה... :)

בכל מקרה, תודה על העצות בפעם הבאה שאני אלך לישון בשעה 11 אני אנסה... מקווה שפעם הבאה תלך יותר טוב:) אני איידע אתכם.. לילה טוב!

שריר

New member
אני לא זוכר אבל אני אספר על המקרה

שנכנס לו בזנת לתחת בזנת=מוט ברזל בגודל 1.20 משולש כזה אוקי אלון וחבריו התווכחו למי יש תזין הכי גדול כמובן שאלון ניצח אבל אז הלחיט אלון לעלות את ההתערבות ואמר למי יש אומץ לתקוע דילדו בתחת כמובן שאף אחד לא הסכים חוץ מאלון אלון חזר מאושר הביתה כל הדרך הוא הלך כמו דיסלקט אבל מאושרץ באותו זמן הכינו בעירו הצופים טקס פתיחת שנה והיא צריכים משהו לתקוע את הבזנטים באדמה לא היה להם שום כלי מתאים אז אלון בחוכמתו אמר אני תקעתי לעצמי דילדו בתחת אני אסתדר עם זה אין בעיות רק תעזרו לי להגיע לקצה של זה ובתנופה אחת לאלון נתקע בזנת בתחת.

שריר

New member
מצטער זה בגלל השעה המאוחרת לא

הלך אני אכתוב מחר או משהו

למעלה