היי..

o r t a l i t

New member
היי..

אני חדשה כאן.. נרשמתי בעקבות חברה שלי, פאינה [גם היא די חדשה כאן חח:]. אני אורטל, בת 15 [ו3 שבועות פחות יומיים אם להיות קטנונית :].. אני עולה לכיתה י' בעמל ב' [למגמת ביו במסלול מצטיינים, אם זה משנה..].. חוץ מזה אני אוהבת כחול [ונורא התבאסתי מזה שאי אפשר לצבוע ת'כתב בכחול חח] והממ.. לראות מכושפות [שאנן/פרו שולטת :]], לנגן בגיטרה [למרות שאני עדיין בשלב נורא לא מתקדם חח] ולקרא הארי פוטר [אבל לא בצורה מטורפת ואובססיבית חח].. (טוב ועכשיו אני סתם מבלבלת בשכל, אז אני אשתוק..) צהריים טובים :]

NYMets Man

New member
אין כזה דבר ביו מצטיינים

יש ביוטנגנולוגיה... ויש רב תחומי לא שמעתי על כזה דבר ביו מצטיינים... זה לא נשמע לי נכון :| בכל אופו אני בביוטכנוגלוגיה עולה לי"א

o r t a l i t

New member
הממ..

זה מה שהיה רשום בפרוספקט [חח מילה מצחיקה, אניוואי, היה רשום שלומדים ביו ועוד נושא בהנדסת תוכנה, אם אני זוכרת נכון] ומה שאמרו לי שאני נרשמת אליו.. \: ואני מאוד מקווה שהכוונה לא הייתה לרב-תחומי כי זה נשמע לי קצת דבילי ללמוד הכל במשך השנה הראשונה |:

LuNa MaJnUnA

New member
מצטיינים זה עוד שם לרב תחומי.

בדקתי בהרשמה. צאי כל עוד את יכולה. אני ראיתי שמה את המשמה.. יועצת או לוידעת מה משכנעת את חברה שלי כמה שזה טוב ונפלא ובלה בלה בלה..

o r t a l i t

New member
את בטוחה ??

שיט \: אבל אני מכירה המון [טוב, איזה 5-6 חח] שנרשמו לביו/אלקטרוניקה מצטיינים וכולנו בטוחים שזה לא קשור לרב-תחומי... את כולנו הטעו ? [ארר כבר אני לא מחבבת את התיכון העתידי שלי, אז מה יהיה עוד חודשיים ככה ??]

LuNa MaJnUnA

New member
לא לא..

ביוטכנולוגיה, אלקטרוניקה מחשבים והנדסת תוכנה זה מה שמשלבים לכם בסה''כ לפי מה ששמעתי. לא הטעו אותכם, פשוט לא קראו לילד בשמו.

o r t a l i t

New member
אני יודעת שזה הרב תחומי..

ביוטכנולוגיה, אלקטרוניקה מחשבים והנדסת תוכנה .. אבל לפי מה שלי אמרו אני לומדת ר-ק ביו ונושא בהנדסת תוכנה ומי שנרשם לאלקטרוניקה לומד ר-ק אלקטרוניקה ונושא בהנדסת תוכנה.. ושסה"כ אנחנו נחלוק כיתה ונתפצל למגמות.. אף אחד לא הזכיר "לומדים הההכככללל - בוחרים 1" \:

LuNa MaJnUnA

New member
אבל גם אם זה באמת ככה,

כאילו את לא לומדת הכל, זה שווה את זה?

LuNa MaJnUnA

New member
חח לא הסברתיאת עצמי טוב.

נגיד וזה באמת ככה. כאילו, את רק משלבת הנדסת תוכנה וביו', מה זה נותן לך? לא עדיף להשקיע את האנרגיות שבלמידה של החומר בהנדסת תוכנה לשיפור הציונים במגמה שלך?

o r t a l i t

New member
אני גם די מתעניינת בהנדסת תוכנה..

ואני גם יודעת בסיס די טוב [HTML וקצת JS (כןכן אני ילדה משועממת ולמדתי לבד חח)..] אז 5 יח"ל נוספות לא יזיקו לי... חוץ מהעיניין ש5 היח"ל האלה הן לא חובה [ואז מה שתורם המצטיינים זה בעיקר שלומדים גם פיזיקה 5 יח"ל, אני חושבת]..

1Fa1

New member
../images/Emo13.gif

שלום אורר=] חעחע לומדים פיזיקה 5 יחידות גם בביו לא מצטיינים לא? כיאילו אפשר לעשות 5 יחידות פיזיקה רשות..?

o r t a l i t

New member
חח פאאא, כמה זמן לא דיברנו ;]

אני חושבת שיש את האפשרות... אבל אני לא בטוחה בזה, לא התעמקתי חח

lihi r

New member
כן יש את האפשרות

ללמוד רק פיזיקה 5 יחידות כמעט בכל המגמות

NYMets Man

New member
תני לי להסביר לך שניה וגם לפאינה

דבר ראשון זה שאת ברב תחומית לא אומר שאת עושה חמש יחידות ביו וחמש יחידות זה וחמש יחידות זה שכחי מזה! זה אומר שאת יכולה לעשות חמש יחידות במה שאת בוחרת... ומקסימום יחידה פה ויחידה שם (הרב תחומית היו איתי בכתה, תאמינו לי אני יודע) ופיזיקה... חמש יחידות בעקרון עושים רק הביו והרב תחומית... אבל זה רק אם רוצים... אפשר במקום לעשות רק יחידה פיזיקה ושלוש ביולוגיה (מה שלא מומלץ למי שיכול 5 פיזיקה) אם אתם מחליטים אחרי י' לעשות פיזיקה אז סיימתם עם ביולוגיה לכל החיים שלכם בערך ושוב... אם את ברב תחומית את לא עושה חמש יחידות בהכל! את עושה במקצוע אחד חמש ובשאר אולי בונוסים וכאלה אני מכיר את העניין מקרוב ואני ממש לא ממליץ על הרב תחומית! ממש לא!

NYMets Man

New member
תיקון קטן

גם לאלקטרוניקה מדעית יש אפשרות לעשות 5 יחידות פיזיקה

למעלה