היי..

lihi r

New member
ברוכה הבאה

שמי ליהי ואני השנה או ליתר דיוק בדיוק לפני חודש סיימתי י"ב ביוטכנולוגיה בעמל ב' לפי מה שאני יודעת שהיה בשכבה שלנו לא היה ביו מצטיינים אלא היה ביוטכנולוגיה ובאותה כיתה היה גם רב תחומית שהם למדו אלקטרוניקה ואני חושבת שאולי גם חלק ביוטכנולוגיה אבל לא בטוחה בקשר לפיזיקה לא כולם חייבים ללמוד את זה זה תלוי בך ואת מחליטה בסוף כיתה י' מה את רוצה בין פיזיקה לביולוגיה 5 יחידות אבל אצלנו היו בעיות תקציב והיו לנו 5 יחידות פיזיקה אבל רק 3 ביולוגיה ככה שתבדקי מה יהיה אצלכם אבל אני מזהירה אותך מהמורים לפיזיקה בבית ספר כי רובם די

NYMets Man

New member
חחח תאמיני לי ליהי

שתלכי לאוניברסיטה או לא יודע מה עם חמש יחידות פיזיזקה ביד (מה שמתלווה בד"כ גם לחמש מתמטיקה) לא באמת יהיה אכפת לאף אחד מי היו המורים שלך אם מישהו מחילט לא ללמוד 5 יח' פיזיקה רק בגלל המורים הוא באמת טיפש

LuNa MaJnUnA

New member
זה לא זה אבל

אם המורים עמות אז יש סיכוי שהיא תיכשל, בגלל זה זה ככה! לא בגלל שהיא מעדיפה לא להיות עם המורים.. עדיף 5 ביולוגיה או משהו כזה עם ציון 90+ מאשר 5 יח' פיזיקה עם ציון עובר

lihi r

New member
אני למדתי...

5 יחידות פיזיקה אבל רק בגלל שלא הייתה לי ברירה כי לא היה לי שווה 3 יחידות ביולוגיה כי זה רק מוריד את הממוצע הסופי אבל המורים כן משפיעים כי אם המורים הם טיפשים לגמרי שלא יודעים ללמד אז אני אכשל בגללם שזה מה שכמעט קרה לי במשך שנה שלמה הייתי אצל מורה פרטי בגלל המורה שלי שלא ידע ללמד

NYMets Man

New member
מי שעושה 5 פיזיקה מלך

אני עכשיו עולה לי"א, והיה לי ציון טוב בפייזיקה אני בטוח שיהיה קשה בייחוד שרומה המורה שלי אבל שוב, בשביל 5 פיזיקה בתוצאה טובה אני אעשה הכל תאמיני לי, 3 ביולוגיה פשוט לא שווה את זה

lihi r

New member
זה נכון.....

אני לא למדתי עם רומה אלא בוריס אבל שמעתי שרומה מורה טוב אבל קשה בטירוף אצלנו אצל גיטר היו כאלה שעברו מרומה כי הם לא הסתדרו איתו ו-3 ביולוגיה באמת לא שווה בגלל זה לא למדתי

ברוכה הבאה!!!

אני מקסים בן 16 ו...יום =) בהצלחה לך השנה החדשה בעמל ב'! אני גם יהיה שם רק בי"א P:

o r t a l i t

New member
תודה :]

ומזלטוב [אתמול יומולדת, אתמול יומולדת . . P:].. ככ הרבה מעמל ב' כאן, אולי נעשה מפגש פורום בספרייה או משו חחחחחח

ברוכה הבאה...../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

אמרתי כבר שהפורום הופך אט אט לפורום עמל ב'???? ועכשיו יותר גרוע...פורום עמל ב' ביוטכנולוגיה! אתם תגרמו לי לעבור גם לעמל....

Y o u R M a N

New member
די!!! למה כולם בעמל ב'!!!../images/Emo7.gif

נראה לי שאני היחיד בפורום הזה שומד בת"א... איזה ***!!!!!!

NYMets Man

New member
באמת איך זה?!

איך זה שכולם בפורום לומדים בפ"ת ואף אחד לא בת"א? מוזר ביותר

Y o u R M a N

New member
כי אני דפוק שאני לומד שם...

אבל לא חשוב העיקר שיהיה לי מקצוע טוב אחרי זה

תיקון רצינייייייייי ../images/Emo13.gif

אני גם לא לומדת בעמל ב'.......אני בגולדה!!! ולמה אתה לומ בת"א..מה אתה לומד שם?

למעלה