13
S shawn 1 New member 7/8/05 #25 תודה כפרה!!! אני מת עליהם!!!!!! איך אני שמח שהצטרפתי לפה! אני מת על פורומים חדשים וכל זה... חח
S shawn 1 New member 7/8/05 #27 רציתי לשאול... בTHE O C היו 2 פרקים של ספיישל (ראיונות ופיספוסים וכו') ורציתי לדעת אם יש כאלה דברים גם במגרש ביתי??
רציתי לשאול... בTHE O C היו 2 פרקים של ספיישל (ראיונות ופיספוסים וכו') ורציתי לדעת אם יש כאלה דברים גם במגרש ביתי??
א א ניצן New member 7/8/05 #28 ../images/Emo133.gif אמממ יש כזה גם בסמולוויל אבל לא ידוע לי שיש כזה במגרש ביתי..
S shawn 1 New member 7/8/05 #30 יש לי שאלה: כמה פרקים יש בעונה 1? וכמה בעונה 2? (עונה 3 עוד לא התחילה , נכון?)
G G Baby New member 7/8/05 #31 עדיין לא התחילה העונה השלישית... היא צריכה לעלות בארה"ב ב-5 באוקטובר בעונה הראשונה יש 22 פרקים בעונה השנייה יש 22 פרקים, הפרק האחרון הוא פרק כפול ולכן בארץ משודרים 23 פרקים במקום 22.
עדיין לא התחילה העונה השלישית... היא צריכה לעלות בארה"ב ב-5 באוקטובר בעונה הראשונה יש 22 פרקים בעונה השנייה יש 22 פרקים, הפרק האחרון הוא פרק כפול ולכן בארץ משודרים 23 פרקים במקום 22.
S shawn 1 New member 8/8/05 #33 נצל"ש רציתי לשאול, כשיתחיל מההתחלה מגרש ביתי בערוץ 10, זה יהיה בסדר אם אפתח שרשורי "הפרק היומי!" בימים שזה יהיה??כי אני רגיל לפתוח כמה כאלה בפורומים אחרים....
נצל"ש רציתי לשאול, כשיתחיל מההתחלה מגרש ביתי בערוץ 10, זה יהיה בסדר אם אפתח שרשורי "הפרק היומי!" בימים שזה יהיה??כי אני רגיל לפתוח כמה כאלה בפורומים אחרים....
S shawn 1 New member 8/8/05 #35 אני לא לקוח של יס, אז אני אעשה את זה בשביל אלה שיראו את זה בשבתות בערוץ 10...בעזרת ה'.... ותודה על הOK..!!
אני לא לקוח של יס, אז אני אעשה את זה בשביל אלה שיראו את זה בשבתות בערוץ 10...בעזרת ה'.... ותודה על הOK..!!
S shawn 1 New member 8/8/05 #36 אני לא לקוח של יס... זה בשביל אלה שיראו את זה בשבתות בערוץ 10...בעזרת ה'.... ותודה על הOK..!!
S shawn 1 New member 8/8/05 #39 את מתכוונת אליי?? כי אני DUDE...... ...........אני בחור ולא בחורה..........