היי...

GallaxY

New member
מייק

איך התגעגעתי לזה מייק!!
התגובה האחרונה שקיבלתי ממך זה... "זה נשמע סבבה..." חחחחחחחחחחחחחחח

y o b b o

New member
חחח הוא קרע לי ת'צורה:)

וביאס לי ת'תחת:) חח לא נורא לפחות משהו אחד אומר לך את האמת בפנים...

GallaxY

New member
מה ביאס

מייק מדבר הרבה
חולה על הביאוסים שלו מייק יא חולה תקשר אליי

Mike A

New member
עכיעיעכיעכי

עד 0:16 זה נשמע מקצועי לגמרי, אז יש כזה באס מעפן ומתחילה מלודיה (???) בסאונד הכי פשוט בעולם ובתווים משעממים. קיק ובאס אחרי זה סבבה יחסית, 1:06 מגניב, רק חבל שנשמע ריק. שמעת על אפקטים, דיליי רוורב לפחות? בסיסי משהו? 2:12 יווווווו איזה קרחנה!!!!!!! או שלא. מה זה אחי, אחרי כזאת עלייה (בערבון מוגבל) אתה מכניס כזה קטע ריק של קיק באסג והמלודיה המעפנה מקודם? תוסיף סאונדים, חלאס לעשות מוזיקה בערוץ וחצי. זה לא הולך ככה. 2:40 מה חשת דליריוס? וואלה סאונד מגניב, רק חבל שהוא כ"כ בלי אפקטים שהוא נשמע מעפן. דברים כאלה צריך להפציץ ברוורב אחרת זה נשמע כמו אצלך, לא טוב. המלודיה הדקה הזאת אח"כ סבבה גם, רק חבל שהיא יבשה כמו שאר הטראק. -פה העברתי קדימה כי זה היה משעמם- 5:17 מה זה הדבר הזה??! נשמע כמו שטויות שהייתי עושה באימפולס טראקר בכיתה ח... נשמע מזייף לגמרי ולא קשור לשום דבר ויבש!@#!@# קיצר שתי מסקנות עיקריות: אל תפחד לפוצץ כל ערוץ ב-50 אפקטים שישמע מלא ולא כמו איזה פינגווין שנכנס לך במחשב. גם אוטומציות, מה שעה כל סאונד ישמע אותו דבר? קצת גיוון, לפחות בפילטרים בתור התחלה. חלאס לעשות מוזיקה של 4 ערוצים. בעיקר בקטעי שיא, מה זה זה? צריך למות לך המחשב שם מרוב עומס כי שמת כ"כ הרבה דברים (לא בהכרח אומר 50 מלודיות ביחד, אלא ערוצים של פרקשנים, דברים מגניבים ברקע וכו'. בהצלחה בהמשך

Silent Horror

New member
תגובה

קודם כל אהבתי את ההתחלה ה"שבטית" הזאת...כה עד שנכנס הסינת' די ביאס אותי... בסאונד גם אני לא אגע מאחר ואני בכלל יוצר בפרוטי לופס אז אין לי ממש זכות דיבור:) דבר נוסף, אני לא יודע אולי זה בגלל שאני סחי אבל זה לא נשמע לי פסיכודלי מספיק...טראנס כן כניסות אחלה אבל תפתח את הקטעים הפסיכודלים כל פעם שזרקת שם איזה צליל שאהבתי לא פיתחת אותו בכלל... דווקא את הרעיון של הווקאלס אהבתי..מוזר אחרי הכל אני חובב דארק.. קיצר אני בטוח שהטראק הזה רק בתחילת דרכו אז שיהיה בהצלחה אחי..

y o b b o

New member
תודה על התגובה...

וכן זה לא הכי פסיכודלי מסכים זה מה שיצא :)

Bahzay

New member
הקצב די ריק, מינימליסטי מדי...

יש כמה מלודיות שלא קשורות לעולם ובטח לא לסגנון של הטרק אבל כל השאר אהבתי מאוד! 2:50 והלאה עם הווקאל אהבתי מאודדד קיצר תמשיך ככה

y o b b o

New member
תודה רבה לכולם על התגובות...

באמת שאני מנסה לשפר לפיהן.. ומעכשיו כל פעם שאני רוצה חוות דעת אני ישר בא לפה בפורום הפקה בכלל לא הגיבו תגובה אחת! אנשים אני אוהב אתכם פה אתם אמיתיים ולא הולכים מסביב וחוץ מזה אתם אחלה אנשים ממה שיצא לי לראות! תודה :)

למעלה