היי...

y o b b o

New member
אני מזה מצטער!!!

הייתי מסטול ב5 בבוקר!!! ובידיוק שמעתי את הקטע שלך ואז אחריו שמתי מודעה וכנראה שכשעשיתי העתק זה לא עבד ואז בהדבק יצא את שלך... אני מצטער אחי!וכולם פה אני מצטער. בגלל זה לא הבנתי למה הוא אמרה שהסמפל פה זה מאיזה סרט שזה בכלל מנאום:) חחח טוב עכשיו תקרעו בביקורות:)

y o b b o

New member
חחח...

וגם לא הבנתי למה אמרו שהקטע קצר:) שלי הוא 7:08 קטע שלם:) ד"א זה בקובץ RAR, מקווה שלא סיבכתי אתכם יותר מידייי:)

אז ככה

ניסיון חמוד להיות הפטריות הגאוניות.... בסליין רזה לאללה נפח אותו טיפה ליד ההתחלה-על הפנים אחי מה זה פה קינדר גארדן? ,ארפיג'אטור חמוד מתחת לליד אחלה עבודת קצב עם הכלי הקשה 2:47 תנמיך אחי תנמיך....ניגון טוב בסאונד טוב אבל קורע לי תאוזן בגבוהים ובמיד,שים עליו עוד אפקט של מודולציה בנייה-אחי תאמור לעשות טראנס לא שיר פופ היציאות שך הם ממלודיה למלודיה אין פה סיפור כלשהו... תעיף תוואקלים הללו באימא שך .... כמה עצות: תעניין אחי טיפה תחטיבת קצב שך .שבור אותה לפעמים תן ריוורסים בקטנות, ווליום אחי-ליוול מטורף, דינמיקה זקוקה לשיפור...

y o b b o

New member
חח באמת היה לי מוזר...

כי מישהו אחר אמר לי לנפח בטרק את התדרים בגבוהים טיפה... הייתי בדילימה :)

y o b b o

New member
ובקשר למלודיה...

הקטע הוא פה שיש שתי מלודיות... אחת בהתחלה שהיא באמת טיפה תקועה אולי אני אעיף אותה וכל השאר פה זה הכל אותה אחת :)

y o b b o

New member
ובקשר לזה שאין סיפור כאילו..

אז אמרו לי את זה גם בדברים קודמים שלי ואני עדיין לא הבנתי איך ליצור שיהיה סיפור.. אמרו לי שתיהיה לך מלודיה שתתפוס את האוזן ופה יש אחת כזו... אז בבקשה אם תוכל להסביר לי יותר איך ליצור סיפור תודה :)

שמע

מלודיה קליטה זה כדי למשוך תאוזן לרקוד(ביחד עם בסליין מקפץ) סיפור בונים לפי התחושה שך יש פתיחה יש אמצע יש סיום יש מתח ,יש סקס,יש דרמה ...אשכרה סרט מתח-סאונד חורט סקס-מלודיה קליטה דרמה-איזה סאונד בארפיג'טור

y o b b o

New member
וואי תודה אחי דוגרי עזרת לי:)

מסתבר שאני כנראה מאוד אוהב סקס וזה אפילו מתבטא במוזיקה שלי! ליפני כל קטע אני אביא קצת ביד ותצא לי מלודיה טובה :) חח סתם סתם אבל באמת תודה זה יותר עוזר לי בכיוון אני אשמח אם תוכל ליצור איתי קשר באיי סי קיו כדי יותר לכוון אותי... 163524686. תודה אחי:)

RastaIntrusta

New member
שמעתי את הקטע וכמוהו עוד מיליוני

טראקים שנשמעים 1\1 כמו זה בדיוק...מקוריות-אין , ווקאלים נדושים - יש , באס ליין של הסוס המרקד - יש , אני לא יודע בדיוק על מה אתה רוצה תגובה. קטע של דקה , נורא קצר אבל צ'יל צ'יל...

y o b b o

New member
לאיזה קטע אתה מגיב?

הראשון למעלה הוא לא נכון זה בטעות של מישהו אחר... איפה שכתבתי שטעיתי בלינק זה שלי... בכל מקרה תודה bluster cruncher זאת תגובה שיותר עוזרת מסתם תגובה.. אני אשמח אם תוכל לדבר איתי באיי סי קיו ליותר עצות וטיפים: 163524686. תודה:)

orberman

New member
?

טוב בסדר... מזה ווקאל נדוש? מזה הסוס המרקד? מזתומרת צ'יל צ'יל?

GallaxY

New member
אנשיםםם תקשיבו אליי

הבן אדם טעה בלינק תהרגו אותו!! הוא שמע את הקטע של אור ובטעות הביא את הלינק הלא נכון יאללה זרמנו הלאה תעלה שוב את הקטע ותפרסם זהו!

eranle25

New member
חמודה :)

הוא תיקן את עצמו והעלה את הקטע שוב. קבלי לינק

GallaxY

New member
אני יודעת אני יודעת

אני אמרתי לאור את זה באייסי ורק ככה הוא עלה על זה חחחחחחחחח וגם קיבלתי הודעה פרטית מy o b bo שאמר לי "תגידי להם שזה שלי" (כי שמעתי אותו קודם כבר) ולא קראתי את כל השרשור אז פשוט היגבתי בעעע עזבו אותי

y o b b o

New member
GallaxY תודה:)

איזה נשמה טובה את! היא רק ניסתה לעזור לי אל תאכלו אותה :)

Mike A

New member
יאללה תגובות

orberman ככה לא עושים מוזיקה. בוא נתחיל - מה זה לעזאזל הטלפונים האלה בהתחלה? ואם כבר שמים טלפונים מסיבה לא ברורה בעליל, למה למשוך את זה יותר משנייה וחצי?! הסאמפל מעפן לגמרי (וחרוש), ה noise gate נכנס חזק מדי (אם זה מה שעשית שם) וסמפל כזה ארוך כשהוא בא סולו זה הדבר הכי משעמם בעולם. אם הייתי רוצה לשמוע אנשים מדברים הייתי מדליק רדיו. הקיק באס, אפילו שהוא מועתק מאסקימו גרוע (אולי בגלל זה הוא גרוע חח)... 0:42 תגיד לי אחי, אתה מסניף דבק? זה הברייק הכי מעפן ששמעתי בהסטוריה של הטראנס. באמא שלי. ועוד מה שבא אחרי זה בדיוק כמו מה שהיה קודם, אז למה ברייק בכלל? בשביל הכיף? אין פה מה להעלות בכלל לתגובות, זה נשמע כמו בדיוק 4 דקות של עבודה. yobbo טוב זה עדיין יורד.. עוד מעט

למעלה