היי...

y o b b o

New member
היי...

אני לא כותב פה בעיקרון אני כותב יותר בפורום הפקה ויצירה אבל המוזיקה שאני יוצר היא טראנס בעיקרון וחשבתי שפה תוכלו להגיב אולי בצורה שיותר קולעת לטראנס בנוסף לסאונד:) אני אשמח לתגובות עם עצות ולא סתם "מגניב" או "גועל נפש":) תודה מראש, אני!

Z R u b A V e L

New member
תגובה

שלום אני כמה דברים... א.הקטע ששחררת קצר מדי ב.fear and loathing in las vegas זה אחד הסרטים שלקחו ממנו הכי הרבה סמפלים לקטעי טראנס במיוחד הקטע שאתה הוספת...(זה כבר נדוש אבל אף פעם לא נמאס) ג.אהבתי את הבייס ליין ד.אני לא אגע בסאונד (זה לא התחום שלי) ה.הקטע ששחררת קצר מדיי
בתור בן אדם שמאזין כבר כמה שנים טובות לטראנס הקטע עצמו מתחיל נחמד מאוד ובאופן אישי יש בי איזו ציפיה לשמוע את כל הטראק. בהצלחה

TRANCE ADDICT

New member
אחי אני לא מבין ביצירה לכן אני

לא יכול לתת לך תגובה עינינית אבל מה שכן זה נשמע בן זונה...

orberman

New member
אני לא מאמין זה הקטע שלי ! נשבע לכם

זה לא אני עשיתי את המשתמש הזה אני אומר לכם זה ענת רייף או מישהו מהפורום שרוצה לחנוק אותי (...) ובטח שזרובבל אהבת את הבייס ליין כי זה של אסקימו תלך מפה מנהלים תמחקו את זה זה שלי זה אסור ואתם ממש חצופים ורעים!!! ענת אם זאת את חבל על הזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אני לא מאמין איזה חוצפה איזה רוע משעמם לך יותר ממני !!!!!!!!!!! נשבע לך יותר ממני מישהו נתן את הקישור לטראק שלי ובכלל למה שכתבתי מקודם אתם לא הגבתם חח אז לא נורא אבל בכל זאת נשבע לכם זה לא אני עשיתי את המשתמש הזה נשבע לכם

orberman

New member
ו...

אל תגידו אם העתקתי מאסקימו אז זה מגיע לי סתמו ת'פה את הסאונדים שנוספים הקטע של הקיק ובאס אז זה אני עשיתי ונו כבר מנהלים מזה האנרכיה הזאת איפה אתם? בצבא!!!????? נו יאללה כבר איזה מעצבן זהההההההההההההההההההההההההההה

TRANCE ADDICT

New member
וואלה נכון אחי....

עכשיו באתי להוריד תקטע שלך וזה אותו הדבר יאאלה מי שעשה לך את זה הוא מניאקקק!! קיצר לא משנה זה קטע יפה תמשיך אותו..!

orberman

New member
ו...

(חח תודה) בסדר אני ינסה לעשות בייס ליין וקיק אחר משלי

y o b b o

New member
מה העתקה??!?

אתם מפגרים?! יש לי את כל הסמפלים על המחשב?! לא יודע מי זה שטוען שזה שלו?! אבל זאת ממש ממש חוצפה!! והבאס שלי ויצרתי אותו עם ה"ואן גארד" ומי שלוקח בעלות על דברים של אנשים אחרים תתבייש! ותשאלו את GallaxY היא מכירה אותי! ואני כותב גם בפורום הפקה ויצירה ותראו שגם שם תליתי הודעה דומה עם אותו קטע! והוא בקטע הזה מקורי שלי והסמפלים שלי אחד אחד! בכל מקרה למי שהגיב בהתחלה תודה אבל הקטע דיבור לא מסרט הוא מתוך נאום הניצחון של אייזנהוור או צ'רצ'יל(לא זוכר איזה) מיד עם תום מלחמת העולם השניה:) אולי הכניסו את הקטע הזה גם לסרט....? בכל מקרה גם מי שלא מבין כל כך ביצירה הייתי מעוניין לדעת אם הייתם נהנים לשמוע קטע כזה ובעיקר האם הייתם רוקדים אותו? :) תודה רבה למי שהגיב ומי שיגיב ובאמת באמת שהקטע שלי מקורי!

YOAVBIRAN

New member
תגובה

יש בקטע שפירסמת 15 17 שניות של טראנס גרוע אול זה היה יכול להיות יותר טוב עם היית יושב על זה שעות ומסנןן כל מייה .

למעלה