היי

• פותח הנושא Xylus
  • פורסם בתאריך

Xylus

New member
היי

אני Xylus אני מאוד אוהב מאגיה וכישוף מגיל מאוד צעיר, אבל פעם זה היה רק ספרי פנטזיה ומדע בדיוני... אז החלטתי לקחת את העניין ברצינות וללמוד קצת את זה... מקווה שתקבלו אותי בפורום הקטן שלכם, וגם אם לא, נתקעתם איתי... ;) קראתי קצת מאמרים... ושום דבר לא עובד... גם הדברים הכי בסיסיים (שיש בהתחלה של הקורס למאגיה במאמרים שלכם) ולכן אני צריך... הוכחה תנו לי את הקסם שבטוח יעבוד, שיתן לי תמריץ, שיראה לי שקמצוץ ממה שאני קורא עליו כל הזמן נכון... (אל תבינו אותי לא נכון, אני לא מפקפק, זה פשוט עניין מנטאלי) או שמישהו מכם יספר לי בפירוט על כישוף שהוא עשה... לא איכפת לי. ואתם גם בטח לא תיקחו אותי ברצינות, אבל אני צופה נלהב של סידרה בשם "נארוטו" ששם הם מתעלים צ'אקרות וכשפים למתקפות... ואני די מתלהב מזה... מישהו חושב שקיים סיכוי לתעל אנרגיה ל... קרן חשמל או משהו לפגוע במטרה (פיזית) ובבקשה, תקחו אותי ברצינות...

Xylus

New member
המשך...

אני רוצה ללמוד הכל. מה זה הוויקאגים האלה, ומזה זה כל השמות והדתות והאמונות והמכשפים... אני פשוט רוצה. אל תנסו להתחמק, אני פשוט ימשיך לבקש את זה ;) ועל איך בדיוק צריך לעשות כישוף ואיזה דרכים יש... וכמובן, הדבר שהכי מעניין אותי זה טלקינזיס וטלפתיה... אם יש מישהו שמתמצא בנושא ומוכן ללמד אותי קצת תרגילים והכל... אז אני פה אגב, אני לא גר במרכז... אני גר בגליל, בקיבוץ מסריח ומרוחק... ככה שאין לי ממש אפשרות ללמוד מאנשים ולבקר בחנויות... אז אל תתחילו לפתח בי אשליות... ביי! :)

ToryMaster

New member
שלום

תראה, אני כחולה, אני מנהלת את הפורום, אני מגניבה. אני גרה בגליל, כמעט בקיבוץ מסריח ומרוחק, רק שאצלי זה מושב.

תמיר302

New member
ההוכחה הכי טובה

היא לנסות בעצמך, ולראות אם זה עובד או לא. מנסיון אני אומר לך.

RainBird

New member
בטח שזה לא עובד. המקור של המאגיה הוא אמונה עצמית. עדיין לא פגשתי מכשפ/ה שהיה לו משעמם מספיק לנסות להוכיח לכל העולם שהמאגיה עובדת. אבל בהצלחה אגב. אני אישית משתמש במד"ב ופנטזיה כדי לתת לי השראה ללחשים אבל אני אף פעם לא מצפה לדבר וויזואלי מידי כי המאגיה מקורה מן הטבע, והטבע מאוד יפה, אבל לא מבזבז אנרגיה על עשן צבעוני וניצוצות. לימוד ועבודה רציניים יגרור תוצאות. שיגעון חולף עבור שיעמום של טלקנזיס לא. וזה רק טיפ קטן. מקווה שתמצא תועלת בעולם המאגי, ארדן.

למעלה