היי
אני Xylus אני מאוד אוהב מאגיה וכישוף מגיל מאוד צעיר, אבל פעם זה היה רק ספרי פנטזיה ומדע בדיוני... אז החלטתי לקחת את העניין ברצינות וללמוד קצת את זה... מקווה שתקבלו אותי בפורום הקטן שלכם, וגם אם לא, נתקעתם איתי...
קראתי קצת מאמרים... ושום דבר לא עובד... גם הדברים הכי בסיסיים (שיש בהתחלה של הקורס למאגיה במאמרים שלכם) ולכן אני צריך... הוכחה תנו לי את הקסם שבטוח יעבוד, שיתן לי תמריץ, שיראה לי שקמצוץ ממה שאני קורא עליו כל הזמן נכון... (אל תבינו אותי לא נכון, אני לא מפקפק, זה פשוט עניין מנטאלי) או שמישהו מכם יספר לי בפירוט על כישוף שהוא עשה... לא איכפת לי. ואתם גם בטח לא תיקחו אותי ברצינות, אבל אני צופה נלהב של סידרה בשם "נארוטו" ששם הם מתעלים צ'אקרות וכשפים למתקפות... ואני די מתלהב מזה... מישהו חושב שקיים סיכוי לתעל אנרגיה ל... קרן חשמל או משהו לפגוע במטרה (פיזית) ובבקשה, תקחו אותי ברצינות...
אני Xylus אני מאוד אוהב מאגיה וכישוף מגיל מאוד צעיר, אבל פעם זה היה רק ספרי פנטזיה ומדע בדיוני... אז החלטתי לקחת את העניין ברצינות וללמוד קצת את זה... מקווה שתקבלו אותי בפורום הקטן שלכם, וגם אם לא, נתקעתם איתי...