ברוכה הבאה.......
R RoCk StaR 1 New member 13/12/04 #18 את!!! את זאת שדומה לחברה של אח שילי עם החולצה של מטאליקה! אני זוכרת אותך =] אני אילי..הייתי איתכם כשלקחנו לבובע הזאת של הבנאדם הזה <נו, איך קוראים לו?!> את האצבע =]
את!!! את זאת שדומה לחברה של אח שילי עם החולצה של מטאליקה! אני זוכרת אותך =] אני אילי..הייתי איתכם כשלקחנו לבובע הזאת של הבנאדם הזה <נו, איך קוראים לו?!> את האצבע =]
© ©Gc 4 eVeR© New member 13/12/04 #20 הייי אני שחר זאת שצעקה עליכם.../images/Emo95.gif סורי על זה...חעחע.. אממ..זיהו... יש לך מסנגר/איסייקיו
הייי אני שחר זאת שצעקה עליכם.../images/Emo95.gif סורי על זה...חעחע.. אממ..זיהו... יש לך מסנגר/איסייקיו
© ©Gc 4 eVeR© New member 13/12/04 #27 אני מצטערת...../images/Emo95.gif תסלחי לי פשוט זה עם הגרב עצבן אותי... את סולחת לי
© ©Gc 4 eVeR© New member 13/12/04 #33 ../images/Emo24.gifאמ יש לך איסי/מסנגר../images/Emo35.gif../images/Emo95.gif
J Just Angel New member 13/12/04 #21 חחחחחחחח היי :] אני ליז (2) *זאת עם החצאית הסקוטית* חחחחח אתם מצחיקים וחמוטים XDDDDDS *הגרב הדוסית-או שהיא בעצם נאצית * בכל אופן-וולקאם
חחחחחחחח היי :] אני ליז (2) *זאת עם החצאית הסקוטית* חחחחח אתם מצחיקים וחמוטים XDDDDDS *הגרב הדוסית-או שהיא בעצם נאצית * בכל אופן-וולקאם
T thebaby New member 14/12/04 #38 ../images/Emo101.gif אני נדב. אני חושב שחיבקתי אותך. אני הייתי הכי גבוה. והיחיד שם שהוא לא בחטיבה בערך .
../images/Emo101.gif אני נדב. אני חושב שחיבקתי אותך. אני הייתי הכי גבוה. והיחיד שם שהוא לא בחטיבה בערך .