י"בניק! חח אייל סיפר לי את הבדיחה שסיפרת לו :P אתה איש מצחיק!
T thebaby New member 14/12/04 #52 יש לי הרבה בדיחות../images/Emo9.gif../images/Emo101.gif מקווה שזאת אחת הטובות. אין לי מושג איזה זאת . אני והזיכרון שלי . תודה
יש לי הרבה בדיחות../images/Emo9.gif../images/Emo101.gif מקווה שזאת אחת הטובות. אין לי מושג איזה זאת . אני והזיכרון שלי . תודה
3 33emily33 New member 14/12/04 #41 ../images/Emo24.gif ברוכית ../images/Emo24.gif איימ אמילי... אני לא יודעת אם את זוכרת אותי אבל אני זוכרת אותך.. קיצור תהניי בפורום.....
../images/Emo24.gif ברוכית ../images/Emo24.gif איימ אמילי... אני לא יודעת אם את זוכרת אותי אבל אני זוכרת אותך.. קיצור תהניי בפורום.....
A Amberit New member 14/12/04 #44 ת'אנקיו :] ואני חושבת שאני זוכרת אותך.. כן אני זוכרת אותך! הו. מגניב לי.
T T a b a s c O New member 14/12/04 #42 חיבווווווקי? הוו ציצים..! אה כע..סליחה..אני אנטון..הילד הקטן והמוזר הזה שהסתובב בעזריאלי וחיבק אנשים כמו דובון איכפת לי טוב..
חיבווווווקי? הוו ציצים..! אה כע..סליחה..אני אנטון..הילד הקטן והמוזר הזה שהסתובב בעזריאלי וחיבק אנשים כמו דובון איכפת לי טוב..
E eliya bloom New member 14/12/04 #47 ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif ! היי אני אליה.. עם מעיל הלבן...בניגוד לכולם עם השחור חח אמממ... זוכרת אותך ..
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif ! היי אני אליה.. עם מעיל הלבן...בניגוד לכולם עם השחור חח אמממ... זוכרת אותך ..
E eliya bloom New member 14/12/04 #48 ברוכה הבאה../images/Emo13.gif! היי אני אליה.. אני עם המעיל הלבן.. בניגוד לכולם על השחור ..חח אמ.. זוכרת אותך
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif! היי אני אליה.. אני עם המעיל הלבן.. בניגוד לכולם על השחור ..חח אמ.. זוכרת אותך
פ פיית הבעעעעע New member 14/12/04 #50 היי, ברוכה הבאה!! נמ נמ נמ...לא יודעת עם את זוכרת אותי אבל אני הייתי עם חצאית שחורה ארוכה..