היי

היי

אני קוראת פה כבר די הרבה זמן ואני יודעת עד כמה אתם שונאים (ובצדק) כשאנשים מבקשים כל מיני שיקווים למיניהם וכו' וכו'. אז זה לא מה שאני אבקש. אני אבקש משהו בכיוון של ברכה, של עזרה במצוקה. אני נמצאת היום בקשר אובססיבי חולני שנמשך כבר שלוש שים. אני שלוש שנים מתפללת לצאת מהקשר הזה, שאלוהים יתן לי כח, אבל זה לא עובד. כשאני אומרת קשר חולני אני מתכוונת לקשר עם "חוקים" שאם אני עוברת עליהם הוא פשוט מאבד את העשתונות, קשר שבו אני פשוט חנוקה, אבודה, ממש עבד. ואני לא מדברת על אלימות פיזית, את זה אין. אלא אלימות נפשית. ואני לא יכולה לצאת מזה כי הוא יתאבד. אני יודעת את זה. זה פשוט קשר אובדני שכל מה שאני יכולה לעשות זה להתפלל שיהיה טוב. אבל אני כבר לא יכולה יותר להתמודד עם זה. רציתי אולי לקבל איזושהי הכוונה, אולי ברכה. כל דבר יעזור. תודה.

האפור

New member
ת צריכה לחפש עזרה מקצועית...

ולצאת מתוך המחשבה שאין קשר בין הפיזי לרוחני, גם אם תקבלי ברכה בכדי שהיא תעבוד צריכה להיות גם פעולה פיזית שתעזור לה לעבוד, אז תתפללי או תבקשי עזרה ובו זמנית תחפשי עזרה מקצועית וככה בטוח תצליחי לצאת מיזה.

lane

New member
את חייבת למצוא בתוכך את הכוח לזה

ברכות לא יעזרו לך, כי זה משהו שצריך לבוא מתוכך. ואל תתני לאיומים בהתאבדות להשפיע עלייך כי זו פשוט סחיטה רגשית. אם אותו אדם יחליט להתאבד, זו החלטה שלו והאחריות שלו בלבד. סבלת מספיק, תעזבי!

זה לא רק התאבדות

אם זה ייגמר הוא יאבד את העשתונות. אני לא יכולה לדעת מה יקרה. אם הוא לא יפגע גם בי ולא רק בעצמו.

ToryMaster

New member
המממ

וככה הוא לא פוגע בך? ובעצמו? בהנחה שכן היינו נותנים לך משהו [כישוף, ברכה, אנערף], זה לא היה עוזר במיוחד אם לא היית מוכנה לעשות את הצעד ולעזוב, מבינה מה אני מתכוונת? את עדיין צריכה לפעול פיזית להתרחק ממנו. אני מסכימה עם רעיון העזרה המקצועית, אין לך מה להתבייש בזה, או לפחד, כל כך רבים מאיתנו עוברים את זה. לוותר על עצמך לטובת מישהו זה מסוג המעשים האצילים והמקסימים שאני מבינה למה את עושה, אבל לפעמי םזה מגיע לרמות שפוגעות בשניכם, בעיקר בך, ובאיזה שהוא שלב צריך לשים את הסטופ, ולהגיד "די, עכשיו אני חושבת על עצמי, דואגת לעצמי". אני לאו דווקא אומרת שלא נוכל או לא נסכים לעזור לך, אבל מה שאנחנו יכולים לעשות לא שווה הרבה אם את לא מוכנה לקחת את הצעד הזה ולקום ולעזוב.

למעלה