היי

litali01

New member
היי

קודם כל שלום לכולן/כולם... אני עוקבת קצת בזמן האחרון אבל עדיין לא כתבתי כלום בפורום... אז זו ההודעה הראשונה. אני בחורה מלאה, אפילו מלאה מאוד, עם חזה מאוד גדול, ואני מרגישה שהרבה מתחילים איתי בגלל החזה שלי. מה דעתכן? לגיטימי / לא לגיטימי ? אני לא יודעת מי רציני ומי סתם חרמן...

DREAM111

New member
היי ליטל

ברוכה המצטרפת. בואי אומר לך את האמת שלי כאישה בעלת חזה שופע שמכירה את העניין הזה אישית. גם איתי לא פעם התחילו בגלל החזה שלי ולא מעבר לכך. לא פעם יצאתי לפגישות והפגישות היו עסוקות בגובה החזה ולא מילימיטר למעלה משם, כמובן שהן הסתיימו כשם שהן התחילו. תראי לגיטימי זה ממש לא אבל זו המציאות שכן קיימת אצלך ואצל עוד רבות וטובות. מה שחשוב הוא שאת תדעי לשים את הקוים האדומים בנושא הזה ולשים לב למי מעוניין בך כאדם ומי מעוניין בך כאובייקט מיני.

ענבר 23

New member
היי מותק

ברוכה הבאה-לא תצטערי שבאת אלנו
לגבי החזה, את לבדך עם הנסיון תלמדי להבחין אם הבחור הספציפי נמשך בגלל החזה או לא. ישנם גברים שרואים רק את זה ונמשכים לזה. יש גם את החצי השני שנמשך דווקא לחזה קטן ומתחיל איתך ברחוב בשל דברים אחרים שמיוחדים בך. יש איזה מיתוס שכל הגברים אוהבי חזה גדול, לווא דווקא שזה נכון. אני מאמינה שזה אינדוודואלי. תנסי לבחון את אותם הגברים שאת "חושדת" בהם, אני מאמינה שאת תלמדי לזהות את לפי סוגי התנהגויות שונים

למעלה