היי

יסמיןןן

New member
היי

המממ.. אני חדשה כאן. אני קוראת את ההודעות כאן מדי פעם והחלטתי להצטרף אליכם... אז מה קורה..? ומתי אמור לצאת האלבום החדש?

Lopezit

New member
ברוכה הבאה

עוד 3 חודשים ו4 ימים חח אני מקווה שתכתבי...

itay is back

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

תכתבי פה הרבה... והאלבום יוצא ב16 בנובמבר

Lopezit

New member
איתי...

הוא יוצא באירופה ב23.. בגלל זה כתבתי עוד 3 חודשים ו4 ימים

itay is back

New member
כן...

אבל מה שחשוב שזה בארה"ב כי אני למשל הולך להזמין משם כי אין לי עצבים לחכות ואני מת לשמוע את הסגנון...

itay is back

New member
אחרי 72 שעות.... שזה 3 ימים...

וזה יואצ אותו מחיר כמו בארץ... שמה זה 12$ שזה 56 שקל והמשלוח הוא 5 דולר וזה יוצא 78 שקל, כמו בארץ, גם מגיע יותר מהר וגם עוזר לג'ן שם במכירות... הכי טוב לקנות משם...

itay is back

New member
שתי דרכים:

א.כרטיס אשראי ב.את משלמת שאת הולכת לקחת את החבילה מהדואר...

Lopezit

New member
וואיייייייייייייי

כנס למסנג'ר\אייסי!! אני חייבת פרטים חח נראה לי אני יעשה את זה...

NoWords

New member
לא כזה חכם

לשלם באשראי דרך האינטרנט למרות שגם אני עשיתי את זה

Lopezit

New member
כן ממש אני ישלם באשראי חחח

איתי אמר שאפשר לשלם בדואר...

itay is back

New member
באשראי זה יוצא יותר זול....

אני קניתי את lets get loud ואת the reel me בכטיס אשראי ואני מרוצה מאוד
, ועוד זה היה מחברה ישראלית, אמאזון זאת חברה עולמית עם שם... אם את משלמת בדואר תקחי בחשבון שזה תוספת של 20 אחוז או משהו... כי את הכסף הם מעברים לאמאזון וזה לוקח קצת זמן,בקיצר חתיכת סיבוך, תאמיני לי שעדיף כרטיס אשראי אבל איך שאת רוצה, העיקר שקונים מארה"ב ועוזרים לג'ן במכירות, המעריצים אומרים שהם ייקנו יותר מעותק אחד מהאלבום, וזה נהדר, אם הייתי גר בארה"ב הייתי קונה גם 2 עותקים מהאלבום, וליאת, אם את מזמינה את האלבום אז תזמיני גם את הסינגל הראשון וככה עליו את לא משלמת משלוח והוא עולה משהו בסביבות 10 שקל...

זה עוזר במכירות אבל לא בהכרח

במצעדים כאילו אין לי מושג בגרוש איך הולכים המצעדים באמריקה אבל בUK יש נגיד את HMV ווירג'ין שזה יענו החנויות הגדולות שכן נחשבות ויש את woolworth וגם asda וכל הבופרים הגדולים האלה שמוכרים גם דיסקים שהמכירות שם לא נכנסות למצעד הרישמי *יש תמצעד של woolworth שלא שווה הרבה, וכל השאר סתם לא נספרים* וזה ככה גם באתרי אינטרנט אז כאילו הייתי מציעה לכם לברר לפני לאיזה מצעד זה נכנס... אם כבר מקדמים אז עושים את זה כמו שצריך חחח

Lopezit

New member
לא מדברים על מצעדים...

אנחנו מדברים על המכירות... כי לא נראה לי שהמכירות בישראל עוזרות במשו

Lopezit

New member
מה נראה לך?

מה צריך לעשות?? אני לא ממש מבינה בדברים האלה

באמריקה אני מניחה שאין רק מצעד

אחד לא? תבררו לאיזה מצעד המחירות של אמאזון נחשבות, אם זה מתאים תזמינו משם אם לא בטוח יש עוד איזה מיליון אתרים להזמין מהם

למעלה